Dejting

Happypancake.se granskning

7.1

HappyPancake.com
Se topp 5

Happypancake grundades 2007 i Sverige och är idag en av Sveriges mest kända dejtingsajter.

Skapa en profil på Happypancake

För att registrera dig behöver du ett svenskt telefonnummer, eller så kan du registrera dig på Facebook, vilket kan avskräcka användare som vill vara anonyma men också filtrera bort potentiella bedragare.

Efter att ha registrerat sig för att bekräfta sin profil måste användarna lägga till grundläggande information om sin identitet, samt lägga till en kort beskrivning av sig själva, ladda upp foton till sin profil och markera vissa foton som privata om så önskas.

   Se topp 5

Funktioner hos Happypancake.se

Happypancake har ett stort antal profiler som du kan se och skicka meddelanden till. Det är ett enkelt och effektivt sätt att hitta en partner för vänskap eller ett seriöst förhållande. Om du letar efter ett engångsligg, en flört eller tillfälligt sex rekommenderar vi att du registrerar dig på någon av våra testvinnarsajter: HittaKK eller Ligga.com. Happy Pancake är inte den rätta plattformen för alla som söker tillfälliga sexuella relationer. Att skicka in eller dela med sig av explicit innehåll är strängt förbjudet och kommer att raderas.

 Sökning på webbplatsen görs ganska bra: du kan söka efter stad och andra kriterier.

Varje användare har tillgång till följande funktioner:

 • läsa och skriva meddelanden
 • skicka flirtar
 • se vem som har varit inne på din profil
 • söka efter andra singlar
 • ladda upp bilder och hantera ditt fotoalbum -markera foton som privata
 • blockera andra användare.

Happy Pancake-gränssnitt, appar och användarbas

Webbplatsen har ett enkelt gränssnitt, vilket gör den lätt och enkel att använda,
 även om vi inte tycker att man kan kalla webbplatsens gränssnitt 100 % modernt.

Happypancake lockar många medlemmar eftersom det inte finns någon medlemsavgift, men de tjänar pengar på att visa bannerannonser, vilket kan verka något påträngande.

Till skillnad från många dejtingsajter har Happypancake.se en applikation på Google Play och Appstore, vilket underlättar användningen av tjänsten med mobila enheter, men det bör noteras att det finns lika många annonser i applikationen som på webbplatsen och ibland ännu fler.

Happypancake är en gratis dejtingsajt som lockar många användare över hela Sverige. Medelåldern för den aktiva publiken är mellan 25 och 45 år. Sajten har dock också ett ganska stort antal inaktiva användare, varav många inte har återvänt till sajten på flera år.

   Se topp 5

Som med alla gratis dejtingsajter rekommenderar vi att man är extremt försiktig när man använder den och att man är försiktig med andra användares misstänkta handlingar. Många bedragare på sajten försöker utge sig för att vara andra. Happypancake gör dock allt för att undvika sådana bedrägerier.

Överlag är Happypancake en hygglig dejtingsajt för dem som söker vänskap, kärlek eller vill träffa nya människor. Alla användare får tillgång till ett stort urval av andra användares profiler, vilket gör det lätt för dem att hitta någon de gillar. Den här sajten är dock inget bra val om du letar efter internationell dejting eftersom de flesta av sajtens användare bor i Sverige.

Happypancake Fördelar och nackdelar:

Det är gratis att gå med på webbplatsen och det är lätt att få kontakt med andra, oavsett kön eller ålder. Dessutom gör layouten att det är lätt att navigera, vilket bidrar till dess attraktionskraft.

Den enorma mängden reklambanners och det stora antalet inaktiva profiler är 
dock obestridliga nackdelar med Happy Pancake som du bör vara medveten om.

Reklam på mobilappen är nästan oundvikligt och försämrar användbarheten. Omdu vill prova HappyPancake föreslår vi att du i stället använder deras webbplats för en mer sömlös upplevelse.

När vi har letat efter användarrecensioner om Happypancake på webben har vi sett många klagomål från olika användare om att deras konton har stängts av utan anledning. Med detta sagt, tänk på att även det minsta felsteg kan leda till att ditt konto stängs av, så se till att hålla koll på dina handlingar.

Om du inte vet var du ska börja din online dejtingresa är HappyPancake ett bra ställe att börja. De erbjuder inte bara gratis medlemskap utan också en snabb och bekväm väg in i den virtuella matchningsvärlden. Men om ingen tur kommer att knacka på din dörr här, uppmanar jag dig att utforska andra alternativ som finns på vår recensionssida för bättre resultat!

   Se topp 5

Vår slutsats:

Sammanfattningsvis är HappyPancake en innovativ tjänst som erbjuder många unika funktioner till sina kunder. Även om vissa områden fortfarande behöver förbättras har den övergripande erfarenheten varit ganska positiv, och vi kan med tillförsikt rekommendera denna plattform till dem som söker en enkel online dejtinglösning, men de som letar efter något kryddigare - hoppa över denna webbplats och använd en av de bästa vardagliga dejtingwebbplatserna i Sverige.

Andra sajter inom samma kategori

 • Be2.se Be2.se

  Drömmer du att finna den stora kärleken men har inte hittat den rätta än? Då kan du besöka Be2.se för att hitta likasinnade personer som söker efter samma värden som dig i ett långt och lyckligt förhållande.

  Besök sajten
 • NextLove.se NextLove.se

  Har du fått hjärtat krossat och tappat hoppet om kärlek? Oroa dig inte, du kanske kan hitta din nästa kärlek genom nätdejting.

  Besök sajten
 • Chatflirt.se Chatflirt.se

  Letar du efter en dejtingsajt som erbjuder en "Dejtgaranti"? Då kanske Chatflirt.se är värt ett försök. Dejtingsajten är etablerad sedan många år tillbaka men vi undrade hur bra den egentligen fungerar.

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star