...
Annonsupplysning

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Dejting

Recension av eHarmony

8.7

eHarmony.com

Vi beskrev en gång Match som online-dejtingens Coca-Cola i en av våra recensioner. Om så är fallet är det ingen tvekan om att eHarmony är Pepsi. Med över 15 års erfarenhet i ryggen har de fäste i över 200 länder och hävdar att de har initierat miljontals relationer, och alla som funderar på online-dejting har med all säkerhet hört talas om namnet.

 

Webbplatsen grundades av en psykolog, vilket kanske förklarar deras tro på att det bästa sättet att föra samman människor i en ny relation är genom kompatibilitetstestning. Webbplatsen sticker ut från mängden eftersom den använder vetenskap för att hjälpa människor att träffa andra singlar. Detta, enligt eHarmony, betyder att deras medlemmar har en bättre chans att bli kära och gå in i ett långsiktigt förhållande än om de själva sökte sig fram på dejtingsidan och fattade beslut om vem de ska kontakta enbart baserat på fysisk attraktion.

 

Om man går tillbaka till deras påstående att de har fört ihop miljontals par kan man kanske säga att detta är ett djärvt uttalande. Deras framgångsberättelser är verkligen av stora mått och för att ta steget längre hävdar de även att 438 äktenskap sker varje dag tack vare eHarmony. Det är alltså 4 % av alla äktenskap i USA. Det är inte så konstigt att eHarmony är lika stor som de är med den här typen av statistik.

 

Oavsett om du kommer till eHarmonys webbplats eller dejting-app på grund av en av deras TV-annonser, radioreklam, tidningsartiklar eller bara hört namnet från en kompis, vet du direkt att du befinner dig på ett ställe där hela processen med att hitta kärlek tas väldigt seriöst. Det här känns inte som en webbplats som handlar om själva "resan" och där det bara chansas när det väl kommer till kritan att hitta kärleken, utan det känns som en webbplats som vet exakt varför du är här och de vill leverera. Det finns massor av saker att läsa igenom för att hjälpa dig att bestämma huruvida du ska gå med eller inte, och när du bestämt dig börjar en ganska lång registreringsprocess som är bra mycket mer tidskrävande än 99 % av andra dejtingsajter.

 

Konstigt nog kan du inte gå med om du är homosexuell, utan du blir då ombedd att söka dig till en av deras andra sajter. Om du är separerad men fortfarande gift är du inte heller välkommen att anmäla dig till webbplatsen. Dessutom har en av våra testare blivit tillsagd (efter att ha fyllt i frågeformuläret) att webbplatsen inte hade några träffar för honom, men att han inte skulle ta det personligt! Det här är inte en sida som försöker få så många människor som möjligt för att tjäna så mycket pengar som möjligt – de är kräsna och vill ha kvalitetsmedlemmar, inte kvantitet, för att deras singlar ska träffas.

 

Registreringsprocessen tar ungefär 30 minuter på grund av personlighetsformuläret. Frågorna handlar främst om självbeskrivningar och är mycket enkla att svara på. Det finns frågor om allt möjligt; vem du letar efter, om du röker eller inte, vad du har för yrke och inkomst och så vidare. Du måste slutföra testet i god tro - webbplatsen vet om du försöker hoppa över frågor. Återigen visar eHarmony att det är en plats för seriösa dejtare.

 

När du är inne i medlemmarnas område rekommenderar eHarmony profilmatchningar baserat på hur du svarade på frågorna i kompatibilitetstestet. Därifrån ger de guidad kommunikation, vilket innebär att de håller dig i handen genom den initiala processen så att du kan kontakta de singlar du är intresserad av. Det här är en bra idé eftersom det gör att du slipper undra vad du ska säga genom att erbjuda chansen att välja bland ett antal förinställda frågor och en praktisk färdplan för att lära känna personen. Liksom de flesta av de bästa dejtingwebbsidorna måste du uppgradera för att kunna kommunicera.

 

Är eHarmony den enklaste sajten som finns där ute? Nej, den är inte direkt rolig heller om vi ska vara helt ärliga. Det tar tid och den är ansträngande. Det känns allvarligt och lite konservativt när man jämför med några av de mer moderna, roliga dejtingsidorna online. Men om du är inne på onlinedejting av den enda anledningen att du vill hitta en bra match för ett riktigt förhållande, ljuger inte statistiken. Den här webbplatsen kanske inte är så kul och avslappnad som Tinder eller DatingBuddies, men den har gett resultat för många människor. Det vore verkligen inte konstigt om det skulle ge dig samma framgång.

 

Kom ihåg att om du är seriös och vill hitta din dejt online, kommer dina chanser att öka kraftigt om du testar 2 eller 3 sajter samtidigt. Ju fler medlemskap du har, desto mer svar och interaktion får du, och följden av det är faktiska offline-träffar. Det finns många bra sajter - testa så många du kan och hitta vad som är bäst för dig.

Andra sajter inom samma kategori

 • Match.com Match.com

  Match är som Coca-Cola i internetdejtingvärlden, men kommer all marknadsföring och vittnesmål om lyckade matchningar verkligen hjälpa dig att hitta kärlek?

  Besök sajten
 • Be2.se Be2.se

  Drömmer du att finna den stora kärleken men har inte hittat den rätta än? Då kan du besöka Be2.se för att hitta likasinnade personer som söker efter samma värden som dig i ett långt och lyckligt förhållande.

  Besök sajten
 • AcademicSingles.se AcademicSingles.se

  Kan nätdejting verkligen hjälpa dig att finna den sanna kärleken? Ställer du dessutom höga krav på din partner? AcademicSingles.se är en seriös och spännande dejtingsida för dig som letar efter ett seriöst förhållande och som har höga förväntningar på akademisk utbildning och inkomst.

  Besök sajten

Skriv din recension