Dejting

NextLove.se recension

8.2

NextLove.se

Vi vet alla hur svårt det kan vara att gå vidare från en längre relation, ett äktenskap som inte höll hela vägen eller levde upp till löftena om i nöd och lust, eller de relationer där ni fick ett barn tillsammans men ändå tvingades ta det svåra beslutet att separera. Det är inte enkelt att vara varken skild eller singelförälder och ge sig ut i dejtinglivet. Det kan till en början känns olustigt och kanske inte värt ansträngningen efter att man blivit bränd, det kan vara svårt att öppna sitt hjärta och släppa in någon igen. Men ibland är det skönt att bara prata med någon som har gått igenom samma saker och har samma erfarenheter.

 

Det är här NextLove.se kommer in. Du har säkert sätt namnet flimra förbi när du sökt efter dejtingsidor på nätet och ställer dig frågan, är det värt att bli medlem på NextLove.se? Det finns många fördelar och vi ska ge dig några av dem i denna NextLove.se recension.

 

Det bästa med NextLove.se är att sidan är speciellt utformad för skilda eller singelföräldrar så att du direkt kan söka efter andra som är i samma sits som du själv. Utifrån tidigare NextLove.se erfarenheter finns det inte några krav på att du ska hitta ditt livs kärlek, du kan använda sidan till att hitta nya vänner och bekantskaper. Detta kan du se tydligt redan på förstasidan där du kan fylla i dina preferenser gällande vad du söker efter, att chatta med någon, skapa en ny bekantskap eller att gå på dejt med någon - det är upp till dig beroende på vad du känner dig redo för.

 

Sedan år 2013 har sajten stått stadigt och lockar ständigt nya medlemmar som vill skapa nya bekantskaper, chatta med någon som förstår hur en dålig dag kan se ut eller är du redo att gå på en dejt. Det är Skandinaviens största dejtingsajt för skilda och singelföräldrar och är unik i sitt syfte. Det finns inte många andra svenska dejtingsidor som har det utbud av frånskilda eller singelföräldrar som NextLove.se har. Det är även en sida som påminner dig om att ha kul samtidigt som du skrollar bland nya möjliga bekantskaper, släpp lite på kontrollen och testa något nytt. Med en slogan som uppmanar dig till att ”starta ett nytt kapitel i ditt liv” finns det flera möjligheter att själv bestämma hur det kapitlet ska se ut.

 

Våra NextLove.se erfarenheter är mycket positiva, och att starta ett konto är enkelt och går dessutom på ett kick. Fyll först i vad du söker efter och därefter ditt användarnamn, ålder och mejladress. Nästa steg handlar om lite mer specifika preferenser, berätta om dig själv och vad du söker efter, med andra ord – skapa en profil så att andra kan se vem du är. Detta är för att NextLove.se sedan ska kunna para ihop dig med andra som har samma intressen och så att du ska få en så bra match som möjligt. Vad har du för intressen, vad är din sexuella läggning och vilken personlighetstyp du identifierar dig som? När du känner dig klar med din beskrivning är du redo och det är sedan upp till dig vad du vill ska hända.

 

Men är det värt att bli medlem på NextLove.se då? Fortsätt läs vår NextLove.se recension så kan du avgöra efter. Som tidigare nämnt är det helt tryggt att bli medlem på NextLove.se, med administratörer som ständigt övervakar sidan och ser till att allt går rätt till samt att inga regler bryts behöver du inte vara orolig att din information ska läcka ut. Du kan även vara säker att det inte finns några fejkprofiler då sajten har säkerhetsåtgärder som minskar dessa profiler.

 

Är du redo att ge dig ut i dejtingdjungeln efter denna NextLove.se recension? Kom ihåg att ha kul, dejting ska inte vara krångligt eller kännas som ett krav. Det ska vara lätt som en dans mellan två människor som vill åt samma håll i livet. Dessutom kan du med NextLove.se få en mjukstart med att bara chatta med någon eller utöka vänskapskretsen med en ny bekantskap.

Andra sajter inom samma kategori

 • AcademicSingles.se AcademicSingles.se

  Kan nätdejting verkligen hjälpa dig att finna den sanna kärleken? Ställer du dessutom höga krav på din partner? AcademicSingles.se är en seriös och spännande dejtingsida för dig som letar efter ett seriöst förhållande och som har höga förväntningar på akademisk utbildning och inkomst.

  Besök sajten
 • Chatflirt.se Chatflirt.se

  Letar du efter en dejtingsajt som erbjuder en "Dejtgaranti"? Då kanske Chatflirt.se är värt ett försök. Dejtingsajten är etablerad sedan många år tillbaka men vi undrade hur bra den egentligen fungerar.

  Besök sajten
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  DatingBuddies.com är en utav de största dejtingsidorna med miljontals användare världen över. De etablerar sig dessutom ännu mer och strävar efter att bli världsledande i nätdejting, men är det värt att bli medlem på DatingBuddies.com? Fortsätt läs vår DatingBuddies.com recension och avgör själv!

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star