BDSM/Fetisch

Om du gillar kinky saker kanske du undrar om det finns webbplatser där du kan träffa likasinnade. Våra recensioner av Alt/BDSM/Fetish-datingsidor hjälper dig att hitta en perfekt gemenskap.

 • bdsmdejting.com bdsmdejting.com

  BDSMdejting.com är en av de hetaste fetischgemenskaperna just nu och kan glänsa med en stor ökning av antalet medlemmar. Naturligtvis vill vi ta reda på varför denna medlemstillväxt är så extraordinär och därför registreras på sajten. I vår artikel får du reda på exakt vad sajten har att erbjuda och du kan avgöra om BDSMdejting.com är något för dig baserat på våra erfarenheter.

  Besök sajten
 • BDSMKlubb.com BDSMKlubb.com

  En BDSM-plattform med pengarna-tillbaka-garanti. Vi testade BDSMKlubb.com och registrerade oss.

  Besök sajten
 • fetischdejting.com fetischdejting.com

  Fetischdejting.com är en dejtingsajt som är utformad för att sammanföra människor med liknande kinky önskningar. Sajten vänder sig till personer med alla inriktningar och fetischer och erbjuder en säker och välkomnande miljö där användarna kan utforska sina fantasier och träffa likasinnade partners.

  Besök sajten

Senaste recensionerna

 • klubb6.se klubb6.se

  Upptäck Klubb6.se - en fri och inbjudande gemenskap där du kan utöka din sociala cirkel på nätet utan att behöva bära kläder. Läs mer om Klubb6 och dess unika funktioner för att hitta meningsfulla kopplingar och sexpositiva upplevelser.

 • HappyPancake.com HappyPancake.com

  Upptäck en av Sveriges mest kända dejtingsajter - Happypancake! Registrera dig gratis, skapa en profil med foton och sök efter andra singlar med hjälp av stad eller andra kriterier. Läs vår artikel för att upptäcka fördelarna och nackdelarna med denna gratis dejtingsajt.

 • Svenskadejting.se Svenskadejting.se

  Upptäck fördelarna med att dejta på nätet i Sverige och hitta den bästa dejtingsajten för dig. Vi granskar svenskadejting.se och ger dig vår slutsats om denna populära dejtingsajt, inklusive dess fördelar och nackdelar.