BDSM/Fetisch

BDSMdejting.com Recension

8.5

bdsmdejting.com

Alla som har en fetisch vet hur svårt det ibland är att hitta en person som vill leva ut denna fetisch tillsammans med dig. Det är just därför som sajter som BDSMdejting.com finns på nätet, för att föra samman dessa människor. Termen BDSM står för B = Bondage, D = Disciplin, S = Sadism och M = Masochism. Den som tror att endast dessa fyra typer av lekar finns representerade på sajten kommer att få motsatsen bevisad efter bara några minuter i medlemsområdet.

Registreringen på BDSMdejting.com      

Registreringen på BDSMdejting.com är gratis. När du ringer upp sidan väntar en banner som påpekar att du måste vara minst 18 år gammal för att använda sidan. Här kan alla helt enkelt klicka på "Fortsätt" och du kommer att befinna dig på hemsidan. För att registrera dig anger du ditt kön och därefter ditt födelsedatum och en giltig e-postadress.

För att kunna skicka dessa uppgifter måste du samtycka till att få information och erbjudanden via e-post från operatören av webbplatsen BDSMdejting.com. Genom att registrera dig accepterar du samtidigt företagets användarvillkor, användarriktlinjer och sekretesspolicy.

När du har skickat informationen får du inom några sekunder ett bekräftelsemail med en länk som leder dig direkt till webbplatsens medlemsområde. Där ska du välja ditt användarnamn och ändra ditt lösenord, som också skickades i e-postmeddelandet. På så sätt gör du ditt konto säkrare.

Du kan och bör avregistrera dig från information och erbjudanden i nästa steg i medlemsområdet. Detta görs helt enkelt genom att avmarkera rutan i din profil för nyhetsbrevet och sedan klicka på Uppdatera i det nedre området. På så sätt slipper du oönskad reklam från företaget.

8.5 Besök sajten

Skapa en profil direkt efter registreringen

Vi rekommenderar att du fyller i din profil fullständigt och sanningsenligt omedelbart efter att du loggat in i medlemsområdet. Du måste spendera cirka 10-15 minuter av din tid för detta, men det är värt det. Eftersom fullständigt ifyllda profiler, som är attraktivt utformade, får upp till 400 % fler svar än profiler utan bilder och med lite information.

Ta dig tid, fyll i din profil så fullständigt som möjligt och ladda upp minst en bild på dig själv. Ditt ansikte behöver inte vara synligt, men tittarna bör åtminstone få en uppfattning om vem eller vad du är. Förresten kan du även som nykomling lägga upp till fem bilder på dig själv på nätet direkt i början och med ett gratis konto.

Gränssnittet och användbarheten på BDSMdejting

På startsidan välkomnas du med en ljus och vänlig färg. Endast i det nedre området och för att skapa en kontrast används den röda färgen på sidan. Designen är enkel, men dess enkelhet är övertygande. Menyn är tydligt ordnad på vänster sida av skärmen och är enkel att förstå. Följande menyalternativ finns tillgängliga bredvid din profil:

 • Direkt datum
 • Nyheter
 • Kommer träffa mig
 • Besökare
 • Vänner
 • Blocklista

I sektionen för omedelbara dejter kan du hitta personer som vill träffa någon samma dag. Du kan använda sökfunktionen för att filtrera ut vilka personer som passar dig. Menyvalet Meddelanden borde vara enkelt att förstå. Här hittar du alla inkommande meddelanden som har skickats direkt till dig.

Menypunkten "Kommer träffa mig" är något speciellt som vi inte har hittat på någon annan webbplats än BDSMdejting.com. Här blir du kontaktad av personer som vill träffa dig direkt utan att lära känna dig. I vårt test, som pågick i fyra veckor, fick vi förresten bara två meddelanden via det här menyalternativet.

Fortsätt med menyalternativet Besökare. Här ser du alla personer som har besökt din profil. På så sätt kan du skriva till någon som är intresserad av dig och som du tycker är intressant. Vänner borde också vara självklart och blockeringslistan visar dig vilka personer du har blockerat och som du inte längre vill kommunicera med.

Särskilt för kvinnor är den här blockeringsfunktionen mycket fördelaktig, eftersom det alltid finns män som skriver till kvinnor flera gånger och ibland kontaktar dem om och om igen trots att de fått avslag.

Vår erfarenhet på BDSMdejting.com

För vårt test fick vi ett premiumkonto med en månads löptid för att kunna testa alla funktioner på webbplatsen. Med premiumkontot kan vi skriva obegränsat med meddelanden och kontakta alla användare. Med undantag för de som har satt oss på blockerat. Det har dock aldrig hänt oss.

Som alltid var vi mycket aktiva och skrev till ett stort antal människor. Vi satte två olika fokus på detta. Det första fokuset var på bondagelekar. Här ville vi binda en kvinna och sedan skämma bort henne. Här fick vi en svarsfrekvens på fantastiska 24 procent och valde ut två kvinnor att träffa.

Tyvärr var kemin med en av kvinnorna inte alls bra och mötet avslutades snabbt. Detta är helt enkelt en del av nätdejting. Vår andra sökning på BDSMdejting.com gick i riktning mot fotfetish. Svarsfrekvensen här var strax under 20 %. Även här valde vi två kvinnor som vi träffade och var 100 % nöjda med.

8.5 Besök sajten

BDSMdejting.com - Fördelar och nackdelar

Som alla dejtingsajter har BDSMdejting.com sina styrkor och svagheter, som vi kortfattat kommer lista här nedan.

Fördelar:

 • Gratis registrering
 • Stor databas med de mest varierande medlemmarna/fetischtyperna
 • Utmärkt driftskompatibilitet
 • Bra sökfunktion
 • Öppet samhälle

Nackdelar:

 • Premium-konto är obligatoriskt för att använda alla funktioner
 • Svårt att hitta någon trots ett stort samhälle på landsbygden
 • Några falska profiler
 • Betydligt fler män än kvinnor

Slutsats

BDSMdejting.com är en webbplats som är perfekt för fetischälskare. Som på nästan alla webbplatser i detta område finns det många falska konton och ett tydligt överskott av män. För kvinnor, perfekt för män, gör detta bara att sökandet tar lite längre tid. Sajten har en stor medlemsbas och består av en gemenskap som är mycket öppen om sin lust. Därför får BDSMdejting.com en klar rekommendation från oss.

Andra sajter inom samma kategori

 • fetischdejting.com fetischdejting.com

  Fetischdejting.com är en dejtingsajt som är utformad för att sammanföra människor med liknande kinky önskningar. Sajten vänder sig till personer med alla inriktningar och fetischer och erbjuder en säker och välkomnande miljö där användarna kan utforska sina fantasier och träffa likasinnade partners.

  Besök sajten
 • BDSMKlubb.com BDSMKlubb.com

  En BDSM-plattform med pengarna-tillbaka-garanti. Vi testade BDSMKlubb.com och registrerade oss.

  Besök sajten
 • SMflirtparadiset.com SMflirtparadiset.com

  Om du letar efter en BDSM-chatt kan SMflirtparadiset.com vara ett bra alternativ för dig. Men hur fungerar sidan och kan man bara chatta där eller är det också en bra BDSM dejtingsida? Kolla in vår SMflirtparadiset.com recension.

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star