BDSM/Fetisch

Vad är din erfarenhet av BDSMKlubb.com?

8.1

BDSMKlubb.com
Besök sajten

Människor med sexpreferenser som inte är vanliga kommer sällan att träffa människor som har samma intressen i sex på vanliga casual dating-plattformar. Det är därför plattformar som BDSMKlubb.com existerar, för att ge människor en chans att träffa andra som också har en fetisch. Idén bakom är uppenbar, men hur väl har den implementerats. Vi tog en närmare titt på sajten, blev medlemmar och vill gärna berätta om våra erfarenheter där.

BDSMKlubb.com- början

Innan man kan bli aktiv på sajten måste man naturligtvis registrera sig där. Detta fungerar enligt det vanliga schemat för dejtingsajter. Du anger vilket kön du är och vilket kön du letar efter. Efter det har du valet mellan sex olika kategorier, hur du vill kommunicera och vad exakt du letar efter. Dessa avsnitt har titeln enligt följande:

 • Chat
 • Diskret affär
 • Partnerutbyte
 • Verkliga möten
 • Ett nattligt stånd
 • Fantasier

Här kan du välja alla kategorier som du är intresserad av. Du måste välja minst en av dem för att fortsätta registreringsprocessen. Om du har gjort detta går det till dina personuppgifter. Här kommer du att bli ombedd att ange din längd, hårlängd, vikt och mycket mer. Därefter kommer du att bli ombedd att ange din bostadsort, liksom ditt födelsedatum och din nuvarande relationsstatus.

BDSMKlubb BDSM-dejting

När du har angett alla dessa uppgifter kommer du att bli ombedd att ange din e-postadress och du kan ange ett användarnamn som du själv väljer. Med ett klick skickar du all din information till operatören av BDSMKlubb.com och samtycker till användarvillkoren och sekretesspolicyn. Samtidigt godkänner du att du kan bli informerad av operatören om erbjudanden via e-post.

Du kan avbryta detta avtal omedelbart efter inloggning, så att du inte får onödiga e-postmeddelanden. Inom några sekunder kommer du att få ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk, som tar dig till medlemsområdet på BDSMKlubb.com.

BDSMKlubb BDSM-dejting

8.1 Besök sajten

Gränssnittet för BDSMKlubb

När du har landat i medlemsområdet bör du fylla i din profil och garnera den med ett foto. Att fylla i profilen görs inom 5-10 minuter, eftersom nästan alla objekt kan väljas helt enkelt genom att klicka med musen. Endast enskilda poäng för speciella typer av spel och preferenser eller vad du gillar att göra kan tillhandahållas med en fri text.

Du kan ladda upp flera bilder av dig själv, men här rekommenderar vi att du först använder en bild där ditt ansikte inte är omedelbart synligt. På BDSMKlubb.com kan du dölja din bild och bara dela den med personer som är intresserade av dig. Här kan du skapa hela bildgallerier och låsa upp dem för besökare som du anger.

Sidan är tydligt arrangerad och det finns inga onödiga menyalternativ. Detta har fördelen att alla snabbt kan hitta runt på sidan och direkt vet var de kan göra vad. Så fort du öppnar sidan är det första du ser högst upp vem som senast skrev ett meddelande till dig. Direkt under ser du kontaktförslag. Dessa hänvisar till din profil och till dina sökinställningar.

Om du är intresserad av BDSM fetisch och BDSM online portaler kolla in våra andra BDSM portal tester i vår kategori: BDSM/Fetisch

BDSMKlubb BDSM-dejting

I sökinställningarna kan du, som på alla andra dejtingsajter, ange exakt vilka parametrar du tycker är viktiga hos en annan person. Detta kan naturligtvis vara storlek och hårfärg, men viktigare är funktionen, vilken fetisch som föredras av den andra personen. Det finns ett brett urval här. Från BDSM, fotfetisch till gyllene dusch, nästan ingenting utelämnades.

Kontaktförslagen är mestadels lämpliga och du kan också välja om dem via en radiussökning. Det är alltid möjligt att du ändrar inställningarna så att informationen från din profil ignoreras helt. Så det är möjligt att formulera verkligen varje sökfråga mycket specifikt, vilket är en stor fördel. På höger sida kan du se de aktiva medlemmar i medlemsområdet som för närvarande är online och matchar dina sökkriterier.

8.1 Besök sajten

Våra erfarenheter av BDSMKlubb.com

Vi registrerade oss på webbplatsen med ett manligt konto och valde fotfetisch och BDSM-preferenser. Vi fyllde i vår profil fullständigt och köpte ett premiumkonto för en månad så att vi kunde testa alla funktioner på webbplatsen. Inom de första 8 dagarna kontaktade vi totalt 30 kvinnor från när och fjärran omgivningar.

Trots allt svarade åtta kvinnor oss. Vi såg till att kvinnorna var online vid tidpunkten för meddelandet så att de kunde svara omedelbart om de var intresserade. Vi fick sex av våra åtta svar inom 20 minuter. De andra två nästa dag. Vi var mycket nöjda med svarsfrekvensen.

BDSMKlubb BDSM-dejting

Vi blev förvånade över antalet medlemmar på sajten. Det faktum att man kan se de aktiva medlemmarna via sin sökfråga gör att man kan se exakt hur aktiva och hur många medlemmar det finns på en sida. Vi experimenterade med olika sökfrågor och nästan oavsett tid på dygnet fanns det minst 25 personer online från en radie på 50 km (Malmö) som matchade kriterierna.

Sajten har något mycket speciellt att erbjuda och det är "framgångsgarantin". Skulle du som betalande medlem under tiden för ditt betalda medlemskap, inte ha någon träff, så får du pengarna tillbaka. Åtminstone om du har uppfyllt vissa krav.

8.1 Besök sajten

BDSMKlubb.com- För- och nackdelar

Som alla andra fetischsidor har webbplatsen inte bara styrkor utan också svagheter. Vi kommer att lista dem här.

 Fördelar:

 • Enkel och snabb registrering
 • Profilfoton kan förklädas och delas endast med vissa användare
 • Hög aktivitet och många medlemmar på webbplatsen
 • Tydligt medlemsområde som är lätt att använda
 • "Framgångsgaranti" för betalande medlemmar

 Nackdelar:

 • För att använda alla funktioner är ett betalt konto nödvändigt
 • I vissa regioner endast ett fåtal användare
 • Sökfunktionen är ibland lite långsam
 • Aktivt visade användare uppdateras inte omedelbart när de går offline

 Slutsats

BDSMKlubb.comär en webbplats som specialiserar sig på människor med en fetisch. Exakt dessa grupper av människor träffade vi där och därför håller webbplatsen vad den lovar. Att kontakta människor är enkelt och språket är väldigt avslappnat. Den tydliga strukturen och det enkla handhavandet gör det lätt för nykomlingar att hitta rätt på sajten.

Andra sajter inom samma kategori

 • fetischdejting.com fetischdejting.com

  Fetischdejting.com är en dejtingsajt som är utformad för att sammanföra människor med liknande kinky önskningar. Sajten vänder sig till personer med alla inriktningar och fetischer och erbjuder en säker och välkomnande miljö där användarna kan utforska sina fantasier och träffa likasinnade partners.

  Besök sajten
 • bdsmdejting.com bdsmdejting.com

  BDSMdejting.com är en av de hetaste fetischgemenskaperna just nu och kan glänsa med en stor ökning av antalet medlemmar. Naturligtvis vill vi ta reda på varför denna medlemstillväxt är så extraordinär och därför registreras på sajten. I vår artikel får du reda på exakt vad sajten har att erbjuda och du kan avgöra om BDSMdejting.com är något för dig baserat på våra erfarenheter.

  Besök sajten
 • SMflirtparadiset.com SMflirtparadiset.com

  Om du letar efter en BDSM-chatt kan SMflirtparadiset.com vara ett bra alternativ för dig. Men hur fungerar sidan och kan man bara chatta där eller är det också en bra BDSM dejtingsida? Kolla in vår SMflirtparadiset.com recension.

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star