...
Annonsupplysning

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Dejting

Badoo recension

8.4

Badoo.com

Badoo har funnits mycket längre än folk tenderar att tro. På fastlandet i Europa har det varit en populär sajt i åratal, i princip en dejtingsida förklädd till ett socialt nätverk. Företaget har inte lagt så stor vikt vid de fördelar som webbplatsen kan ha för människor som söker kärlek, men medlemmarna på sajten blev snabbt mycket väl medvetna om denna egenskap.

 

Allt eftersom tiden har gått har Badoo spridit sig till i Storbritannien och så småningom även till USA. Även om sidan fortfarande inte helt gestaltar sig som enbart en nätdejtingsajt, förtjänar den att vara med i vår recension eftersom det är en av de främsta anledningarna till att människor använder webbplatsen.

 

Under registreringsprocessen ber de dig att välja anledningen till att du registrerar dig, och vi valde ”dejting”-alternativet. Från det ögonblicket är det klart att vi är specifikt i dejting-delen, där efterföljande steg är väldigt typiska för andra nätdejtingsidor som vi har recenserat. Du ombeds att lägga upp ett foto (om du inte gör det, blir du regelbundet ombedd att göra det) och mer information om dig själv.

 

Medlemssidorna är lite mer intressanta. Till skillnad från många populära dejtingsidor som presenterar sökresultat på så vis att flera profiler visas på en gång, ger Badoo dig resultat en efter en. Det är inte riktigt på Tinder-vis (läs vår Tinder-recension här), men har en liknande känsla på grund av den vikt som ligger på den primära bilden som dina matchningar har. Med det sagt, när du bläddrar igenom dina potentiella dejtar, visas också om du har några gemensamma intressen med den person som presenteras för dig som ett alternativ för ett romantiskt förhållande.

 

Webbplatsen är gratis att gå med i och låter dig bläddra bland medlemmar utan kostnad, men det finns några uppgraderingar som de försöker sälja på oss under vår recension av webbplatsen. Betalda funktioner inkluderar aktivering av "superkrafter" (som boostar din profil för att dra dubbelt så mycket uppmärksamhet åt dig) och funktionen "ladda upp dina poäng", som låter dig betala för andra förbättringar som kan öka profilens prestanda och synlighet.

 

En mycket positiv aspekt av sajten är det sätt på vilket Badoo främjar fördelarna med kontoverifiering, genom att ofta uppmuntra användarna att göra det och erbjuda en mängd olika metoder för verifiering, bland annat via telefon eller Facebook-konto. Fördelarna med detta är tydliga och generellt omger säkerhet webbplatsen – om du kan bevisa att du är den du säger att du är så får du mer uppmärksamhet. Och omvänt, om du vet att de personer som du ser på webbplatsen är riktiga medlemmar, är det mer troligt att du kommer att tillbringa tid på att försöka kommunicera med dem. Bedragare har svårare att bevisa sin identitet, så verifiering som denna är en viktig avskräckande faktor för att minska bedrägeri på Badoo.

 

Sammantaget gillar vi Badoo och känner att sajten är värd att utforska. Även om den inte bara är till för dejting – många människor går fortfarande med på sidan för att hitta nya vänner – har den infrastrukturen för att hjälpa seriösa dejtare att hitta den sanna kärleken. De utmärkta mobilapparna är ett bra sätt att prova på webbplatsen, och det är kul att se en dejtingsida som utnyttjar mobilteknik för betalningar (på Badoo kan du betala med SMS, vilket är mycket bekvämare än det vanliga alternativet kreditkort).

 

Om du bor i Europa är det enkelt, Badoo är lika självklar som de mest populära dejtingsidorna, till exempel Match och eHarmony. För våra icke-europeiska läsare rekommenderar vi också att kolla in Badoo, bara för att köra en sökning för att hur medlemskap ser ut i ditt område och hur chansen för att möta singlar i närheten ser ut. För när det gäller att hitta din andra hälft måste du vara öppen för att prova olika vägar.

 

Som vanligt vill vi ta chansen att rekommendera användningen av minst tre dejtingsajter vid varje given tidpunkt. Flera konton gör att du kan testa och prova ett antal dejtingtjänster snabbt, samtidigt som det ger dig en mycket större chans att boka in dejter på ett snabbt sätt.

Andra sajter inom samma kategori

 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony är, i alla fall på papper, kanske den mest framgångsrika dejtingsidan online. Men du hittar inte kärlek på papper, du hittar den online! Vi bestämde oss för att kolla in denna sajt och vi ser fram emot den här recensionen...

  Besök sajten
 • Be2.se Be2.se

  Drömmer du att finna den stora kärleken men har inte hittat den rätta än? Då kan du besöka Be2.se för att hitta likasinnade personer som söker efter samma värden som dig i ett långt och lyckligt förhållande.

  Besök sajten
 • AcademicSingles.se AcademicSingles.se

  Kan nätdejting verkligen hjälpa dig att finna den sanna kärleken? Ställer du dessutom höga krav på din partner? AcademicSingles.se är en seriös och spännande dejtingsida för dig som letar efter ett seriöst förhållande och som har höga förväntningar på akademisk utbildning och inkomst.

  Besök sajten

Skriv din recension