...
Annonsupplysning

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Dejting

DatingBuddies.com recension

7.9

DatingBuddies.com

DatingBuddies.com tillhör precis som Sinfulbuddies.com (läs recensionen här) Dating Factory nätverket. DatingBuddies.com har en startsida som direkt visar en tydlig översikt, med sin stilrena och snygga design ges ett seriöst och lättnavigerat intryck. Med sin inbjudande text på startsidan och bilder på medlemmar som rullar förstår man att man hamnat på en dejtingsida med ett stort urval av likasinnade människor. Detta är en sida för de som vill flörta, chatta eller kanske till och med hitta sin drömpartner. DatingBuddies.com har medlemmar över hela världen och det är mycket höga siffror när det kommer till antal medlemmar. Dejtingsidan har lyckats bra med att nå ut till de rätta målgrupperna och förmedla sitt budskap. Många medlemmar visar dessutom sin uppskattning i gengäld, och DatingBuddies.com får dagligen brev från nöjda personer som hittat sin kärlek eller andra typer av relationer genom sidan.

Utifrån våra DatingBuddies.com erfarenheter kan vi se att de inte satsar lika hårt på annonsering och marknadsföring som andra dejtingsidor, men trots detta har de ändå skapat ett lyckat varumärke och låter medlemmarna till och medge förslag och feedback för att kunna förbättra plattformen ytterligare. Deras användaravtal och sekretess försäkrar medlemmarna om att detta är en seriös dejtingsida för singlar som är säker och trygg att använda. DatingBuddies.com följer lagar och regler och skyddar medlemmarnas integritet som de tar på största allvar. Utifrån dessa DatingBuddies.com erfarenheter kan vi konstatera att det läggs mycket fokus på att medlemmarna är tillfredsställda och nöjda med webbplatsen och framförallt att det hålls ett vårdat språk och respekt gentemot varandra.

I vår DatingBuddies.com recension tar vi även upp de olika funktionerna som sidan erbjuder. Dessa är mycket enkla att förstå sig på och du kan snabbt komma igång i dejtingsökandet. Du kan få fram personer som är i närheten av där du bor, men om detta inte spelar någon roll för dig så finns det även en funktion som gör att du kan se samtliga personer oavsett plats.

Med denna dejtingsida är det enkelt, smidigt och snabbt att bli medlem enligt våra DatingBuddies.com erfarenheter. Det är viktigt att göra en kort introduktion av dig själv, dina intressen och annan nödvändig information som gör att andra medlemmar uppmärksammar dig.

DatingBuddies.com gör det enkelt för dig att träffa andra människor för enklare relationer, vänskap eller romanser, vad du än söker efter. Målet är att underlätta för människor att ta kontakt och utveckla den relation som önskas. Det finns massor av olika dejtingsidor på marknaden för singlar att välja mellan och visst kan det vara svårt att hitta den rätta just för dig. I denna DatingBuddies.com recension kan vi konstatera att dejtingsidan ständigt växer och är därmed ett av de större nätdejting-nätverken med miljontals medlemmar och tusentals nya singlar som registrerar sig varje dag.

DatingBuddies.com använder sig av flera finesser och funktioner såsom röst- och videochatt. Du måste då uppgradera ditt medlemskap för att få tillgång till den. Det är gratis att bli medlem men för att kunna ta del utav samtliga funktioner måste ditt konto uppgraderas och det gör du med en säker betalningsmetod. Ju längre du väljer att vara medlem desto billigare och mer rabatterat pris får du, detta är en utav de många fördelarna som finns. Den populäraste medlemsnivån är VIP och detta ger dig tillgång till alla funktioner som DatingBuddies.com erbjuder. Så är det värt att bli medlem på DatingBuddies.com? Detta är självklart, på grund av den stora skalan medlemmar och säkerhetsåtgärder som finns är det mycket tillförlitligt och effektivt att bli medlem.

DatingBuddies.com är mycket populär bland singlar och trots den hårda konkurrensen i branschen är DatingBuddies.com fortfarande i topp. Har du funderingar eller problem kan du alltid kontakta kundsupporten som finns till ditt förfogande, detta är också en funktion som gör att webbsidan känns ännu tryggare att använda. DatingBuddies.com är verkligen mån om sina medlemmar och vill att de ska få en så bra dejtingupplevelse som möjligt. Det finns stor potential att hitta sin själsfrände eller skapa andra intressanta relationer med DatingBuddies.com. Observera att det är en 18 årsgräns.

Andra sajter inom samma kategori

 • Match.com Match.com

  Match är som Coca-Cola i internetdejtingvärlden, men kommer all marknadsföring och vittnesmål om lyckade matchningar verkligen hjälpa dig att hitta kärlek?

  Besök sajten
 • Be2.se Be2.se

  Drömmer du att finna den stora kärleken men har inte hittat den rätta än? Då kan du besöka Be2.se för att hitta likasinnade personer som söker efter samma värden som dig i ett långt och lyckligt förhållande.

  Besök sajten
 • AcademicSingles.se AcademicSingles.se

  Kan nätdejting verkligen hjälpa dig att finna den sanna kärleken? Ställer du dessutom höga krav på din partner? AcademicSingles.se är en seriös och spännande dejtingsida för dig som letar efter ett seriöst förhållande och som har höga förväntningar på akademisk utbildning och inkomst.

  Besök sajten

Skriv din recension