Hookup dejting

ligga.com Recension

9.7

ligga.com
Besök sajten

Är det möjligt att hitta en KK via ligga.com? Vårt team som granskar dejtingsajter undersökte detta…

Den populära sexmötesplatsen ligga.com är en elegant mötesplats med ett klart budskap.  Men vårt team av dejtingsajtsrecensenter ville gå djupare för att se om medlemmarna är lika sexiga som webbplatsen är. Domännamnet kunde inte vara enklare. Det är minst sagt inte en plattform för att hitta kärlek och romantik, det här är en dejtingsajt för engångsligg och samlag! Det som är säkert är att samtliga medlemmar i den sajten kommer inte behöva oroa sig om vad andra dejtare är ute efter.  Och det är bara hälften av sanningen. Varje internetdejtare kommer att veta att allt handlar om att hantera förväntningar.  Ingen på ligga.com ska vara ute efter giftermål!

Det finns en länk och en aktiv blogg som visar dejtingscenen i olika svenska städer förutom att man kan logga in jättesnabbt för att gå med ligga.com avslappnade dejtingplattform utan onödig tidsösling.

9.7 Besök sajten

Är ligga.com en bra dejtingsida?

I slutändan är vi dock inte här för bloggar eller snygga webbplatser. Vi är här för att hitta lokalt sex online så snabbt och pålitligt, där kostnaden är minimal och där man slipper nonsens från bedragare och falska användare.  Den strikta e-postverifieringen kommer säkert att falska användare borta, utan att sakta ner anslutningsprocessen mycket (var redo att kontrollera din e-post för att komma  med). När du går med så kommer användningen av det enkla gränssnittet att fortsätta och sedan blir det tydligt vad som försiggår här med ett stort antal sexsvultna kvinnor som väntar på olika platser i Sverige.
Du kan göra vissa saker på ligga.com utan att uppgradera ditt konto exempelvis att gilla profiler och spara singlar som du gillar i din favoritlista.  När du vill göra något som kräver en uppgradering (vi föreslår att du har lokala medlemmar i ditt område innan du gör det och sedan tar din tid för att fylla ut din dejtingsprofil och lägger till en bild osv.) Det finns ett kreditsystem. Detta är faktiskt ganska vanligt på dejtingsidor och sexsökningssidor där de vanliga säkra betalmetoderna erbjuds.  Det betyder att du kan "betala för varje gång" vilket ger tillgång till de sexigaste webbkamerorna och direktmedlemsmeddelandesystemen där riktiga saker och ting händer.

9.7 Besök sajten

Är ligga.com bra? Vår slutsats…


Vårt team av dejtingrecensenter tenderar att upptäcka att många populära online-dejtingsidor har en global fokus, men ligga.com brukar fungera bäst för svenska singlar som försöker hitta sex online. Denna specialisering är bra om du är i Sverige eller reser dit som turist eller i affärer och letar efter kåta töser att ha kul med.  Det smidiga gränssnittet på mobil eller webbläsare är en bonus och om du ser lokala medlemmar i ditt område när du går med då skulle vi verkligen rekommendera att det blir en virvel för att se om det passar dina avslappnade dejtbehov!

Du får vad du lägger in som på varje sexdejtingsida. Så kom ihåg att ta dig tid att skapa en dejtingsprofil med en bild (herrar - inte en kukbild!) Som visar dig i ett bra ljus. Skicka meddelanden som hänvisar till personens profil för att visa dem att du inte bara kopierar och klistrar in. Och ha tålamod precis som Guiness annonsen en gång sa att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;-)

 

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten
 • Vuxendejter.com Vuxendejter.com

  Vuxendejter.com är en välkomnande och enkel datingsida som ger användarna chansen att hitta kärlek eller bara ha kul. Läs recensionen för att lära dig om matchningsfunktioner, att skapa din profil och hur du interagerar med andra medlemmar. Upptäck om Vuxendejter.com är rätt för dig och dina datingbehov.

  Besök sajten

ligga.com recensioner:

 • 2022-06-10 00:17:51, gino spång (Man, 66)

  ligga.com jävla oseriös sida

  recension:

  ligga.com jävla oseriös sida om man inte skickar ett meddelande till någon medlem så låser dom din profil för att öppna upp profilen igen så får man betala 99 kr och när det är betalt så får man ett antal krediter att använda för att skicka meddelanden man kommer till sidan lås upp min profil genom att klicka på lås upp min profil då kommer man till köpa krediter och blir då uppmanad att köpa mera krediter och det hände mig jag skickar ett meddelande att dom ska förklara sig men de gör de inte och jag blev blåst på 99 kr så frågan är om man kan polis anmäla ligga.com och få sin 99 kr tillbaka

 • 2021-12-12 11:09:23, Anonymous (Man, ?)

  Hittakk

  recension:

  Värdelöst i gratisversion ... kann inte alls läsa meddelanden ... prenumeration förlängdes automatiskt om man inte uppsäger i tiden ...

Skriv din recension

Please select the star