...
Annonsupplysning

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Hookup dejting

sex-traff.com recension 2022

9.0

sex-traff.com
Besök sajten

När det gäller svensk hookup dejting är valen oändliga. Men med för många val blir man lätt förvirrad, vad du behöver är något som fungerar.
Svenska singlar som letar efter tillfälliga förbindelser är verkligen bortskämda, för det finns en uppsjö av sajter att välja mellan. I Sverige finns det ett större urval än någonsin tidigare och du kommer säkert fråga dig själv vilken online dejtingsida som är värd att betala för. Visst, det finns gratisalternativ och gratis testversioner, men i allmänhet när det gäller de bästa dejtingsidorna för tillfälliga förbindelser kommer du till en punkt då du måste bestämma dig om du vill betala för att hitta det du söker efter.

Är sex-traff.com en av det bästa dejtingsidorna för tillfälliga förbindelser? Är det en ledande hookup app?


Även om sex-traff.com fungerar bra på alla enheter, inklusive på mobil och surfplattor, så är det inte en typisk app. Med webbläsarbaserade dejtingsidor är det verkligen ingen nackdel tack vare dagens teknik.

Webbsidan ser snygg ut och fungerar även bra om du använder en gammaldags PC, inte för att någon använder dem längre (japp, du har helt rätt vi har testat det!). Den här webbsidan byggdes för människor som är på språng och som letar efter en het natt eller en oskyldig fling med svenska singlar. Och varför inte? Dagens samhälle är mer öppet än någonsin och man är inte äldre än man gör sig.
De goda nyheterna är att sex-traff verkligen erbjuder en riktigt bra testversion som utrustar medlemmar med ett hyfsat spelrum att söka bland heta och kåta svenska singlar i närheten. Det är en bra idé att använda testrundan för att kontrollera hur många svenska singlar som finns just i ditt område. Om det inte finns några intressanta medlemmar i ditt område så är det förmodligen dags att gå till nästa alternativ som du kan hitta på vår svenska recensions webbsida.

Är svenska webbsidan sex-traff.com en bluff?

Bara för att en populär svensk dejtingsida för tillfälliga förbindelser ser seriös ut så betyder det inte att den kommer att vara legitim. Från testerna vi utförde på sex-traff.com så hittade vi inget att oroa sig för. Det är modernt och erbjuder sina betalande kunder en upplevelse som inte bara hjälper dem att hitta en hookup utan också en säker och trivsam dejting miljö. Vi säger så säkert som möjligt eftersom ingen dejtingsida kan skydda dig helt och hållet, det finns alltid oärliga personer som kan lyckas ta sig in och försöka luras, så var vaksam med vem du tar kontakt med.

Snyggt, sexigt och fräckt - men vad är omdömet om sex-traff.com?

Generellt sätt så gillar vi sidan. Den ligger i toppen tillsammans med de bästa svenska gratis dejtingsidorna och det finns några nya funktioner som är värda att prova på, en stor fördel är att det är en ganska modern webbsida och dessutom finns användarbasen där.

För vårt recensions team är det kombinationen av ett trevligt gränssnitt, antalet singelkvinnor som söker svenska killar och den platsbaserade hookup matchningen som gör sex-traff till ett utmärkt alternativ för att söka efter singlar att komma i kontakt med. Glöm inte att leka säkert!

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • ligga.com ligga.com

  Är det möjligt att hitta en KK via ligga.com? Vårt team som granskar dejtingsajter undersökte detta…

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten

sex-traff.com recensioner:

 • 2021-12-12 02:03:15, Hugo (Woman, 45)

  Hihi

  recension:

  Hihi och lite pirr verkar vara det mest använda ordet på denna sidan när man chattar, 100% fejk , scam när allt allt handlar om att få dig att skicka så många meddelande som möjligt. Spökskrivare till tusen, men även tjejer som verkar äkta men aldrig lämna siten och chatta på sidor där det inte kostar ca 20kr per meddelande. Så att dom får ersättning för att mjölka ensamma människor som söker lite värme är helt uppenbart. Ännu en ny lägstanivå för mänskligt förfall.
 • 2021-11-28 05:47:25, Abra (Man, 26)

  Faaake!!

  recension:

  Skam sida. Så fort man skappade konto blev man kontaktad av kvinnor. Man betalar för att skicka meddelande och det kostar ju mycket. Jag betalade 500kr för mynt för att skicka meddelande. Varje meddelande kostar ungefär 20kr. Så ni får räkna där.
 • 2021-10-31 15:09:13, Jörgen V (Man, 50)

  JÄVLA SKITSITE !!

  recension:

  Sex-Träff.com Är en Jävla skandal sida !! Snacka om att luras på en massa pengar. Det är säkert bara en massa anställda som sitter och fakear allt. Att betala 18 spänn för att skicka ett meddelande är ju inte klokt. Helt sanslöst...!!! Nä...REKOMMENDERAS INTE !!!!
 • 2021-10-13 13:15:44, (, ?)

  Bluff

  recension:

  Ovanstående recensioner stämmer. Man blir lurad för att betala för att skicka medelanden. Skam på dom.
 • 2021-08-19 09:46:47, Thobias (Man, 38)

  Sex-traff.com

  recension:

  Stämmer in med ovanstående recension, du blir direkt kontaktad av kvinnor så fort du loggar in. Men meddelandena upplevs bars som ett sätt för att få killar att skicka så många medelanden som möjligt (vilket kostar pengar) och sen så leder det ingen vart är min erfarenhet.
 • 2021-08-07 22:56:36, Sunes jul (Man, 40)

  sex-traff.com

  recension:

  Tog två minuter innan det kom 2 meddelanden från två tjejer (?) som uppenbart fanns på sajten för att mjölka killar på så många meddelanden (pengar) som möjlugt.

Skriv din recension