Hookup dejting

C-Date.se recension

8.9

C-Date.se

Idag är det lättare sagt än gjort att gå ut på en dejtingsajt för att hitta det man söker. Det finns åtskilliga alternativ, och ibland kanske man inte är ute efter en livslång relation, utan mer en dejt utan förpliktelser. Då kan C-Date.se vara ett bra alternativ för dig. De står för casual dating och erbjuder en plats där likasinnade vuxna kan hitta tillfälliga kontakter. Kanske har man precis avslutat ett långt förhållande och vill inte gå in i ett nytt, men ändå träffas med någon. Eller så är man i en period i livet där ett fast förhållande inte fungerar och då är det värt att bli medlem på C-Date.se

En snabbväxande sajt för tillfälliga relationer

Som tidigare nämnt står C-Date för casual dating vilket innebär att det inte finns några måsten, utan syftet är att skapa otvungna möten. Enligt undersökningar är ungefär 68 % av medlemmarna i en relation men söker omväxling. C-Date är den snabbast växande dejtingsajten för de som söker tillfälliga relationer och idag är cirka 525 000 svenskar registrerade. Sajten finns i 35 länder runt om i världen och har 28,5 miljoner medlemmar. Det är alltså en mycket etablerad tjänst som erbjuder en stor mängd medlemmar med samma förväntningar.

8.9 Besök sajten

Prissättning och medlemsfördelning

Våra C-Date.se erfarenheter visar att sidan jobbar mycket med annonsering i media för att locka medlemmar, vilket har gett resultat. Antalet manliga och kvinnliga medlemmar är nästintill detsamma, och genomsnittsåldern är 33 år för kvinnor och 34 år för män. Det är alltså samma målgrupp som söker sig hit. För kvinnor är det, som oftast på dejtingsajter, gratis att vara medlem. Män kan ansluta sig gratis, men för att kunna använda sajten fullt ut tillkommer kostnader. Detta kan vara anledningen till att fördelningen mellan kvinnor och män är så lika. Enligt oss som gjorde denna C-Date.se recension är det relativt dyrt för män att vara anslutna till sidan. För 12 månaders användande betalar du 349 kronor i månaden. Du får dock vad du betalar för och chansen är stor att du får valuta för pengarna.

8.9 Besök sajten

Match-making systemet på C-Date

Sidan genererar förslag på kontakter till dig som du kan välja bland. Det är ett typ av match-makingsystem som ska hitta rätt person för dig efter era önskemål samt avstånd från varandra. När du registrerar dig krävs det att du fyller i ett frågeformulär på cirka 25 frågor kring ditt sexliv för att kunna veta vad du är ute efter och vilka personer som passar dina önskemål. Detta shuffle-system gör det enklare för dig som användare att bläddra bland de förslag som dyker upp och chansen är större att du hittar någon som intresserar dig. Beroende på hur aktiv du är på sidan kommer det att förmedlas cirka 5 - 30 nya kontaktförslag per vecka.

8.9 Besök sajten

Är C-Date.se en bra datingsida för dem som söker en avslappnad relation?

I vår C-Date.se recension tar vi även upp webbsidans helhet, den är lättnavigerad och enkel att både hitta på och använda. Layouten är stilren och det är inga överflödiga animationer. Sidan byter utseende beroende på om man använder den via mobil, dator eller surfplatta. Vi märker också att stor vikt läggs vid kvinnliga användare och för att de ska känna sig trygga. Våra C-Date.se erfarenheter är också att man kan erbjudas stor diskretion om man vill. Du väljer till exempel om du vill visa din bild eller inte, och innan du kan bli kontaktad måste du godkänna personen. Det krävs att ni får en match för att ni ska kunna ha en konversation. Detta gör att sidan känns seriös och trovärdig.

Vår känsla efter denna C-Date.se recension är att sidan lämpar sig mycket väl för dem som snabbt vill hitta en otvungen relation och som söker spänning i vardagen, vare sig du är i ett förhållande eller är singel. Du kan hålla det helt hemligt och får diskreta matchningsförslag på mejl. Det är inget för dig som är ute efter en livslång relation då alla går med i portalen med samma förutsättningar - casual dating. Så låter detta som något spännande för dig är det värt att bli medlem på C-Date.se. Det krävs inte många steg innan du kan börja flörta. Beskriv bara kort vem du är och vad du är ute efter och se vem som blir din första matchning.

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • sex-traff.com sex-traff.com

  När det gäller svensk hookup dejting är valen oändliga. Men med för många val blir man lätt förvirrad, vad du behöver är något som fungerar.

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star