Hookup dejting

AdultFriendFinder recension 2024

7.5

AdultFriendFinder.com
Besök sajten

AFF är ett av de mest kända barnförbjudna varumärkena för dejting på marknaden, med globala medlemskapssiffror som uppgår till flera miljoner (sajten påstår sig ha nästan 100 miljoner medlemsbilder), ett enormt personalteam och en marknadsföringsbudget som få kan matcha. Men trots dessa imponerande fakta är en av de vanligaste frågorna vi får om AFF är en bluff.

Är AdultFriendFinder legitimt?

Låt oss bemöta denna myt omedelbart – är AdultFriendFinder äkta? Absolut. Är AdultFriendFinder bedrägeri? Nej! Det är inte en bluff, utan det är en äkta hookup-sajt som verkligen strävar efter att du ska få ligga.


De har till och med en garanti som de stolt visar upp efter att du har registrerat dig, där de erbjuder tre månader gratis om du inte hittar sex på AdultFriendFinder. Naturligtvis betyder det inte att det är en lysande webbplats (och det finns en del finstilt att läsa), men det betyder att de tror att deras webbplats är ett ställe där kvinnor framgångsrikt kan träffa män för tillfälliga, roliga förbindelser. Och för övrigt, även om webbplatsen är långt ifrån perfekt, tycker vi att de gör ett bra jobb.

7.5 Besök sajten

Hur fungerar AdultFriendFinder? 

Att gå med är enkelt; en tvåstegsregistrering där du lägger upp dina grundläggande uppgifter tillsammans med lite inledande profilinformation – en fin touch eftersom dessa hookup-sajter alltför ofta kan vara fyllda med helt tomma profiler.

När du väl kommer in är priserna lägre än vad vi har sett när vi har gjort recensioner av andra dejtingsajter, och det är billigare om du registrerar dig för en längre period (du behöver tre månader innan garantin börjar gälla). Du behöver inte betala vid denna tidpunkt, utan kan fortsätta och kika runt först.

Du måste bekräfta din e-postadress innan medlemmar kan hitta dig, vilket är bra eftersom det innebär att personer som du tittar på, åtminstone i teorin, har bekräftat sina, vilket drar ner på antal människor som skapar bluffkonton på AFF.

Att lägga till ett foto är enkelt; bläddra bland dina filer eller ta en bild med din webbkamera. De föreslår också att du lägger till ett foto med ditt namn på, för att visa att du är den du säger att du är. Det är uppfriskande att se en barnförbjuden dejtingsajt som tar dessa saker på allvar, och återigen visar det att AdultFriendFinder som företag är legitimt.

Sajtens design är lite omodern för min smak, men den är funktionell. Huvudnavigeringen är enkel på dator och mobil.

Intressant nog har de ett poängsystem i bruk (500 för att bekräfta ID, för att bevisa att du är en äkta medlem), som kan lösas in mot notifikationer som låter dig veta när någon har läst dina meddelanden, för att skicka virtuella gåvor, för att få din profil framhävd etcetera. Det är en trevlig idé som för med sig en känsla av spelande till sajten.

7.5 Besök sajten

Funktioner hos AdultFriendFinder

AFF har en mängd funktioner i jämförelse med andra dejtingsidor för hookups som vi har recenserat. Till exempel kan du köra sökningar via ett Tinder-liknande ”Hot or Not”-spel eller köra en ”Kink Search” (där du kan söka efter speciella fetischer). Den goda nyheten är att dessa alternativ, tillsammans med avancerad sökning, kan användas innan du uppgraderar (de flesta webbplatser kräver abonnemang).

För att se en profil behöver du inte nödvändigtvis uppgradera heller – du har möjlighet att göra en mikrobetalning för att få tillgång. Men när det gäller att skicka meddelanden är det är samma sak som på de flesta andra sajter: du behöver ett fullvärdigt medlemskap.

Det finns också en massa andra saker, till exempel gemensamma sidor där vem som helst kan skriva blogginlägg (25 miljoner blogginlägg hittills), en "Sexakademi" för tips och tricks, medlemstävlingar och även livevideosändningar av medlemmar.

Sajten fungerar bra i mobilen, men om du vill ha en app finns det möjlighet att ladda ner AllFriendFinder-appen för att få tillgång till den här webbplatsen och andra som företaget driver.

7.5 Besök sajten

Är AdultFriendFinder värt att kolla in? Vår slutsats! 

Totalt sett gillar vi AdultFriendFinder och hoppas det återspeglas i denna AdultFriendFinder recension. Det är inte den snyggaste sidan och den är inte den bästa för alla platser, men med garantier, gratis sökalternativ och belöningar där medlemmar kan bevisa att de är riktiga personer, så är det här en legitim webbplats som faktiskt vill att du ska få ligga i kväll.


En sista sak innan vi avrundar denna AFF-recension: Som alltid rekommenderar vi att du lägger upp din profil på flera hookup-sajter samtidigt, för att avsevärt öka dina chanser att lyckas. Det är som att vinna på lotteri – ju fler lotter du köper, desto större chans att vinna.

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • sex-traff.com sex-traff.com

  När det gäller svensk hookup dejting är valen oändliga. Men med för många val blir man lätt förvirrad, vad du behöver är något som fungerar.

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star