Hookup dejting

Recension av BeNaughty

8.0

BeNaughty.com
Besök sajten

BeNaughty.com anses allmänt som en av de bästa onlinesajterna som är tillgängliga för singlar som är ute efter att ha roligt utan att binda sig. Den har funnits länge och ingår i Together Networks-portföljen, tillsammans med andra stora varumärken som Flirt.com. Skämt åt sidan, BeNaughty är en liknande webbplats som Flirt (mer om det senare) men som är mer fokuserad på den vuxna sidan, och som fokuserar på att singlar ska kunna träffas för kravlöst sex.

Gå in på Benaughty.com - våra första intryck

Det är snabbt och enkelt att gå med i BN, dessutom utan obligatorisk e-postbekräftelse (till skillnad från andra dejtingsidor, och du kommer direkt in i medlemmarnas område), men det finns ett meddelande högst upp på sidan som påminner dig om att för att få alla meddelanden och för att se andra medlemmars aktivitet måste du så småningom bekräfta din mejl.

Webbplatsen är snygg och enkel att navigera, precis som du kan förvänta dig av en XXX-business som odjuret BeNaughty. Det är inte överraskande att webbplatsen är väldigt lik framgångsrika systerwebbplatsen Flirt.com, men det finns några skillnader som får oss att känna att av dessa två är BeNaughty mindre imponerande vad gäller webbdesign. Till exempel finns det en mycket liten och tunn huvudnavigeringsbar högst upp i medlemmarnas område. Den är faktiskt väldigt liten, och vi kan inte riktigt räkna ut orsaken till detta. För att göra saken värre ur ett designperspektiv är ikonen för att få tillgång till meddelanden, notiser, åtkomst till direktchatten och så vidare, alla hopfällda i hörnet, med mycket slöseri av utrymme i huvudnavet som kan användas till något mycket bättre.

Funktionalitet är även här väldigt likt Flirt, och vi är glada att se att Chatrooms förblir ett alternativ här. Med tanke på hur mycket cybersex och snuskiga konversationer som pågick i sådana chattrum förr i tiden (före MySpace och sedan kom ju Facebook och ändrade hur singlar använde internet!), finns det en poäng med att denna miljö har återskapats här, och det skapar en trevlig och social sida av BN-webbplatsen. Du kan läsa vad som händer i chattrummen utan att uppgradera, men för att gå med i det roliga måste du bli medlem.

8.0 Besök sajten

Som förväntat följer BeNaughtys varumärke med sexsökningar online samma principer som andra större NSA-hookupsajter som Med en "se men inte röra"-inställning till gratis medlemskap. Du kan läsa meddelanden och titta på profilerna för personer som visas i dina avancerade sökningar, men kommunikation i riktig bemärkelse, bortsett från en blink eller liknande, kräver en medlemsuppgradering.

För dem som föredrar att ta del av sexiga möten med hjälp av mobilen eller surfplattan, kommer upptäcka att BeNaughtys mobilupplevelse är utmärkt. Den mobila sajten fungerar väldigt bra, men för app-älskare där ute kan du också ladda ner en gratis BN mobil dejting-app för Android eller iPhone.

8.0 Besök sajten

Är det möjligt att hitta ett sexuellt äventyr genom BeNaughty.com?

I det stora hela är detta en professionell, populär och lättanvänd webbplats för den som vill hitta likasinnade som är ute efter kravlöst sex, i ditt område eller varsomhelst. Vi skulle ljuga om vi sa att vi inte var lite besvikna över bristen på något nytt eller innovativt som fångar vår uppmärksamhet, allt är i grunden detsamma som Flirt vad gäller funktionalitet, och kanske de skulle kunna göra något för att sticka ut från mängden mer. Den stora skillnaden mellan dessa två platser är naturligtvis att BN riktar sig främst till den mer vuxna sidan av dejtingscenen. Visst handlar det om att ha roligt och att flirta, men glöm inte - medlemmarna på BeNaughty har gått med av den enkla anledningen att få ligga, inget mer än så.

Sammanfattningsvis, om du vill ha en avslappnad och rolig flirt utan att nödvändigtvis behöva bombarderas med sexerbjudanden, så kanske du ska gå över till Flirt. Men om du läser den här recensionen för att du vill träffa vuxna att ha sex med, vare sig det är med det motsatta eller samma kön, är BeNaughty platsen för dig. De har ett stort antal medlemmar, sajten känns mer levande än de flesta dejtingsajter och är en av de bästa vi har granskat.

8.0 Besök sajten

Kom ihåg killar och tjejer, även en webbplats som är så populär som BeNaughty kanske inte resulterar i att du får ligga så mycket som du vill. Vi rekommenderar att du registrerar dig på flera webbplatser och ger dem en ordentlig chans (och lite tålamod) innan du fattar ditt beslut, och ta hänsyn till sökresultat i ditt område, kostnad och användbarhet. Även efter att du har hittat några webbplatser som du verkligen gillar, skulle vi fortfarande föreslå att du kör på 2 eller 3 medlemskap samtidigt om du verkligen vill nå nya höjder.

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • ligga.com ligga.com

  Är det möjligt att hitta en KK via ligga.com? Vårt team som granskar dejtingsajter undersökte detta…

  Besök sajten
 • sex-traff.com sex-traff.com

  När det gäller svensk hookup dejting är valen oändliga. Men med för många val blir man lätt förvirrad, vad du behöver är något som fungerar.

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star