Hookup dejting

Recension av Flirt.com

7.0

Flirt.com
Se topp 5

Flirt har varit med ett tag nu. Sajten drivs av Together Networks som driver ett antal dejtingsajter för olika målgrupper, så som BeNaughty - ta del av vår recension här, UpForIt och LoveAgain. Grundat på detta känns det som om sajten vet vad de sysslar med och att vi skulle märka det vid vår granskning.

Det är enkelt och går snabbt att bli medlem hos Flirt, vilket är väntat hos en sajt som inte har som målsättning att hjälpa dig finna någon du letat efter hela livet. Som namnet antyder är det är mycket roligare och mer avspänt än så och sajten verkar positionera sig mellan traditionella dejtingsajter och mer vågade hookup-sajter för att en rolig medelväg med flirt istället för kärlek eller lösa förbindelser.

Se topp 5

Du får ett mail med ett verifieringsmeddelande efter att ha registrerat dig och måste verifiera dina adresser innan du släpps lös på sajten. Vårt mail gick rätt i spam-boxen så du gör bäst i att kolla där (Flirt rekommenderar också att du kollar din skräppost så det verkar vara ett problem de är medvetna om).

Sajtens tillgänglighet är den samma som hos andra sajter inriktade på vanlig dejting; du kan läsa inkomna meddelanden men för att besvara dem måste du uppgradera till fullt medlemskap och du kan skicka "icebreakers" (blinkningar eller likes) till medlemmar gratis. Ganska normalt. Sajten har också en "messenger" som kan beskrivas som en omedelbar chattinvit. För att kunna läsa inkommande meddelande från medlemmar som är inloggade måste du uppgradera ditt medlemskap. Kvinnor kan, intressant nog, skicka meddelande till män gratis, vilket är goda nyheter för alla damer. Mina herrar, innan ni börjar klaga om diskriminering bör ni tänka på att "gratis för kvinnor" gör att fler kvinnor blir medlemmar, vilket i sin tur bör leda till bättre resultat i era sökningar och fler damer att välja bland, så, det är inte bara dåligt!

Se topp 5

Bland sajtens funktioner återfinns en SMS-chatt vilket är praktiskt då medlemmar kan använda den när de är på språng och fortsätta flirta utan att behöva logga in på sina konton eller ens vara anslutna till internet. Det finns också "Flirtcast", en funktion där du kan sända meddelande till flera medlemmar samtidigt utan att behöva lägga allt för mycket arbete på själva meddelandet (även om vi rekommenderar att du gör det). Det var också intressant att se att Flirt har klassiska "chattrum", något som var mycket populärt innan sociala media tog över.

Sökfunktionen hos Flirt visar stora skarpa medlemsfoton. Något som vi verkligen uppskattade. Du behöver inte heller öppna profilerna för att hitta mer information om medlemmarna, dra bara muspekaren över bilden för att få tillgång till deras info (användarnamn, ålder, kön, avstånd till dig). Det här är bara ett exempel på sajtens användarvänlighet. Allt är designat för att vara logiskt och superenkelt att använda. Du behöver aldrig fundera, allt på sajten fungerar intuitivt.

Se topp 5

Du kan göra avancerade sökningar (filter finns för allt från plats ända till ögonfärg eller onlinestatus) utan att uppgradera, vilket kan vara ett bra sätt att kolla om det finns medlemmar i ditt närområde innan du blir en betalande medlem.

När vi provade den mobila versionen upptäckte vi till vår glädje att användarvänligheten var fortsatt god. Vi blev ännu gladare när vi fann en app för Flirt, vilket gjorde det hela ännu bättre. Just detta är något som många sajter vi granskat saknar eftersom de inte är beredda att ta den kostnaden eller beredda att dela med sig av intäkterna till en apputvecklare. Detta förvånar oss alltid då en app gör det så mycket enklare att använda en mobil eller en surfplatta.

Sammanfattningsvis, vi gillar Flirt.com och tyckte sajten var kul att recensera. Trots att sajten inte har så många funktioner är den rolig att använda och erbjuder något marknaden hittills har saknat, en sajt för dig som inte letar efter ett längre förhållande men ändå inte vill leta bland sliskiga "sex-sökar-sajter". Om du funderar på att pröva Flirt rekommenderar vi att du använder ytterligare minst en dejtingsajt för att kunna jämföra medlemmar hos olika sajter och öka dina chanser att hitta dejter.

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • sex-traff.com sex-traff.com

  När det gäller svensk hookup dejting är valen oändliga. Men med för många val blir man lätt förvirrad, vad du behöver är något som fungerar.

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten

Skriv din recension

Please select the star