...
Advertising Disclosure

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Hookup dejting

Recension av dejtingsidan Hemligbeundrare.se

8.7

hemligbeundrare.se
Besök sajten

Är du ny för avslappnade möten? hemligbeundrare är platsen där du kan börja.


Från första anblicken ser webbplatsen ut som en enkel sida som är enkel att använda men är ändå inbjudande registreringssida som får din sökning igång på några sekunder!
Kolla in vår recension av Hemligbeundrare.se som har manuellt granskade medlemmar för heta singlar med riktiga profiler och ännu mer intrigerande begär!

Vår recension av Hemligbeundrare.se

Du kommer se att ett antal medlemmars foton och profiler antyder på att de är ute efter mer än ät att bara gå ut och ha en trevlig middag. Sajten verkar vara långt ifrån en källa på din nästa helgorgie eller andra djärva fantasier.
Med fler funktioner i startpaketet ger Hemligbeundrare.se dig en smak av online-dejting som ger medlemmar matchaviseringar, begränsat profilskapande och nödvändig sökfunktion om man man går med kostnadsfritt.  I princip kan gratismedlemmearna se möjliga kärleksintressen. Dock är det inte möjligt att kontakta dem utan en Start, Classic eller Deluxe-uppgradering.
Är det omfattande dejtingfunktioner som du är ute efter? Det kan du glömma. Men med sin Erotic Encounter-garanti ägnar sig Hemligbeundrare sig åt att få med dig ombord med sin riskfria pengarna tillbaka garanti.  Det är förmodlingen ingen plats där du finner din livspartner men konstigare saker har hänt inom online dating, eller hur?
Det bör inte vara några problem att hitta exakt det du letar efter med en sådan rudimentär struktur, även fast sidan känns enformig och inte så tilltalande med sitt utseende.

Hur fungerar Hemligbeundrare.se?

Med ett gränsnitt som är förenklat går denna svepformade plattform mer i linje med en arrangör för ganska tama avslappnade möten. Medlemmar verkar vara redo för allt från heta samtal till swinger-sessioner, dock är det inte tillräckligt mycket för medlemmar som är nyckfulla och lite vildare.
Den erbjuder både gratis och Premium-kontoalternativ och det är där som vi kommer att se nackdelen.  Du måste köpa en Premium -prenumeration för att läsa alla meddelanden från potentiella matchningar, och kunna skicka svar till besökare och se din egen vänlista och till och med för att se dina matchningars foton och vad deras intressen är.

Hemligbeundrare tillåter mig inte att redigera mina sexuella preferenser / orientering när jag ställer in min profil som man.  Sidan antar automatiskt att jag letar efter ett heterosexuellt engagemang utan någon som helt möjlighet att ändra mina dejtingpreferenser om jag är ute efter samkönad interaktion, okonventionella kinks eller något annat om är specifikt galet.
Vad är poängen? Sidan är en sida som fokuserar på män som söker kvinnor och vice versa och den kan vara problematisk för de mer äventyrslystna.  Sidan är väldigt grundläggande och erbjuder minimalt mervärde som framgångshistorier eller vittnesmål, men det räcker för att ge dig en glimt av den oskrivna Casual Dating Guide som med största sannolikhet kommer att presentera dig för den spontana initieringen.
En plattform som denna är vad vi behöver för att ta en paus från sidor som fokuserar på endast sex.  Hemligbeundrare markerar spelfältet och förvisar mycket skitsnack.
Det är tydligt att webbplatsen är utformad för het sovrumsglädje. Den har svårt att säljas in på grund av informationsbrist, förklaringar och tips om hur du kan få valuta för pengarna.
Att påminnas om att uppgradera försöket att komma åt de saftiga grejerna, påminner Hemligbeundrare.se mig om lågprisflygbolag som lockar dig med ett bra pris men kräver att du betalar extra för de bättre tillvalen.
 
Det skulle också vara trevligt om man kunde få mer information om medlemsantal, webbplatsens popularitet och läsa mer om varumärket Hemligbeundrare för att vara helt övertygad om att det är platsen där man kan komma i hamn.

Vår slutsats: Är det värt att registrera sig på hemligbeundrare.se?

Rent allmänt? Som nämnts i början är Hemligbeundrare.se en bra utgångspunkt och troligen mest lämpad för de som börjar sitt online sexäventyr. Om du är oskuld till idén om att endast få kroppslig njutning och vill ha icke bindande kontakter så är denna hemsida den rätta platsen.
Även om det verkar finnas gott om medlemmar på jakt efter kinky grejer som inkluderar, trekanter, partnerutbyten och diskreta relationer, kan det fortfarande vara en utmaning att planera en het kväll med en dejt när det finns stora mängder kvinnor som är ute efter erotiska meddelanden och även efter vänskapsrelationer.
Du kan finna sexpartnern som du drömmer om på Hemligbeundrare, men det finns bättre hemsidor med fler medlemmar och ett större urval och större kommunikationsfunktionalitet för de som vill endast testa scenen med en kostnadsfri provperiod.

 

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • C-Date.se C-Date.se

  Alla söker efter olika saker när det kommer till dejting och kärlek. För den som söker efter avslappnad dejting utan krångel och konstigheter är C-Date.se det perfekta alternativet.

  Besök sajten
 • CougarLife.com CougarLife.com

  När det gäller att hitta en "Cougar" eller "MILF" finns det en tydlig marknadsledare för "Cubs". Vi bestämde oss för att kolla in det ...

  Besök sajten

Skriv din recension