Utomäktenskaplig dejting

Victoria Milan recension 2024

9.0

VictoriaMilan.com

När du kommer till VM:s startsida är det två saker som sticker ut, den första är en glänsande bröllopsring på en av modellerna, den andra är mer överraskande: certifikat från Amazon, Norton och McAfee, tydligt placerade på den kortfattade registreringsrutan. I och med detta stillas två av våra främsta farhågor då du ögonblickligen kan se att detta är en sida för gifta människor, liksom du själv, och att det är en sida som verkligen lagt sig vinn om att visa att den inte är en bluff, utan ett seriöst företag som tagit hjälp av de främsta säkerhetsföretagen på internet för att skydda dina personuppgifter. Detta budskap förstärks ytterligare genom att ord som "anonymt", "diskret" och "privat" återkommande dyker upp hos Victoria Milan allt eftersom du tar dig igenom registreringen och djupare in på sidan. Det här är precis de orden du vill se när du letar efter en dejtningsajt som på ett tryggt sätt kan hjälpa dig att inleda ett förhållande online.

Anonymitetsskydd och coola funktioner för trygga otrogna affärer

Det här är också den första sajten som, på ett framträdande ställe, berättar att sajten lämpar sig lika väl för att flirta och chatta som att hjälpa dig att träffa någon för otrogna affärer, vilket kan vara till hjälp om du är tveksam till otrohetssajter där du genast skall ut och dejta. Så är det givetvis hos alla dejtingsajter: alla är inte intresserade av att gå längre än till att chatta om sex, men det här är den första sajten vi recenserat som inte är rädd för att även aktivt vända sig till dessa användare.

9.0 Besök sajten

Det tar inte lång tid att registrera sig och få tillträde (du måste validera din mailadress, vilket åter visar att sajten tar säkerheten på allvar) När du väl är inne märker du snart att känslan och designen inte är särskilt imponerande. Vid vår granskning av konkurrenten Ashley Madison blev vi riktigt imponerade av den stilfulla elegansen. Granskningen av VM har dock lärt oss att även om Ashley Madison är snyggare så har Victoria Milan de coolaste funktionerna: anonymitetsskydd med suddighet, automatisk utloggning (om du skulle glömma), ett inbyggt onlinecasino och vår favorit, en framträdande "panikknapp" i navigationsfältet. Tanken bakom panikknappen är att du kan trycka på den om din make/maka kommer in i rummet. Vi vet inte riktigt hur praktiska dessa funktioner är men de visar att Victoria Milan lägger mycket arbete och tankeverksamhet på att medlemmarna skall vara trygga när de får hjälp med att ha ett förhållande. Läs vidare om du vill veta vad som händer när du trycker på panikknappen.

9.0 Besök sajten

Victoria Milan: Är det en otrohetssajt eller en plats för verklig kärlek?

Du måste vara fullvärdig medlem för att kunna skicka meddelanden eller söka, men så är det alltid hos otrohetssajter. Då och då dyker ord som "kärlek" och "perfect match" upp hos VM vilket är lite ovanligt hos en otrohetssajt. Sajten välkomnar även ogifta medlemmar och innehåller berättelser från människor som funnit mer än bara ett förhållande. Det här är lite överraskande för oss då det sänder ett något blandat budskap, är det en sajt som hjälper oss att hitta en gift kvinna eller man att ha sex med eller vill sajten hjälpa oss hitta något mer långvarigt än en otrohetsaffär?

Vad gäller frågan: "är VictoriaMilan bedrägeri" fann vi definitivt inga indikationer på det i den här granskningen. Vi uppskattade faktiskt att vi redan på första sidan uppmanades att rapportera profiler som kunde vara falska. Detta tyder på att de vill ha en sajt befolkad av riktiga medlemmar, inte av bedragare.

9.0 Besök sajten

Öka dina chanser att hitta ett förhållande online

Vi hoppas denna granskning av VM har givit dig något att tänka på. Kom bara ihåg, letar du efter ett förhållande online och står i valet mellan ett par otrohetssajter, är det alltid bättre att vara medlem hos fler än en sajt. Realistiskt sett kommer inte bara en sajt att hålla dig sysselsatt, genom att bli medlem hos två eller tre sajter ökas dina chanser markant.

 

O! Om du undrar, panikknappen öppnar genast YouTube. Riktigt smart:-)

Andra sajter inom samma kategori

Skriv din recension

Please select the star