...
Advertising Disclosure

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Hookup dejting

Ashley Madison recension

7.3

AshleyMadison.com

Internet är en fantastisk sak, men låt oss vara ärliga, dess kraft används inte alltid för goda ändamål. För varje virtuell Amors pil som ger kärlek, finns det någon som lömskt försöker arrangera en otrohetsaffär via nätet. När det gäller att hitta otrogna partners finns det en sajt som är marknadsledande – en webbplats lika ökänd som alla vanliga dejtingsajter på nätet.

 

Ashley Madison grundades 2002, vilket gör den till den ursprungliga dejtingsidan för att ha en affär. Den har nästan 50 miljoner medlemmar globalt – en verklig prestation för en webbplats som explicit hjälper sina abonnenter att vara otrogna, och, om vi får bli lite djupa, säger det ganska mycket om var vi befinner oss som samhälle i dag. Men efterfrågan skapar utbud, och i en värld där ingenting överraskar oss längre, är det ingen chock att dejting för gifta är mer populärt än någonsin. Att säga att vi var uppspelta över att göra denna Ashley Madison-recension skulle vara en underdrift!

 

Fungerar Ashley Madison? Ja, precis som människor har företag ett förflutet, och den erfarenhet som följer med att göra misstag kan bidra till att förbättra framtiden. Vi har gjort denna recension av Ashley Madison med målet att vara objektiva, och bortser från all den uppmärksamhet i pressen som denna webbplats har fått under mer än ett och ett halvt decennium. Denna kontroversiella organisation har aldrig skyggat från media (och media har inte skyggat från dem), men för de extremt skeptiska, var säkra på att innan vi började gjorde vi ett litet test. Målet var att helt enkelt att se: är AshleyMadison äkta? Vi skapade ett konto utan bild- eller profilinformation och lämnade det några nätter. När vi loggade in igen var vi nöjda med att finna att vår profil hade blivit tittad på eller fått några meddelanden från kvinnor. Detta realistiska utfall tog bort all oro för AshleyMadison-bedrägerier. Som vi hoppades på är den här sidan avsevärt mer seriös i dag, och det är det som gör den till en intressant möjlighet för att hitta affärer online.

 

När det gäller åtkomst erbjuder webbplatsen en datorversion samt mobilsajter/appar för Android och iOS. Registreringsprocessen är snabb och leder till ett av de snyggaste gränssnitten i nätdejtingvärlden. Sajten bombarderar oss med budskap om diskretion, och gör det tydligt att den tar sekretess på största allvar, vilket du förstås hoppas på när det handlar om en webbplats som hjälper män och kvinnor att hitta otrohetsaffärer.

 

Sajten använder ett poängsystem i stället för den typiska prenumerationsmodellen där du bara betalar rakt av. Du betalar en fast summa i utbyte mot poäng. Fem poäng krävs för att initiera kontakt med en medlem, men för att fortsätta att chatta krävs inga ytterligare poäng. Avancerade sökningar kan utföras utan poäng, och medlemmars profiler/bilder kan också ses utan en uppgradering, vilket är trevligt!

 

Återigen, diskretion är avgörande för budskapet här, eftersom att spendera pengar innebär att lämna spår. Den nödvändiga sekretessen för sådana inköp missas inte av Ashley Madison, och de är snabba att ta bort eventuella farhågor om att använda våra kreditkort.

 

När det gäller funktionalitet älskade vi Travelling Man-funktionen, som nås via en flik i huvudnavigeringen. Den låter dig skicka massmeddelande till ett antal kvinnor på ditt resmål samtidigt, i stället för att ta tiden (och spendera många krediter) till att kontakta kvinnor på individuell basis. Det är ont om tid när du är borta i affärer, och innan du reser är du väldigt upptagen, så det här är ett riktigt trevligt och unikt alternativ.

 

Utöver detta är det inte en webbplats som gör saker mer komplicerande än de behöver vara. Den syftar till att hjälpa dig att hitta någon att vänstra med, och stör inte din jakt efter det med för mycket innehåll eller komplexa funktioner. Den är rakt på sak och det är något som vi gillar.

 

Överlag kan man lugnt säga att en AshleyMadison-recension var något som vi var angelägna om att göra, eftersom webbplatsen har förändrats så mycket till följd av extrem granskning de senaste månaderna. Vi är glada över att det inte fanns några tecken på några trick eller bedrägerier, och vi njuter av ironin att den mest kontroversiella dejtingsajten på planeten nu också är en av de mest professionella.

 

För de av er som letar efter otrohetsaffärer på nätet, har vi inga problem att rekommendera ett medlemskap på denna sajt. Som alltid föreslår vi att du ökar dina chanser med medlemskap på två eller tre sajter, men när det gäller otrohetsaffärer på nätet är detta det första stället där du bör börja.

Andra sajter inom samma kategori

 • hittakk.com hittakk.com

  Man kan tro att den svenska datingmarknaden är mättad men då och då hittar vi en webbplats som på något sätt lyckas sticka ut från mängden. Det är ingen överraskning att vi får fortfarande frågan om det går att få sex ikväll på de bästa online datingsidorna online? Går det verkligen att få till det på datingapparna? Läs för att ta reda på mer...

  Besök sajten
 • C-Date.se C-Date.se

  Alla söker efter olika saker när det kommer till dejting och kärlek. För den som söker efter avslappnad dejting utan krångel och konstigheter är C-Date.se det perfekta alternativet.

  Besök sajten
 • kkdating.se kkdating.se

  kkdating.se är en helt normal dejtingsida som erbjuder "träffgaranti" Men är det så enkelt? Se vår recension av kkdating.se

  Besök sajten

Skriv din recension