Utomäktenskaplig dejting

Recension av Saphrina

7.0

Saphrina.com
Besök sajten

Efter att nyligen ha genomfört detaljerade recensioner av sajterna Ashley Madison och Victoria Milan bestämde vi oss för att recensera ytterligare en sajt som riktar sig till dem som vill ha en otrohetsaffär. Den största skillnaden är att Saphrinas sajt inte är lika känd som dem som vi tidigare nämnde (något som inte alltid är en dålig grej). Dessutom drivs sajten av en grupp som har flera andra dejtingsidor, vilket gör att vi tror att de faktiskt vet vad de sysslar med.

På Saphrinas sajt är man noga med att poängtera att det är gratis att teckna ett medlemskap. Dessutom erbjuder sajten massor av råd och tips om hur man har en affär på nätet. Även innan man blivit medlem så kan man läsa flera olika artiklar som handlar om hur man har en diskret affär vid sidan av sitt äktenskap. Man känner att de som ligger bakom sidan verkligen vill ge råd, vilket är positivt eftersom det rör sig om ett så känsligt område - där riskerna dessutom är riktigt höga men som också kommer med stora vinster.

Det är enkelt att registrera sig, det enda som krävs är att du bekräftar din mailadress. Detta görs för att man skall vara säker på att människor är dem som de utger sig för att vara samt att de använder en riktig mejladress, även om det inte är den mejladress som man använder sig av annars.

På Saphrina är de väldigt entusiastiska när det kommer till att ge sina medlemmar information och råd, men tyvärr så känns sidan inte så individuellt anpassad. När du är inne på medlemssidan, så tonas vikten av utomäktenskapliga affärer ner, sajten saknar också de lite knasiga funktionerna som finns på andra otrohetssajter (till exempel panikknappen som finns på Victoria Milan eller möjligheten att skicka ett meddelande till ett stort antal gifta dejter i en stad som du ska på jobbresa till något som Asheley Madison erbjuder.) Med det sagt så används dessa funktioner inte speciellt ofta så det är inget som kommer att påverka sajtens betyg. Faktum är däremot att så länge man får bra utslag på sina sökningar på sajten så kommer Saphrina med säkerhet hjälpa dig att påbörja en affär.

En funktion som förtjänar ett extra omnämnande är webbkamerachatten. Det ett mycket bra verktyg som skyddar dig från de säkerhetsrisker som det annars innebär att förflytta konversationen från den ursprungliga sajten till en annan meddelandeplattform. Denna funktion är dessutom riktigt fördelaktig för dem som vill uppleva spänningen av en flört utan att nödvändigtvis behöva gå hela vägen. Och för dem som verkligen är ute efter en utomäktenskaplig affär är det en chans att få en första uppfattning om den andra gifta personen innan man tar det stora steget att faktiskt vara otrogen.

Sajtens funktionalitet är enkel men ändå effektiv. Det finns till exempel en bläddringsfunktion som direkt låter dig börja söka efter medlemmar, som precis som du, vill hitta någon på nätet att ha en affär med. Som icke betalande medlem kan du se medlemsprofiler och skicka flörtar. Flörtfunktionen är alltså öppen för gratismedlemmar och är ett bra sätt att låta kvinnor veta att du gillar dem, ungefär så som man gör på Tinder.

Precis som man kan förvänta sig så kan du endast ta del av inkommande meddelanden och svar från andra medlemmar om du betalar för sitt medlemskap (allt innehåll är suddigt i början). Men det är ändå positivt att du kan testa sajten, dess funktioner och kolla in de andra medlemmarna innan du måste betala för ett fullt medlemskap.

När vi recenserade Saphrina så visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Först kändes det som att sajten saknade några av de mest attraktiva funktionerna som finns på andra otrohetssajter. Men efter en närmare granskning så visar det sig att dessa funktioner inte har någon avgörande betydelse. Det bästa med Saphrina är istället den höga säkerheten och de fina sökresultaten. Förutsatt att du får en bra utdelning när du testar sajten som gratismedlem så rekommenderar vi verkligen ett fullt medlemskap här. Kom dock alltid ihåg att du ökar dina chanser att inleda en affär om du är medlem på flera olika dejtingsajter.

Jämfört med andra sajter inom detta område är det lätt att luras av Saphrinas lågmälda framtoning och approach, men vi tror definitivt att denna sajt är att räkna med.

Andra sajter inom samma kategori

Skriv din recension

Please select the star