...
Advertising Disclosure

DejtingKatalog.se is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DejtingKatalog.se. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DejtingKatalog.se is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DejtingKatalog.se as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DejtingKatalog.se, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DejtingKatalog.se is subject to change at any time.

Cougar dejting

Recension av CougarLife

9.2

CougarLife.com

Om du lockas till äldre kvinnor och använder internet i någon form, är du med all säkerhet bekant med CougarLife. Det här är ett stort namn på dejtingscenen och som spenderar mycket pengar på marknadsföring (kanske har du sett TV-annonsen nedanför) och som ett resultat har satt cougar-dejting stadigt på kartan över de mest populära dejtingnischerna.

 

Även om TV-annonsen var lite löjlig (trots den uppenbara vinken mot American Pie-filmerna, där hela MILF-grejen - tänk Stiflers mamma - verkligen blev ett vanligt uttryck) var själva webbplatsen rolig att granska. Cougar-dejting online är en stor grej och när en webbplats har så stor marknadsandel, då vet man att de gör något rätt.

 

Registreringsprocessen involverade fler delar än vad vi har sett på populära hookups och vanliga dejtingsajter, men man kom ändå in i medlemmarnas område väldigt snabbt. Vi lade märke till deras blogg och bestämde oss för att kolla in den, eftersom vi gillar att se dejtingsidor som ger stödjande innehåll och tips för medlemmar. Bloggen var bra och hade flera artiklar med råd om att dejta äldre kvinnor, men tyvärr var det senaste inlägget skrivet för några år sedan. Självklart är bloggen inte en stor prioritet och det är ju förlåtligt, man får anta att de använder sina resurser för att skapa en produktiv dejtingupplevelse online istället.

 

Så själva upplevelsen då... ja, det första som ska noteras är att CougarLife är en snygg och modern webbplats som är behaglig att titta på, oavsett om du loggar in på en mobil enhet, bärbar dator eller stationär dator. Innan du skickar in ett foto kan du inte skicka meddelanden, vilket vi kände var ett bra sätt att boosta det gamla online-problemet med att bli medlem på en sajt och inte lägga till några bilder, och sedan undra varför man inte får ligga? Meddelanden för att bryta isen är gratis att skicka, men direktchatt är endast tillgängligt för betalande medlemmar.

 

Något som vi inte hade sett bland andra recensioner tidigare var den extra medlemsbonusen att få 24 timmars exklusiv tillgång till nya medlemmar, vilket i huvudsak gör det möjligt för dig att kommunicera med de nyaste medlemmarna innan de visas upp för resten av cougers eller cubs (de som inte har uppgraderat). En annan intressant egenskap var möjligheten att söka efter personer som angav på sin profil att de är tillgängliga för att ses redan samma kväll. Med tanke på svårigheten att hitta cougars att dejta, särskilt med tanke på att äldre kvinnor är mindre benägna att vara ute bland nattklubbar eller har barn att se efter, är det ganska häftigt att det finns chans att prata med MILF:s som har angivit att de är lediga och angelägna om att få till en dejt redan samma kväll. Just den kvällen vi kollade fanns bara ett fåtal kvinnor online, men det beror såklart på vilken kväll i veckan det är och vilken plats man söker på.

 

Betalning fungerar med kreditkort eller e-plånbok, och CougarLife använder ett kreditsystem för vissa extra saker (som till exempel att skicka virtuella gåvor) så du kan i teorin göra av med alla krediter innan månaden är slut eller så kan du spara dem längre än en månad. En sak vi blev överraskade av var den märkliga engångsavgiften för mobilåtkomst, något som vanligtvis är gratis på dejtingsidor online.

 

Det är ingen tvekan om att CougarLife, med sin långa historia och strategi riktad mot cougar-dejting, har vuxit till att bli en av de bästa dejtingwebbplatser på nätet. De är inte bara marknadsledande inom cougar/cubs-världen, de är helt enkelt marknadsledande, punkt slut. När du kommer till webbplatsen känns det som att du ska få provköra en riktig sportbil, men trots att den har några riktigt bra och användbara funktioner kan vi inte hjälpa att känna att webbplatsen aldrig riktigt får ner gasen i botten. Med detta sagt, när du jämför med andra cougar-alternativ, känns denna sajt som en riktig rivstart och alla andra sajter ser plötsligt ut att ha blivit lämnade kvar på parkeringen. Om det är cougar-dejting du vill åt, då är det dags att spänna fast bältet för det finns helt enkelt inget som slår CougarLife.

 

Kom ihåg att dina chanser att finna lyckan kommer att multipliceras om du testar de bästa dejtingsidorna så att de passar in på vad du letar efter, och försök helst med mer än en i taget. För cougar-dejting rekommenderar vi CougarLife plus vanliga dejtingsidor (om du menar allvar), eller en NSA-hookup-sajt (om du är ute efter att ha kul) med de avancerade sökfiltren som är inställda på kvinnor över 40. Lycka till!

Skriv din recension