Rysk dejting

Recension av RussianGirls4U.com

8.9

RussianGirls4U.com

Det är en gammal sanning - en västerländsk man träffar en kvinna från öst och lever lycklig i alla sina dagar. Men kan en dejtingsida verkligen underlätta processen och ge ett bättre resultat än vad man kan få ut av en fysisk resa? Vi bestämde oss för att hälla upp ett glas vodka och ge det hela en chans …

Genom ökad globalisering och internets existens inleder fler och fler människor distansrelationer som fått sin början genom möten på nätet. I många år har västerländska män besökt Ryssland (och andra östeuropeiska länder) i sin jakt på kärlek. Nu är det dock möjligt att hitta kärleken utan att ens behöva lämna ditt eget hem - och utan att behöva köpa en dyr flygbiljett. RussianGirls4U låter sina medlemmar söka i den stora databasen efter kvinnor som blivit medlemmar just för att de letar efter män från väst.

Att få tillgång till medlemssidorna går snabbt och enkelt, vilket alltid är positivt. Det finns tre fält att fylla i, men inget krav på att uppgradera eller betala något för att få börja söka bland profilerna på RussianGirls4U

Letar man efter ryska tjejer online så finns det några olika sätt att hitta de medlemmar som letar efter kärlek på RussianGirls4U. Du kan söka helt gratis, något som vi alltid rekommenderar att du gör innan du bestämmer dig för att uppgradera ditt medlemskap. Detta gör att du verkligen får tillfälle att testa webbplatsen innan du börjar betala för dig. Med hjälp av olika filter kan du ta bort de medlemmar som du inte tycker är rätt för dig. Filtret är användbart eftersom det kan hjälpa dig att leta efter singlar som uppfyller vissa kriterier. Till exempel kan du välja att söka upp de medlemmar som är online samtidigt som du, då kan du omedelbart ta kontakt med dem och börja prata. Det finns också ett filteralternativ som visar de senaste tjejerna som anmält sig på RussianGirls4u och ett annat där dejtingsidan ger rekommendationer baserat på den information som du lagt till i din profil.

De goda nyheterna är att dessa kvinnor talar engelska - du behöver alltså inte börja lära in det kyrilliska alfabetet eller ta rysklektioner just nu. Vänta i alla fall tills det är dags att träffa de blivande svärföräldrarna. När du väl hittat en rysk tjej som intresserar dig så kan du skicka meddelanden, antingen genom e-post eller genom chatten (denna funktion kräver dock en uppgradering) eller så kan du skicka en flört till henne. Som medlem så kan du också skicka ett e-vykort. Detta är gratis och meddelandet består främst av bilder i form av blommor eller hjärtan.

Det finns också en flörtfunktion som gör att du kan söka igenom sidans medlemmar på ett snabbt och enkelt sätt. Funktionen innebär helt enkelt att du får se en rad bilder på ryska kvinnor och sedan kan du välja om du vill flörta med dem eller inte. Om du väljer att flörta skickas ett meddelande till tjejen ifråga. Meddelandet talar om att du är intresserad och gör det dessutom lättare för henne att komma i kontakt med dig om känslan är ömsesidig. Du kan bläddra igenom många bilder i ett slags förenklat Tinder-format. Under vår recension tyckte vi att det var det absolut bästa sättet att snabbt kunna söka igenom alla tillgängliga ryska kvinnor.

russian brides dating site review

Det finns ingen tvekan om att det här är en växande marknad och antalet singelkvinnor på webbplatsen visade under vår recension att östeuropeiska kvinnors önskan att möta västerländska män är lika stark, och kanske till och med starkare, än intresset är från männen. Det finns inget snuskigt eller sunkigt med RussianGirls4U - det här är en dejtingsida som vill hjälpa män att hitta kärleken hos kvinnor som vill detsamma.

Om du läser den här recensionen är chansen stor att du redan har insett att det inte är ett problem för dig att starta ett distansförhållande. Detta brukar annars vara det största hindret mot att använda en sådan webbplats. Webbplatsen, som inte är lika modern som några av de mer välkända sajterna på marknaden, har ett brett urval av medlemmar som du kan prata med och det är det viktigaste. Av den anledningen rekommenderar vi verkligen sajten om man vill hitta kvinnor från Östeuropa.

russiangirls4u review

Även i ett så nischat område som detta rekommenderar vi att du försöker hitta två eller tre olika sajter som erbjuder det du vill ha. Flera medlemskap betyder större chans att få prata med tjejer och att på så sätt kan du också se till att få ut det mesta möjliga av sin dejtingupplevelse.

 

Skriv din recension

Please select the star