Blogg

Vad män behöver veta om moderna tjejer

2022-08-27

Vad män behöver veta om moderna tjejer

Det talas mycket om "moderna tjejer" nuförtiden. Men vad vill de egentligen ha? Vad förväntar de sig av män? 
Det här inlägget kommer att ge dig en snabbkurs i allt du behöver veta om moderna tjejer. Så oavsett om du dejtar en eller bara vill förstå dem bättre, läs vidare för de sju saker som varje man bör veta om moderna tjejer.

Vi är mer självständiga än någonsin tidigare.

Med fler kvinnor i arbetslivet än någonsin tidigare är det ingen hemlighet att vi är självständiga. Borta är de dagar då vi litade på att männen skulle ta hand om oss. Vi kan ta hand om oss själva, tack så mycket.
Missförstå mig inte, vi älskar fortfarande en bra man som kan behandla oss väl, men vi behöver inte en sådan för att överleva. Faktum är att vi är helt nöjda med att leva på egen hand.
Så vad betyder detta för dig? Om du vill vinna våra hjärtan måste du visa oss att du inte är rädd för en stark kvinna.

Ridderligheten är inte död, men vi förväntar oss inte att du ska göra allt för oss.

När det gäller ridderlighet uppskattar vi tanken, men vi förväntar oss inte att du ska göra allt för oss. Lite räcker långt.
Om du kan hålla dörren öppen eller erbjuda dig att hjälpa oss med vår kappa är det toppen. Men om du inte kan göra dessa saker, oroa dig inte för det. Vi är fullt kapabla att ta hand om oss själva.
Vad vi verkligen uppskattar är när du behandlar oss som jämlikar. Vi vill bli respekterade och uppskattade för vilka vi är, inte bara för att vi är kvinnor. Så låt oss bara fokusera på att vara bra människor och låta resten ta hand om sig själv.

Vi är inte så känslosamma som du tror att vi är.

Du kanske tror att vi alla är ett gäng överdrivet känslosamma kvinnor som inte kan fatta ett beslut utan att rådfråga våra vänner, men du skulle bli förvånad. Sanningen är att vi är precis som du - vi vill vara oberoende och kunna göra våra egna val.
Vi vill inte att någon ska tala om för oss vad vi ska göra eller hur vi ska leva våra liv. Vi är starka, kompetenta kvinnor som kan hantera vad livet än kastar i vår väg. Så var inte rädd för att närma dig oss - se bara till att du möter oss med respekt, så kommer ni att komma överens.

Vi gillar inte bara smink och mode.

Det finns en missuppfattning om att alla moderna tjejer gillar smink och mode. Det är vi inte. Faktum är att det finns många av oss som inte kan bry sig mindre om dessa saker.
Missförstå mig inte, jag älskar ett bra läppstift eller en bra klänning lika mycket som nästa tjej, men det är inte allt jag är intresserad av. Jag älskar också att spendera tid utomhus, åka på bilresor och titta på tv-program som får en att tänka.
Så sätt inte in oss moderna tjejer i en stereotyp som inte passar oss alla. Vi är olika, precis som du. Och det är det som gör oss så intressanta.

Vi letar bara efter någon som kommer att behandla oss rätt.

Så du vill veta vad vi letar efter hos en man? Det är ganska enkelt, egentligen. Vi vill bara ha någon som behandlar oss rätt. Vi behöver ingen riddare i skinande rustning, vi vill bara ha någon som uppskattar oss för den vi är.
Vi letar bara efter någon som får oss att känna oss speciella. Någon som får oss att känna att vi är den enda tjejen i världen. Och vi är inte rädda för att sätta våra hjärtan på spel. Vi är redo att hitta vår drömman, och vi hoppas att du också är det.

Vi söker en man, inte en pojke

Vi letar inte efter pojkar, vi letar efter män. Någon som vet hur man tar ansvar och fattar beslut. Någon som har en känsla av mål och riktning i livet.
Vi vill ha någon som kan få oss att känna oss trygga och skyddade, men också någon som kan utmana oss och pressa oss att bli bättre. Vi letar efter en man, inte en pojke. Är du redo för utmaningen?

Slutsats

Det är mycket som krävs för att förstå moderna tjejer, och som man måste du som man vara insatt i grunderna.
Genom att förstå de nämnda sju punkterna ovan kommer du att vara på god väg att få framgångsrika relationer med de moderna tjejerna i ditt liv.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read