Blogg

Vad kvinnor vill förklara för män men aldrig säger det direkt.

2022-05-27

Vad kvinnor vill förklara för män men aldrig säger det direkt.

Under hela sitt liv kan en kvinna träffa en kille, bli attraherad av honom, vara intresserad av mannen, och sedan tappar han intresset för att prata med henne eller förfölja henne av olika anledningar.
I vissa fall beror det på att killen inte hade tillräckligt med sexuell lust för henne. I andra fall tappar killen intresset för att hon inte ger honom uppenbara tecken på intresse, och han tror att det inte finns någon eld där, så han drar sig undan. I andra situationer vill vissa män bara få kvinnor att känna sig attraherade av dem och har inget intresse av att förfölja majoriteten av de damer de träffar.

Vad är det egentligen som pågår?

När du pratar med en kvinna ska du inte bli förvånad om hon inte vill göra det alltför lätt för dig att bli intresserad av henne. Om du blir uttråkad av henne när ni chattar kanske hon inte vill visa för mycket känslomässig entusiasm. 

Hon kan vara rädd för att du bara ska få henne att känna sig attraherad och vilja ha dig, för att sedan inte fullfölja henne. Det kommer att få henne att känna att hon blev avvisad av dig, att hon inte var tillräckligt bra för dig osv.

Hon kanske är uppenbar om sitt intresse och gör det klart att hon vill att något ska hända, eller så är hon rädd för att avslöja för mycket intresse eftersom du kanske kommer att avvisa henne.

Hon kan antingen vara den typen av kvinna som inte vill avslöja för mycket intresse under de första 7-10 minuterna av en diskussion för att se vilken nivå av förtroende du har.

I allmänhet kommer den typen av kvinnor att vara de attraktiva kvinnor som bara önskar sig en självsäker kille eftersom de vet att om de går in i ett förhållande med en kille som inte tror att han är värd dem, kommer han snabbt att bli klängig och kontrollerande.

Se till att du inte tänker för mycket på kvinnan.

Se till att du inte missuppfattar en kvinnas oro för att bli avvisad som att du inte är tillräckligt bra för henne.
Om du däremot utstrålar personlighetsegenskaper och handlingar som naturligt attraherar kvinnor, såsom självförtroende, karisma, känslomässig maskulinitet och så vidare, kommer de flesta kvinnor du möter att attraheras av dig. Och återigen - vissa kvinnor kommer att känna lite attraktion, medan andra kan känna mycket.

Slutsats

Moderna kvinnor nuförtiden beter sig som om de inte behöver en man, inte är rädda för avvisningar och inte kräver något, men faktum är att kvinnor också är mänskliga. Du kommer förmodligen att finna det utmanande att hitta en kvinna som erkänner allt ovanstående.
De känner verkligen smärtan av att bli avvisade och vill undvika att uppleva det igen.
Så se helt enkelt till att du inte tvivlar på dig själv om en kvinna inte visar tecken på intresse. Fortsätt att förfölja henne!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg