Blogg

Vad kvinnor verkligen letar efter på en första dejt

2022-06-14

Vad kvinnor verkligen letar efter på en första dejt

Att dejta kan vara en skrämmande upplevelse, särskilt om det är första gången. Du vill göra ett gott intryck och undvika alla pinsamheter. Kvinnor lägger märke till många saker på en första dejt. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista över saker som kvinnor lägger märke till hos män på en första dejt. Följ våra råd så kommer du garanterat att imponera på din dejt.

Här är de fem viktigaste sakerna du bör se till att göra för att imponera på din dejt:

 1. Hur självsäker han är. Kvinnor attraheras av självsäkra män. Se till att ha ögonkontakt, stå rakt upp och le. Självförtroende, i vårt fall -Det handlar om subtiliteterna i ditt kroppsspråk och beteende. Till exempel en kille som är självsäker i sammanhanget eller scenariot jämfört med en kille som är osäker, osäker på sig själv, nervös och obekväm i miljön eller situationen. Det som en kvinna värderar mest är hur hon instinktivt känner sig som reaktion på en killes handlingar, kroppsspråk och sätt att interagera socialt och möta henne.
 2. Hur han är klädd. Första intrycket är viktigt, så se till att du är välklädd. Ta på dig något som får dig att känna dig nöjd med dig själv - du kommer att vara mer självsäker och din dejt kommer att märka det. Koncentrera dig inte för mycket på din outfit. Stilen bör vara lämplig för aktiviteten och platsen, men i slutändan handlar det om hur du känner dig själv med det du har på dig.
 3. Hur han luktar. Det här kan tyckas vara en självklarhet, men se till att du luktar gott! Duscha innan din dejt och använd en lätt doft av cologne eller kroppsspray. Din dejt kommer att kunna känna din doft när ni pratar, så se till att du inte överdriver. En doft kan vara både en robust stimulerande utlösare som ökar sexuell lust & attraktion eller en orsak som åsidosätter alla dina andra ansträngningar.
 4. Om han är en bra lyssnare. Kvinnor vill bli hörda och förstådda. Var uppmärksam på vad hon säger och ställ uppföljningsfrågor. Visa att du är intresserad av henne genom att hålla ögonkontakt och använda ansiktsuttryck. Gör bara inte dejten till ett förhör av din dejt. Få henne att gilla dig, så berättar hon gärna en massa spännande saker för dig. 
 5. Hur kul han är att umgås med. I slutändan vill kvinnor ha roligt. Om du kan få din dejt att skratta och roa sig kommer hon definitivt att vilja träffa dig igen. Var dig själv och låt din personlighet lysa igenom. Om du försöker för hårt att vara någon du inte är kommer hon att kunna se det, och dejten kommer att bli en flopp.

Genom att följa våra råd är du säker på att göra ett bra intryck på din dejt. Var självsäker, klä dig snyggt, lukta gott, lyssna på henne och ha roligt. Om du kan göra alla dessa saker kommer du garanterat att vinna henne över. Lycka till!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read