Blogg

Vad jag önskar att jag visste för ett år sedan om dejting

2022-07-06

Vad jag önskar att jag visste för ett år sedan om dejting

Som någon som är singel och har varit det ett tag har jag gått igenom min beskärda del av upp- och nedgångar när det gäller dejting. Jag har gjort en del misstag och lärt mig av dem, och jag har också haft en del bra erfarenheter. I det här blogginlägget kommer vi att dela med oss av några av de saker jag önskar att jag visste för ett år sedan om dejting.

1. Ta inte dejting för allvarligt.

Ett av de största misstagen jag gjorde var att jag tog dejting för seriöst. Jag satte stor press på mig själv att hitta den "perfekta" personen och att ha det "perfekta" förhållandet. Detta gjorde att jag kände mig avskräckt och förbittrad när saker och ting inte gick enligt planerna. Försök i stället att njuta av processen att lära känna någon ny. Sätt inte så mycket press på dig själv och ta inte saker och ting på för stort allvar.

2. Var dig själv.

Det här kan verka som sunt förnuft, men det är värt att upprepa. När du träffar någon ny kan det vara frestande att försöka vara någon som du tror att de vill att du ska vara. Men i slutändan kommer du att ha större framgång om du bara är dig själv, och människor kommer att uppskatta din äkthet, och du kommer att ha större chans att hitta någon som gillar dig för den du är.

3. Var inte rädd för att visa upp dig själv.

Ett av de största hindren för att dejta är helt enkelt att ta sig ut. Det kan vara skrämmande att sätta dig själv där ute, men det är värt det. Ju fler människor du träffar, desto större är sannolikheten att du hittar någon som du klickar med. Så var inte rädd för att gå ut och träffa nya människor.

4. Var öppenhjärtlig.

När du träffar nya människor är det viktigt att hålla ett öppet sinne. Du kanske inte är intresserad av att dejta någon med andra intressen än du själv, men du vet aldrig förrän du ger det en chans. Du kan bli förvånad över hur mycket du har gemensamt med någon som vid första anblicken verkar helt annorlunda än du.

5. Var inte rädd för att ta det långsamt.

En av de trevliga sakerna med dejting är att det inte finns någon brådska. Ta dig tid att lära känna någon innan du bestämmer dig för om du vill ta saker och ting till nästa nivå eller inte. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut av att lära känna någon ny.

6. Kommunicera öppet och ärligt.

Effektiv kommunikation är avgörande i alla förhållanden, men avgörande i ett nytt förhållande. Var öppen och ärlig mot din partner om vad du letar efter, vad du känner och dina förväntningar. Detta kommer att bidra till att undvika eventuella missförstånd på vägen.

7. Var villig att kompromissa.

I alla förhållanden kommer det att finnas tillfällen då du måste kompromissa. Kanske är du inte intresserad av att gå på samma typ av restaurang som din dejt, eller kanske gillar du inte deras favoritfilm. Vad det än är, var villig att kompromissa och mötas i mitten. Det är viktigt att komma ihåg att relationer är dubbelriktade, och båda parter måste vara nöjda med besluten.

8. Var inte rädd för att avsluta saker och ting om de inte fungerar.

Om du befinner dig i ett förhållande som inte gör dig lycklig ska du inte vara rädd för att avsluta det. Det är bättre att vara singel och lycklig än att vara i ett olyckligt förhållande. Om saker och ting inte fungerar är det okej att gå därifrån.
Jag hoppas att du tyckte att de här tipsen var till hjälp. Kom ihåg att dejting ska vara roligt. Så gå ut, visa dig själv och njut av att lära känna någon ny.

9. Onlinedating är ett alternativ.

Onlinedating kan vara ett bra sätt att träffa nya människor, men det är viktigt att vara försiktig. Det finns många bedragare där ute, så det är nödvändigt att vara försiktig med vem du pratar med och vilken personlig information du delar med dig av. Dela bara information med någon du litar på och skicka aldrig pengar till någon du aldrig har träffat.

10. Spela inga spel.

Att dejta kan vara mycket som att spela spel, men det är viktigt att komma ihåg att det är någons liv du har att göra med. Spela inte spel med någons hjärta, och låt dem inte lura dem om du inte är intresserad. Var ärlig från början och du kommer att spara dig själv en hel del besvär i det långa loppet.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read