Blogg

Vad hennes textmeddelanden verkligen betyder

2022-11-15

Vad hennes textmeddelanden verkligen betyder

När det gäller textmeddelanden med kvinnor finns det många potentiella landminor. Vissa ord och fraser kan verka behövande, klängig eller till och med aggressiva. Eller tvärtom - en kvinna kanske tror att hon är lekfull men framstår som kall och distanserad.

Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella missförstånd, särskilt om du försöker etablera en relation med någon ny. Genom att förstå de dolda betydelserna bakom hennes textmeddelanden blir du bättre rustad att navigera i dessa grumliga vatten och undvika missförstånd.

Men vad betyder allt detta? Vad betyder dessa textmeddelanden egentligen?

"k"

Det här är den mest frustrerande sms-signalen genom tiderna. "K" kan betyda så många olika saker - allt från "Okej, jag lyssnar" till "Jag har absolut ingen aning om vad du pratar om".
När du ser en kvinna som skriver "k" som svar på ditt meddelande är det bästa du kan göra att be henne förtydliga vad hon menar. Chansen är stor att hon gärna förklarar - och du undviker missförstånd.

"lol"

Att skratta högt, eller LOL, är en av de vanligaste textmarkeringarna. Och även om det ibland bara kan vara ett sätt att visa att något är roligt har det ofta en djupare innebörd.
I många fall använder en kvinna LOL för att visa att hon är intresserad av dig. Om hon ständigt skickar dig LOL-betonade sms är det ett bra tecken på att hon tycker om att prata med dig och vill hålla konversationen igång.

"Hej"

Det här är en klassisk sms-signal som kan betyda många olika saker. Ibland är det bara en avslappnad hälsning, men andra gånger kan det vara en inbjudan till en mer seriös konversation.
Om du är osäker på vad en kvinna menar när hon skickar dig ett "hej"-textmeddelande är det bästa att svara i samma stil och se vart samtalet tar vägen därifrån.

":)"

En smiley är en annan av dessa frustrerande tvetydiga textmeddelanden. Det kan ibland bara betyda att avsändaren är glad, men det kan också vara ett sätt att på ett flirtigt sätt antyda något mer.
Om du ser att en kvinna skickar en smiley till dig är det bäst att ta det säkra före det osäkra och anta att hon är intresserad av dig. Flirta tillbaka med henne och se vart samtalet tar vägen därifrån.

Resultat

Genom att behärska hur man tolkar vanliga röst- och sms-signaler kommer du att kunna tyda en kvinnas sanna tankar - även när hon håller dem för sig själv. Så nästa gång en kvinna pratar med dig eller skickar meddelanden, var uppmärksam på hennes ord och se vilka outtalade budskap de kan avslöja.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg