Blogg

Typer av herrunderkläder och vad som är det bästa valet för en dejt

2022-05-26

Typer av herrunderkläder och vad som är det bästa valet för en dejt

Idag har vi många typer av herrunderkläder att välja mellan, och vi har sammanställt detta för att hjälpa dig att välja vad du ska ha på dig på följande dejt.
Så vilka underkläder är det bästa valet för en dejt? Det beror verkligen på vad du ska göra och hur du känner dig.

Underkläder

Om du planerar att vara aktiv på din dejt (som att cykla eller idrotta) kan trosor vara ett bättre alternativ. De håller sig på plats och åker inte upp. Se bara till att du inte bär något för lättsittat - ingen vill ha en klyfta!

Kalsonger

Kalsonger är ett utmärkt alternativ om du vet att du kommer att sitta ner under större delen av din dejt (t.ex. på bio eller restaurang). De är också mer avslappnade, så de kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm om du känner dig nervös. Se bara till att de inte är för stora eller för baggy - ingen vill se dina underkläder hänga ut!

Trunks

Trunks är en gyllene medelväg mellan trosor och boxershorts, och de ger mer täckning än trosor, men är fortfarande anpassade och åker inte upp. Det gör dem till ett bra alternativ om du är osäker på vad du ska förvänta dig på din dejt.

När det gäller kalsonger, boxershorts eller trosor anser de flesta kvinnor att män ska ha...

Boxershorts

Boxerslips är den mest populära stilen av herrunderkläder bland damer. För många män räcker det som skäl för att bära dem och är förmodligen en viktig faktor bakom deras ökade popularitet. De är också den perfekta kombinationen av form och funktion. Boxershorts ger liknande stöd åt bollarna som boxershorts, men eftersom de har tillräckligt med material för att gå ner till toppen av lårets insida som boxershorts ser de betydligt coolare ut.

Så vad är den bästa typen av underkläder för en första dejt? Om du vill göra ett gott intryck ska du välja boxershorts eller trunks. Dessa typer av underkläder visar att du är självsäker och bekväm med din kropp. Dessutom håller de allt på plats - ingen vill se dina underkläder rida upp i rumpan!

Det sista scenariot som behöver uppmärksammas är när du går på en dejt och förmodligen hoppas fortsätta den i sängen med din partner. I det här fallet bör de underkläder du väljer bäst framhäva fördelarna med din typ av kroppsbyggnad och låta din manliga värdighet se så vacker ut som möjligt i erigerat tillstånd. För detta ändamål passar bäst underkläder av ett tunt och elastiskt material som inte begränsar rörelserna, till exempel boxershorts eller trunks i mikrofiber.

Så där har du det! Nu känner du till de olika typerna av herrunderkläder och vilka som är det bästa valet för en första dejt. Kom bara ihåg att vara självsäker och bekväm i vad du än väljer - så kommer du garanterat att ha en fantastisk tid!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read