Blogg

Tips och tricks för par som är nya i swingerscenen

2022-10-09

Tips och tricks för par som är nya i swingerscenen

När du är ny i swingervärlden kan det vara lite skrämmande. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Så vad är egentligen swinging? Swinging är när par byter partner för sexuella aktiviteter. Det kan vara ett utmärkt sätt att krydda ditt sexliv och utforska dina fantasier. Men innan du går på ditt första swingerevenemang finns det några saker du behöver göra för att förbereda dig.

Ska vi swingera?

Detta är ett stort beslut och det bör inte tas lättvindigt. Är ni båda redo för detta? Har ni de nödvändiga diskussionerna? För om ni inte gör det kan swinging leda till allvarliga problem i ert förhållande.

Så hur vet du om du är redo? Det finns några saker att tänka på. För det första, kommer svartsjuka att bli ett problem? Om en av er eller båda är benägna att känna sig svartsjuka kanske swinging inte är det bästa alternativet. För det andra, är du bekväm med att din partner är intim med någon annan? Och slutligen, kan ni båda kommunicera öppet och ärligt med varandra?

Om svaret på alla dessa frågor är ja kan swinging vara rätt för dig. Men om det finns någon tveksamhet är det förmodligen bäst att hålla sig undan. Swinging ska vara en rolig och positiv upplevelse för båda parter, och om så inte är fallet är det dags att omvärdera saker och ting.

Hur förbereder man sig för det första besöket på ett swingerevent?

Nu när du och din partner har bestämt er för att utforska swingens värld är det viktigt att veta hur man förbereder sig inför det första besöket på ett swingerevent. Här är några tips:

1. Prata om vad ni båda känner er bekväma med. Det är viktigt att vara på samma sida innan ni åker till en swingersfest. Är det okej för er att se varandra ha sex med någon annan, eller vill ni hålla det mer traditionellt och bara byta partner? Kommer du att vara bekväm med partners av samma kön? Hur är det med nakenhet? Vad ni än bestämmer er för, se till att ni är på samma sida.

2. Gör din research. Alla swingerevenemang är inte skapade lika, och att veta vad du kan förvänta dig är avgörande innan du åker dit. Läs recensioner, prata med andra par som har varit där och skaffa dig en uppfattning om hur festen ser ut. Detta kommer att hjälpa dig att känna dig mer bekväm när du äntligen deltar.

3. Följ reglerna. Varje swingerevenemang kommer att ha sina egna regler, och det är viktigt att känna till dem i förväg. Detta kommer att bidra till att hålla saker och ting säkra och roliga för alla inblandade.

Hur gör du din första upplevelse till den bästa möjliga?

Så du anländer till evenemanget. Du och din partner är redo att kasta er in i swingens vilda och galna värld, men ni vet inte riktigt vad ni kan förvänta er. Här är några tips för att se till att ditt första swingerevenemang blir så roligt och njutbart som möjligt:

1. Prata om era gränser i förväg. Se till att ni båda är på samma sida om vad som är acceptabelt och vad som inte är det.

2. Kom överens om hur ofta ni ska ses under evenemanget. Kommer ni att vara i samma rum tillsammans hela tiden, eller kommer ni att vara åtskilda ett tag så att du inte känner dig generad av din partner och känner dig obekväm för det?

3. Var respektfull mot andra par. Bara för att du är på ett swingerevenemang betyder det inte att du kan vara oförskämd eller respektlös mot någon där. Kom ihåg att detta är deras fest lika mycket som din, så respektera allas gränser.

4. Drick med måtta. Det är lätt att släppa loss när man är omgiven av människor som är öppna för sexuellt utforskande, men kom ihåg att alkohol kan grumla ditt omdöme och leda till oönskad dramatik.

5. Ha kul! Det här ska vara en trevlig upplevelse, så slappna av och släpp dig själv!

Om du är singel, hur hittar du en partner för swinging?

Naturligtvis kan du komma till swingerfester som singel om det är tillåtet enligt festens regler, men att hitta och träffa en partner som delar samma intressen är mycket bekvämare och effektivare. Det snabbaste sättet att göra detta är att använda en av de dejtingsajter som specialiserar sig på sådana ämnen.

Men kom ihåg att säkerheten är avgörande. Se till att du litar på din partner och att ni båda känner er bekväma med situationen innan du går vidare.

Slutsats

Precis som med allt annat i livet är förberedelser avgörande när det gäller att utforska swingerscenen. Om du och din partner är med på tåget kommer dessa tips att bidra till att göra din första upplevelse så trevlig som möjligt.

Följ dessa enkla riktlinjer och du kommer att ha en fantastisk tid på ditt nästa swinger-evenemang!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read