Blogg

Tips för män på nätet: Hur du får fler dejter

2022-07-29

Tips för män på nätet: Hur du får fler dejter

Det är ingen hemlighet att nätdejting kan vara lite av ett minfält för män. Med så många sajter och appar där ute kan det vara svårt att veta hur man ska sticka ut från mängden och locka till sig fler dejter.

Lyckligtvis kan du göra några enkla saker för att förbättra ditt nätdejtingspel och få fler dejter. I det här blogginlägget delar vi med oss av de bästa tipsen för att göra din nätdejtingprofil mer attraktiv för kvinnor och öka dina chanser att få svar.

Så, utan vidare, här är våra bästa online dejtingtips för män:

1. Se till att dina senaste profilbilder visar dig från din bästa sida.

Din profilbild är det första som potentiella dejter ser, så det är viktigt att göra ett gott intryck. Välj en färsk bild där du ser bäst ut, och se till att det är en tydlig och väl upplyst bild. Använd inte ett gruppfoto som din huvudsakliga profilbild, eftersom det kan vara förvirrande för potentiella dejter. Och undvik att använda selfies, eftersom de tenderar att uppfattas som narcissistiska.

2. Var inte rädd för att visa upp din personlighet i din profil.

Din nätdejtingprofil är den perfekta platsen för att visa upp din personlighet, och din bio är din chans att sälja dig själv till potentiella dejter. Se därför till att du tar dig tid att skriva något spännande och engagerande. Var ärlig och var inte rädd för att visa upp ditt sinne för humor. Men undvik att vara alltför självförnekande eller negativ, eftersom det kommer att stänga av människor.

3. Lyft fram dina unika försäljningsargument i din profil.

Vad är det som gör dig unik? Oavsett om det är ditt jobb, dina intressen eller hobbies, se till att lyfta fram det som gör att du sticker ut från mängden i din profil. Detta kommer att hjälpa dig att dra till dig uppmärksamhet från potentiella matchningar.

4. Vänta inte för länge med att skicka ett meddelande

Tveka inte att skicka ett meddelande om du är intresserad av någon. Men vänta inte för länge, för då kan de tro att du inte är intresserad. Och när du skickar ett meddelande till dem, se till att det är något genomtänkt och intressant, inte bara ett generiskt "Hej, hur är läget?".

5. Följ upp efter din första dejt.

Om ni har en bra dejt, se till att följa upp efteråt. Skicka ett snabbt meddelande om att ni hade trevligt och se om det finns intresse för att träffas igen. Om inte är det ingen fara. Men om det finns kan du vara på väg att få en andra dejt.

Vi hoppas att de här tipsen hjälper dig att navigera i nätdejtingvärlden och lyckas hitta din perfekta match. Lycka till

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read