Blogg

Sexting-tips: Hur man pratar snuskigt och göra din partner vild

2022-09-20

Sexting-tips: Hur man pratar snuskigt och göra din partner vild

Vad är egentligen sexting? Sexting är en form av kommunikation som innehåller sexuellt innehåll, vanligtvis genom textmeddelanden eller bilder. Det är ett sätt att göra din partner upphetsad och tänd innan ni ens träffas.

Hur man kommer igång med sexting

Är du inte säker på hur du ska börja? Här är några tips:

 • Börja långsamt. Det kan vara skrämmande att hoppa i den djupa delen av poolen, så att säga. Börja med att skicka några flirtiga meddelanden och se hur din partner reagerar. Mät deras nivå av intresse och fortsätt därifrån.
 • Håll det stilfullt. Dirty talk behöver inte vara obscent eller X-rated, och ibland kan lite subtilitet vara ännu sexigare.
 • Var dig själv. Försök inte vara någon du inte är. Din partner kan se om du låtsas, vilket garanterat förstör stämningen.
 • Var lekfull och spontan. Stressa inte upp dig - låt samtalet flyta naturligt och låt lusten ta över.
 • Använd din fantasi! Möjligheterna är oändliga när det gäller sexting, så var kreativ!

Vad man inte ska göra

Du kanske känner dig vågad, men det finns vissa saker du aldrig ska göra när du sextar.
Använd inte vulgärt eller explicit sexuellt språk för tidigt i samtalet; det kan göra din partner obekväm och avskräcka honom eller henne. Tona ner det ett snäpp tills du har byggt upp en viss sexuell spänning.
Berätta inte heller att du har tänkt på henne sexuellt under en längre tid. Det kan få henne att känna att du är besatt av henne, och det är inte det intrycket du vill ge.
Och slutligen, skicka aldrig oönskade kukbilder. Det är helt enkelt olämpligt, och det kommer sannolikt att få dig bannlyst från att sexting med din partner. Så där har du det, några saker att undvika när du sextar. 

Vad man ska göra

För att komma igång, hitta en lugn stund när du och din partner kan fokusera på varandra. Börja sedan samtalet genom att skicka ett flörtigt eller suggestivt meddelande.
Ge din partner komplimanger om hans eller hennes utseende eller berätta vad du skulle vilja göra med honom eller henne. Var så specifik som möjligt och låt fantasin flöda fritt.
Var inte rädd för att bli lite stygg. Poängen med sexting är trots allt att tända varandra. Men se alltid till att din partner är bekväm med samtalets riktning. När du väl har fått bollen i rullning, behåll drivkraften genom att svara snabbt på din partners meddelanden. Fram och tillbaka i en sextingkonversation kan vara otroligt erotiskt, så fortsätt tills ni båda är nöjda.
Om de verkar tveksamma kan du backa tillbaka och prova något annat. Det finns ingen anledning att tvinga fram det. När ni väl kommer in i en rytm kommer ni troligen att märka att saker och ting börjar flyta mer naturligt. Och innan du vet ordet av kommer ni båda att se fram emot nästa sexting-session med spänning.

Goda exempel på sextingkonversationer

Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Här är några goda exempel på sextingkonversationer:

 • "Jag kan inte vänta på att komma hem och slita av dig kläderna."
 • "Jag är så kåt just nu. Jag önskar att du var här med mig."
 • "Jag vill smaka på dig."
 • "Jag föreställer mig dig naken just nu."
 • "Jag ska göra dig så våt."
 • "Du gör mig så hård."
 • "Jag kan inte vänta på att känna dig i mig."
 • "Jag älskar när du pratar snuskigt till mig."
 • "Jag vill att du ska få mig att komma."
 • "Jag ska få dig att komma så hårt."

Dåliga exempel på Sexting-konversationer

Vi är här för att ge dig några dåliga exempel på sextingkonversationer som du bör undvika:

 • "Hej, jag tänker på dig naken just nu." Detta är alldeles för direkt och kommer att få din partner att känna sig obekväm.
 • "Jag kan inte sluta tänka på din kropp." Återigen är detta för direkt och kommer att få din partner att känna att du bara är intresserad av deras fysiska utseende.
 • "Vad har du på dig?" Detta är helt enkelt läskigt och du bör aldrig ställa den här frågan till någon utan deras samtycke. 
 • "Jag vill göra snuskiga saker med dig." Detta är för explicit och kan få din partner att känna sig obekväm.
 • "Jag kan inte vänta på att få ha sex med dig." Det här är alldeles för framfusigt.

Undvik dessa samtalsstarter om du vill ha en lyckad sextingupplevelse med din partner. Försök i stället med något mer subtilt och suggestivt. Få din partner att tänka på vad de vill att du ska göra med dem. Var kreativ och använd din fantasi. Din partner kommer att tacka dig för det!

Slutsats

Även om sexting kan vara ett utmärkt sätt att göra din partner varm och upphetsad i väntan på ert nästa möte, kan det också vara knepigt att veta hur man ska börja och vad man ska säga.
Här är några tips för att komma igång:
1. Börja med något försiktigt och suggestivt.
2. Öka hettan efter hand.
3. Håll det sexigt, men bli inte för grafiskt.
4. Var uppmärksam på din partners reaktion och reagera därefter.
5. Var beredd på några NSFW-svar (not safe for work)!
Med de här tipsen i åtanke är du på väg att ha några seriöst sexiga konversationer som gör att ni båda kommer att längta efter mer. 
Folks, om du inte har någon som du kan öva sexting med just nu, registrera dig gärna på någon av dejtingsajterna och gå vidare till nya erfarenheter.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read