Blogg

Sexguide: Hur får man det att fungera?

2022-05-05

Sexguide: Hur får man det att fungera?
Många av oss fantiserar om en trekant, och de flesta är rädda för att prata om det högt med partnern för att inte såra deras känslor. Men om ni ändå kom samman och bestämde er för att experimentera är den här artikeln för dig. 
 
Tyvärr försvinner spänningen med tiden. Om partnerna inte längre tolererar det vill de försöka diversifiera sina sexuella relationer. Och en av dessa varianter av en MFM eller FMF trekant, eller möjligen båda.  
 
Kom ihåg att det är viktigt att svepa in din partners uppmärksamhet, omsorg och kärlek, inte gäststjärnan. Du måste tydligt förstå var din långsiktiga partner finns och vem du bara knullar. Det finns inga hard feelings eller obehagliga omständigheter om ni pratar om allting i förväg. Berätta hur du älskar din partner, lugna dem, inspirera dem och vet hur du ska uppmuntra din partner. Om allt är bra kan du fortsätta. Och om obehaget inte försvinner - sluta. Du har fortfarande tid och möjlighet att försöka igen.  
 
Anta att den här upplevelsen är första gången för dig. I så fall råder jag dig att inte bjuda in en bekant person för att inte förstöra förhållandet. Det är bättre att prova med en främling som redan har haft den här erfarenheten. Det bästa i det här fallet är att använda en av dejtingsajterna, där du kan göra en riktad sökning efter partners. Det kommer också att hjälpa till att undvika pinsamma situationer i framtiden.  
 

Låt oss bestämma oss för formatet: MFM eller FMF? 

 
I fallet med en MFM-trekant är allting mer hanterbart, och framgången är nästan 100 procent garanterad eftersom en kvinna är mycket lättare att tillfredsställa med den här kombinationen. 
 

Fördelar:

 • Två män = två tungor, fyra händer, två penisar. Dubbel penetration, dubbel njutning. En av kvinnors vanligaste önskningar och hon är drottning i två mäns rampljus. 
 • Dessutom kan kvinnor till skillnad från en man uppleva flera orgasmer. Fördelen i denna situation är att medan den ena mannen återhämtar sig från utlösning fortsätter den andra aktivt att leverera en kontinuerlig extravaganza. 
 

Nackdelar:

 • Anta att en man mentalt, känslomässigt eller fysiskt inte är redo att vara naken i sängen med en annan man. I det fallet är det bättre att avstå från sådana experiment. Ta hand om din mentala hälsa; det är viktigt. 
Allt handlar om tillit. Kvinnan måste ha ett visst förtroende för minst en av männen.
Det är avgörande att komma på ett STOP-ord! I ett anfall av passion minskar fyra starka händer avsevärt den egna partnerns frihet. Det är lätt att blanda ihop stön av smärta med stön av njutning, särskilt om man är obekant. Kanske borde du ändra positionen eller amplituden. Eller, till exempel, hon skulle inte, och kanske till och med mot analsex, efter många orgasmer flicka kanske inte har den fysiska styrkan att motstå. Stoppord är återigen avgörande.
 

FMF trekant. 

 
Hur konstigt det än kan låta är den här kombinationen mycket mer utmanande att genomföra. 
 
Vilken kille fantiserar inte om att ha sex med två kvinnor? Ämnet har en lång och illustrerad historia. Det är en dröm om två nakna tjejer som kysser, stryker, deras fingertoppar klättrar lätt in i varandras trosor, bjuder in en mans uppmärksamhet och sedan kastar sig över honom.
 
Men i de flesta fall är det inte så. I de flesta fall förblir en eller till och med båda flickorna otillfredsställda och missnöjda med upplevelsen. Det finns många orsaker till det:
 • Mannen gav inte tillräckligt med uppmärksamhet åt sin älskade partner; han bytte till den andra tjejen under lång tid.
 • Han blev överexalterad och kom snabbt. 
 • Din kvinna börjar leta efter brister och jämför sig med den andra partnern, vilket leder till svartsjuka och bristande självförtroende.
 • Mäns styrka och uppmärksamhet räckte inte till för två på en gång.
För att lyckas i denna strävan måste du känna till alla fallgropar. 

Fördelar:

 • Två nakna tjejer i en säng är ett av de mest populära ämnena inom porrindustrin, och det njuts inte bara av män utan även av många tjejer.  
 • Det ger dig möjlighet att avslöja en kvinnas sexualitet. Men vi får inte heller glömma att alla kvinnor inte är bisexuella. Det finns fler bisexuella kvinnor än män, nämligen mer än 65 procent. Men alla är inte redo att erkänna det, inte ens för sig själva. Den här trion är ett utmärkt sätt att utforska det tidigare okända området för din sexualitet och dina attraktioner. 

Nackdelar:

 • Kvinnor känner till en början annorlunda än män. Det är avgörande att vara förberedd. Annars kommer er idé att kollapsa och alla tre kan bli missnöjda. Ett dåligt skämt eller ett ohämmat beteende kan minska, om inte eliminera, all spänning och lust. 
 • Det är värt att tänka på även de minsta detaljerna. Om tjejerna inte känner varandra sedan tidigare måste du definitivt lära känna dem lite närmare och ta reda på deras preferenser åtminstone när det gäller mat och dryck. Du måste se till att den inbjudna flickan litar på dig och är redo att fortsätta. Lika viktigt är hur din kvinna beter sig. Se till att hon inte ser den inbjudna flickan som ett hot mot ert förhållande.

Lagspel är nyckeln till framgång.

Börja med en gäststjärna. För henne till orgasm tillsammans med din partner. Efter en kort vila kan du och din gäst ge uppmärksamhet och smekningar till din kvinna, och efter en kort paus kommer flickorna att tillfredsställa dig. 

Det är inte nödvändigt att spela en porrfilm när det gäller dina kvinnor. Det räcker om ni båda stryker hennes rygg, mage och hår försiktigt. Kyssar hennes axlar, hals och öron. Att se henne i ögonen med ett lugnande leende medan mannen går in i henne eller klappar henne räcker för att få henne att känna sig bekväm och avslappnad. 

Om du följer dessa riktlinjer ökar chanserna att lyckas under den första upplevelsen.

Regler som inte får försummas: 

 • Alla tre måste vara attraherade av varandra. Annars är det bättre att inte ens börja.
 • Kom fram till ett STOP-ord tillsammans med din partner. På så sätt undviker du besvärliga situationer om något inte går enligt planerna. 
 • Det är bättre om ert möte äger rum på neutral mark. Då kan din gäst känna sig bekväm och ni kan alla slappna av snabbare. Detta kan vara en hyrd lägenhet, ett hotell eller ett hus på landet. 
 • Atmosfär. Det är nödvändigt att skapa en atmosfär som kvinnor älskar. För kvinnor är det en viktig del av uppkopplingsdagen. För vissa är det härlig musik, aromatiska ljus och någon behöver choklad, frukt och läsk.
 • Ni kan börja kvällen med att titta på lättporr. Ändå är det ganska riskabelt, eftersom det beror på partnernas preferenser.
 • Se till att fylla på med vatten och lätta snacks. Förresten, för vissa människor är ett lätt mellanmål ett halvt äpple, och för andra - en halv pizza:). Vi råder dig att i förväg informera dig om mat- och dryckespreferenser. 
 • Och sist men inte minst - förse dig med smörjmedel och preventivmedel. 

Och låt dina planer gå i uppfyllelse på bästa sätt! 

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read