Blogg

Sex saker om ett förhållande som en ensamstående kvinna föredrar att hålla tyst om

2022-06-03

Sex saker om ett förhållande som en ensamstående kvinna föredrar att hålla tyst om

Även om det är sant att alla förhållanden är olika och att det inte finns något universellt svar på alla problem, finns det några generella saker som singelkvinnor tenderar att hålla tyst om.

Hemlighet nr 1: Många singelkvinnor beter sig som om de är svåra att närma sig, men de är i själva verket enkla att attrahera.

Många singelkvinnor spelar upp en fasad som att de är oåtkomliga och svåra att få tag på, men i verkligheten är de ofta relativt lätta att attrahera och förfölja. Detta beror på att många kvinnor tror att om de verkar alltför tillgängliga kommer de att verka desperata eller ha lågt värde. Så i stället spelar de coolt och agerar som om de inte skulle kunna bry sig mindre om huruvida män är intresserade av dem eller inte. Men sanningen är att de flesta singelkvinnor verkligen vill hitta en partner och slå sig ner, även om de inte alltid visar det.

Hemlighet nr 2: Många singelkvinnor har en lista med kriterier för en man som de skulle vilja dejta, men de följer den inte i praktiken.

Många kvinnor har en lång lista med saker de vill ha hos en partner, men i verkligheten är de ofta mycket mer flexibla än de låter påskina. Faktum är att de flesta kvinnor är villiga att kompromissa med många av sina så kallade "krav" om de hittar en man som de verkligen får kontakt med och som gör dem lyckliga. Så om du undrar om du motsvarar en kvinnas idealman eller inte, ska du inte oroa dig för mycket för det. Chansen är stor att hon ändå inte letar efter någon som uppfyller alla hennes kriterier perfekt.

Hemlighet nr 3: De flesta singelkvinnor är mer intresserade av en mans personlighet än hans utseende.

I motsats till vad många tror är de flesta singelkvinnor mycket mer intresserade av en mans personlighet och karaktär än av hans utseende. Naturligtvis är fysisk attraktion fortfarande viktig, men det är oftast inte den avgörande faktorn när det gäller om en kvinna vill fortsätta ett förhållande med någon eller inte. Så om du är en bra kille med en fantastisk personlighet har du en mycket större chans att vinna en kvinna över än en bad boy som bara är snygg.

Hemlighet #4: Många singelkvinnor är öppna för tillfällig sex, men de vill fortfarande bli behandlade med respekt.

Casual sex är vanligare än någonsin, men det betyder inte att kvinnor inte fortfarande vill bli behandlade med respekt. Bara för att en kvinna är öppen för att ligga med dig betyder det inte att hon är lättlurad eller att hon inte är intresserad av ett förhållande. Faktum är att många kvinnor som är öppna för tillfällig sex också letar efter något mer seriöst, och de har bara inte hittat rätt person ännu. Så om du funderar på att inleda en tillfällig sexuell relation med en kvinna, se till att du behandlar henne väl och visar henne respekt. Annars kanske hon inte är intresserad av att fortsätta saker och ting vidare.

Hemlighet #5: De flesta singelkvinnor har krossat sina hjärtan minst en gång och är mer försiktiga när det gäller att inleda nya relationer.

Om du är ute efter ett seriöst förhållande bör du veta att de flesta singelkvinnor har blivit sårade tidigare och är mer försiktiga med att inleda nya förhållanden. Det betyder inte att de inte är intresserade av att hitta kärleken igen, men det betyder att det kan ta längre tid för dem att öppna sig för dig och lita helt på dig. Så om du är tålmodig och förstående har du goda chanser att vinna henne över.

Hemlighet #6: De flesta singelkvinnor avgudar att känna ett behov av att imponera på en man för att bli accepterad av honom.

Vad är det typiska resultatet av en kvinnas dejtingupplevelse? Det är oftast killar som försöker imponera på kvinnor för att få en chans med henne. Han är extra artig och vänlig och han arbetar verkligen hårt för att göra ett gott intryck på henne. Men varför låter mannen det ske och tar inte på sig rollen som den som väljer och tillåter det? Om han inte tar den rollen kommer hon alltid att ha den makten över honom, och förhållandet kommer att vara obalanserat. Det bästa sättet att undvika detta är att mannen tar på sig rollen som den som väljer. Det är han som ska vara den som väljer vem han släpper in i sitt liv. Detta innebär inte att vara en skitstövel, utan att ha standarder och inte nöja sig med mindre än vad man förtjänar. 

Nyckeln till framgång

Sammantaget är det viktigt att komma ihåg att singelkvinnor är precis som alla andra kvinnor - de är komplexa individer med sina egna unika behov och önskemål. Om du vill ha framgångsrika relationer med dem ska du vara tålmodig och artig och komma ihåg de hemligheter som de har för alla andra. Och om du kan åstadkomma det är du på god väg att vinna deras tillgivenhet. Tack för att du tog dig tid att läsa detta!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read