Blogg

Ovanliga platser att ha sex på: Myter och verklighet

2022-08-07

Ovanliga platser att ha sex på: Myter och verklighet

Du kanske har hört att sex på vissa platser garanterat kommer att få dig att få orgasm varje gång. Men är det verkligen så?
I den här artikeln ska vi skingra några av myterna kring sex på ovanliga platser och ge dig den verkliga sanningen om hur det är att ha sex på varje plats.

I en offentlig park

Tänk dig detta: du och din partner är ute på en promenad i parken och njuter av en varm vårdag. Solen skiner, fåglarna sjunger och plötsligt får du lust att ha sex. Precis där, offentligt, i fullt dagsljus.
Det låter väl ganska spännande? Men innan du gör det finns det några saker du bör veta. Till att börja med kan det vara olagligt att ha sex i en offentlig park. Beroende på var du bor kan lagar om offentlig oanständighet eller oanständighet gälla, och du kan få böter eller fängelse om du åker fast.
Så om du funderar på att ha sex i en offentlig park, kontrollera först de lokala lagarna. Kom också ihåg att det finns en stor chans att du blir sedd av någon du känner. Så om du inte känner dig bekväm med den möjligheten kanske du ska överväga en annan plats.

På en biograf

Du kanske har sett biografscenen i När Harry träffade Sally där Meg Ryan fejkar en orgasm inför Billy Crystal. Men är det verkligen så det fungerar?
Tja, enligt en studie från Journal of Sexual Medicine är svaret nej. Faktum är att endast 18 procent av personerna säger att de har haft sex på en biograf. Och tro det eller ej, det är en av de vanligaste platserna där folk har sex.

På ett flygplan

Du har förmodligen hört rykten om att ha sex på ett flygplan. Att det är omöjligt att komma undan med, att badrummen är för små och att besättningen kommer att fånga dig.
Men verkligheten är att om du är strategisk om det kan det vara en otroligt het upplevelse. Du måste bara vara försiktig så att du inte åker fast.
Först och främst ska du välja din plats med omsorg. Om du sitter i gången har du det svårare att komma undan än om du sitter i fönstersätet. Och se till att du väljer en flygning som inte är för full - du vill inte bli instängd i ett för litet utrymme.
Badrummet är definitivt en riskabel plats att ha sex på, men det går att göra om du är försiktig. Se bara till att dörren är låst och att ingen väntar utanför för att använda badrummet.
Och slutligen min personliga favorit: cockpit. Utsikten är värd det om du kan ta dig upp dit utan att bli upptäckt. Se bara till att piloten inte är mitt i en flygning!

I en bil

Du tror förmodligen att sex i en bil bara handlar om doggy style och baksätet. Och även om det verkligen är ett alternativ är det långt ifrån det enda.
Faktum är att det finns alla möjliga kreativa sätt att ha sex i en bil. Du kan prova att sitta i förarsätet och låta din partner sitta i ditt knä. Eller så kan ni båda luta tillbaka sätena och sätta igång.
Om du känner dig riktigt äventyrlig kan du till och med prova att ha sex på en parkeringsplats eller vid sidan av vägen. Se bara till att ni är medvetna om er omgivning och att ni inte utsätter er själva eller någon annan för fara.

I en swimmingpool

Så du funderar på att ha sex i en swimmingpool? Bra för dig! Vattnet kan ge en extra nivå av spänning till ert möte. Men innan du går ner i poolen finns det några saker du behöver veta.
Först och främst ska du se till att poolen är ren. Du vill inte ha sex och sedan komma upp ur vattnet täckt av alger. Yuk!
Tänk också på att klor och andra poolkemikalier kan vara hårda mot din hud. Om du planerar att göra ett plask, använd rikligt med vattenfast glidmedel.
Och slutligen, var försiktig så att du inte halkar och ramlar när du håller på. Våta ytor kan vara farliga. Så var försiktig och ha kul!

På jobbet

Du kanske har hört att sex på jobbet är en av de hetaste och kinkigaste sakerna du kan göra. Men är det verkligen allt det som det är tänkt att vara?
Låt oss börja med myterna:
-Du kommer att åka fast: Inte om du är smart. Det finns många ställen där man kan ha sex på jobbet utan att åka fast.
-Dina arbetskamrater kommer att veta vad som pågår: Återigen: Inte om du är smart. Du kan se till att ingen hör eller ser något genom att vara försiktig med var du gör det och vem du gör det med.
Nu till verkligheten:
-Det kan bli riktigt hett: Det är något med att göra det på en förbjuden plats som gör det extra hett.
-Du kan bli kreativ: Med lite fantasi kan du ha sex på nästan vilken plats som helst på jobbet.
-Det kan krydda ditt sexliv: Om du börjar bli uttråkad av din vanliga rutin kan du prova något nytt och spännande genom att ha sex på jobbet.

Provningsrummet

Här är en fråga som du kanske har hört förut: provrummet. Tydligen är detta en populär plats för par att få igång det. Men ger det verkligen bra sex?
Tja, för att vara ärlig så beror det på din definition av bra sex. Om du letar efter avskildhet och spänning kan provrummet vara precis vad du behöver. Men om du letar efter något lite mer, låt oss bara säga att det är bättre att hitta en annan plats.
Provrummet kan vara lite trångt och obekvämt, och det finns oftast inte mycket privatliv. Och om du inte gillar exhibitionism vill du förmodligen behålla dina kläder på.

Slutsats

Du funderar alltså på att ha sex på ett ovanligt ställe. Kanske vill du krydda ditt liv, eller så vill du träffa någon som du nyligen träffat på en av sexdejtingsajterna.
Men innan du går vidare och gör något är det viktigt att känna till myterna och verkligheten för varje plats. Därför har vi sammanställt det här inlägget för att hjälpa dig att fatta ett så välinformerat beslut som möjligt.
Så, utan vidare, låt oss komma igång!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read