Blogg

Mile High Club - vad är det?

2022-06-01

Mile High Club - vad är det?

Mile High Club är en informell klubb för personer som har haft samlag på en höjd av över 5 280 fot (1 mil). Termen myntades i början av 1920-talet och medlemsantalet har ökat sedan dess!
Medan medlemskap tidigare var reserverat för de rika och privilegierade är det nu öppet för alla som vill gå med. För att kunna bli medlem måste du ha bevis på att du har gjort dådet minst en gång i luften. Det finns inga medlemsavgifter, och du får ett certifikat som du kan rama in och hänga på väggen.

Vilka är fördelarna med att vara medlem i Mile High Club?

Det finns flera fördelar med att vara medlem i Mile High Club. Först och främst är det en hedersbetygelse och innebär att du är en erfaren resenär. Det betyder också att du är sexuellt äventyrlig och öppen för nya erfarenheter. Att vara medlem i Mile High Club kan dessutom göra ditt sexliv mer spännande och upphetsande.

10 saker som du inte visste om Mile High Club

 1. Mile High Club är inte så elitärt som du kanske tror - det är faktiskt ganska enkelt att bli medlem.
 2. Det finns inga särskilda kriterier för medlemskap - vem som helst kan bli medlem om han eller hon har turen att ha sex på ett flygplan.
 3. En del människor går med i Mile High Club bara för att skryta - det ses som lite av en bedrift.
 4. Mile High Club har funnits länge - det första dokumenterade fallet går tillbaka till 1918.
 5. Det finns två typer av medlemskap - de som har haft sex på ett flygplan och de som har bevittnat det.
 6. Det finns många sätt att gå med i Mile High Club - vissa gör det på toaletten, medan andra gör det i sina säten.
 7. Det är inte nödvändigt att ha sex för att bli medlem i Mile High Club - det räcker med att vara med om sex på ett flygplan.
 8. Mile High Club är inte bara för par - vem som helst kan gå med, oavsett relationell status.
 9. Det finns en risk för att fångas av myndigheterna i samband med att man går med i Mile High Club.
 10. Trots riskerna kan det vara en rolig och spännande upplevelse att gå med i Mile High Club - en upplevelse som du aldrig kommer att glömma!

Är det värt att gå med i Mile High Club?

Det finns inget enkelt svar på denna fråga - det beror på din personliga definition av värde. En del människor kanske anser att spänningen och upphetsningen med att gå med i Mile High Club är värd besväret, medan andra kanske tycker att hela konceptet är äckligt eller helt enkelt inte är deras grej. I slutändan är det upp till dig att avgöra om fördelarna är värda kostnaden

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read