Blogg

Hur vet du om du vill ha samma sak under dejten?

2022-05-01

Hur vet du om du vill ha samma sak under dejten?

Föreställ dig att du är på en dejt med någon som du inte känner så väl än så länge men som du tycker är väldigt attraktiv. Och för varje minut som följer under dejten växer din sympati för din partner.

När nivån av passion har hettats upp och du känner att du vill ha mer än bara en dejt vågar du inte berätta det för din partner för att inte skrämma bort honom. Det finns flera sätt att veta om ni vill samma sak.

Var uppmärksam på dina fysiska och känslomässiga signaler. Fysisk attraktion kan ofta indikera att ni vill samma sak, eftersom den involverar både kropp och själ.

  • Om hon inte är blyg för beröring betyder det att hon känner sig bekväm i din närvaro.
  • Var uppmärksam på hur hon dansar med dig. Har hon antagligen blivit mer mysig, hennes rörelser och beröringar mer avslappnade? Kanske är detta en antydan till något mer...
  • Om tjejen är på humör att fortsätta kvällen på en mer privat plats försöker hon berätta det för dig på alla möjliga sätt. Med en lekfull blick med en blygsam avvändning av ögonen gnager hon på sina läppar, leker med sitt hår, försöker komma nära dig eller hindrar dig inte från att göra det.
  •  Kommer hon att uppmuntra till en konversation om ett saftigt ämne? Det viktigaste är att inte överdriva och välja ett ämne som väcker intresse, inte avskräcker det. 
  •  Naked Neck. Enligt studier är halsen den mest attraktiva zonen på en kvinnas kropp. När hon tar bort håret från detta område och lutar huvudet för dig visar hon att du är tilltalande för henne. Nackområdet är mycket erotiskt och är en erogen zon för många. 
  • Öppna insidan av handlederna. Detta är en gest som liknar exponering av nacken. Dess syfte är att visa försvarslöshet och en önskan att lära känna varandra bättre.

Slösa inte tid om ni båda verkar vilja samma sak på en dejt, utan gå istället vidare till att komma närmare: Ta hennes hand i din och viska något intimt i hennes öra. Om du har märkt tecken på attraktion betyder det att det är dags att bestämma dig för hur du ska få din partner ännu närmare. Du kan börja med en kyss på handen eller kinden. Tillåt dig inte för mycket intimitet på en gång - du kommer att skrämma bort henne! Låt henne känna sig mer säker och avslappnad i din närvaro så att hon vill ha ytterligare intimitet.

Alla de nämnda signalerna tyder på att hon vill fortsätta kvällen med dig på en mer privat plats. Ju fler av dessa, desto bättre för dig, men glöm inte att alla inte är ute efter sex på första dejten, och att ni kanske behöver lite mer tid för att komma till nästa steg. Om du inte vill bli överraskad måste du vara skyddad och vara säker på att allt kommer att fungera för dig :)

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg