Blogg

Hur man träffar en tjej på en bar

2022-04-21

Hur man träffar en tjej på en bar

Naturligtvis finns det gott om hookup-sajter där ute, men ibland kan det vara det bästa sättet att träffa någon på en bar. Ni har trots allt redan något gemensamt - ni gillar båda att dricka! Men hur flirtar du med en tjej på en bar utan att komma för starkt eller vara för framfusig?

En del av er kanske är lite blyga för att närma er någon som ni tycker är attraktiv på en bar. Lita på mig, jag förstår det. Det är tufft att sätta sig själv där ute, men med lite övning och rätt inställning kan du definitivt bemästra konsten att flirta med en tjej på en bar.

Här är några tips som hjälper dig att komma igång:

 • Gör ögonkontakt: Det här är förmodligen det viktigaste tipset. Om du inte ens kan få ögonkontakt med tjejen du är intresserad av kommer hon definitivt inte heller att vara intresserad av dig. Försök därför att ta ögonkontakt så ofta som möjligt och håll den i några sekunder varje gång.
 • Le: Ett genuint leende är alltid smickrande, så var inte rädd för att visa dina pärlvita tänder.
 • Börja en konversation: När du har fått ögonkontakt och leende är det dags att ta det hela till nästa nivå genom att inleda ett samtal. Försök att fråga henne om något som ni har gemensamt, eller ge henne helt enkelt en komplimang om något (t.ex. hennes hår, kläder osv.).
 • Ge henne en komplimang: Komplimanger är alltid en bra isbrytare, men se till att de är genuina och specifika. Istället för att bara säga "du är vacker" kan du till exempel prova något som "jag älskar ditt leende".
 • Var en gentleman: Det här borde vara en självklarhet, men det är alltid viktigt att vara en gentleman när du flirtar med en tjej. Detta innebär att du öppnar dörrar åt henne, drar fram stolar och erbjuder henne att bjuda på en drink.
 • Lyssna på henne: Ett av de bästa sätten att visa en tjej att du är intresserad av henne är att faktiskt lyssna på vad hon säger. Se därför till att ställa följdfrågor och lyssna på hennes svar.
 • Rör henne: Det betyder inte att du ska gå till full attack direkt, men en liten beröring kan definitivt hjälpa till att flirta med en tjej på en bar. Se bara till att göra det på ett icke hotfullt sätt, som att röra hennes arm eller axel när du pratar med henne.
 • Bjud henne på en drink: Det här är ett klassiskt drag som definitivt fungerar, men bara om du är uppriktig. Köp inte bara en drink till henne för att försöka få henne att ligga med dig. Gör det istället för att du vill vara trevlig eller för att du vill starta en konversation.
 • Be henne att dansa: När du har brutit isen kan du be henne att dansa. Det är ett bra sätt att komma nära henne och ha lite kul på samma gång.
 • Var dig själv: Det här är förmodligen det viktigaste tipset av alla. tjejer kan känna lukten av BS på en mils avstånd, så det är viktigt att du är ditt äkta jag. Om du inte är bekväm med den du är kommer hon definitivt inte heller att vara intresserad av dig. Så slappna av, var dig själv och låt flirten flöda naturligt.

Ok, så nu är det dags för dig att göra ditt drag! Om du har följt alla tips ovan bör du inte ha några problem med att göra ditt drag. Kom bara ihåg att vara självsäker, smidig och respektfull. Och lyssna förstås alltid på vad hon säger - du vill inte komma för starkt och skrämma bort henne.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read