Blogg

Hur kan man göra det roligt att dejta?

2022-04-26

Hur kan man göra det roligt att dejta?

Du behöver inte alltid gå ut på dejter som innebär dyra middagar eller långa promenader på stranden. Ibland är de bästa dejterna de som är enkla och lågmälda, som att gå ut och köpa glass eller spela minigolf.

Och om du är i ett förhållande är det ibland viktigt att ta en paus från allt allvar och bara ha lite kul tillsammans. Det är därför dejtkvällar är så viktiga. De ger er en chans att koppla av och njuta av varandras sällskap utan att behöva oroa er för något annat.

Om du letar efter några roliga date-idéer är här några som du kanske vill prova:

 1. Gå till en spelhall. Detta är ett utmärkt alternativ om ni båda är tävlingsinriktade och vill ha lite vänskaplig tävling. Se vem som kan få högst poäng på ert favoritspel eller vem som kan vinna flest biljetter. Sedan kan ni byta in era biljetter mot priser.
 2. Gå till en trampolinpark. Detta är ett utmärkt sätt att få lite motion och samtidigt ha väldigt roligt. Se vem som kan göra flest volter eller vem som kan hoppa högst.
 3. Gå och bowla. Det här är ett klassiskt alternativ för en dejtkväll av en anledning. Det är väldigt roligt och ett bra sätt att se vem som har den bästa armen.
 4. Spela laser tag. Detta är ett annat alternativ som är perfekt om ni båda är tävlingsinriktade. Se vem som kan få flest poäng eller vem som klarar sig snabbast genom banan.
 5. Go-kart racing. Detta är ett utmärkt sätt att få hjärtat att pumpa och ha lite tävlingsglädje. Se vem som kan ta sig runt banan snabbast eller vem som kan få den bästa tiden.
 6. Gå till ett rymningsrum. Detta är ett perfekt alternativ om ni båda älskar pussel och att arbeta tillsammans. Se om ni kan lösa alla ledtrådar och fly från rummet i tid.
 7. Spela paintball. Detta är ett utmärkt sätt att släppa ut lite energi och ha lite roligt. Se vem som kan skjuta flest mål eller vem som kan ta sig igenom banan snabbast.
 8. Gå till en trampolinpark. Detta är ett utmärkt sätt att få lite motion samtidigt som man har mycket roligt. Se vem som kan göra flest volter eller vem som kan hoppa högst.
 9. Ha en picknick. Detta är ett utmärkt sätt att koppla av och njuta av varandras sällskap samtidigt som ni får lite frisk luft. Packa en picknicklunch och åk till din favoritpark för att äta och koppla av.
 10. Gå på en vandring. Detta är ett utmärkt sätt att få lite motion och samtidigt njuta av naturen. Se vem som kan ta sig upp till toppen av stigen först eller vem som kan hitta de mest intressanta sakerna längs vägen.
 11. Gå till ett museum. Detta är ett utmärkt sätt att lära sig om varandras intressen och ha lite roligt på samma gång. Se vem som kan hitta mest intressanta fakta eller vem som kan identifiera flest konstverk.
 12. Gå till en nöjespark. Detta är ett utmärkt sätt att ha lite roligt och få adrenalinet att pumpa. Se vem som kan åka flest åkattraktioner eller vem som kan vinna flest spel.
 13. Gå till en vattenpark. Detta är ett utmärkt sätt att svalka sig och ha lite roligt. Se vem som kan åka flest rutschkanor eller vem som kan stanna längst i vågbassängen.
 14. Gå till en biograf. Detta är ett utmärkt sätt att koppla av och njuta av varandras sällskap samtidigt som ni får se en ny film. Se vem som kan gissa filmens handling korrekt eller vem som kan nämna flest skådespelare i filmen.
 15. Gå till en restaurang. Detta är ett utmärkt sätt att prova ny mat och ha lite roligt. Se vem som kan beställa den bästa rätten eller vem som kan hitta de mest intressanta menyerna.


Det här är bara några roliga date-idéer som du kan prova. Det finns oändliga möjligheter, så var kreativ och ha kul!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read