Blogg

Hur du klär upp dig ordentligt för en första dejt

2022-04-20

Hur du klär upp dig ordentligt för en första dejt


Oavsett vad du tycker om första dejter går det inte att komma ifrån att de kan vara lite nervpirrande. Du vill göra ett gott intryck, men du vill inte ha på dig något som är för obekvämt eller får dig att känna dig för instängd. Här är några tips på hur du klär upp dig ordentligt för en första dejt.

 • Välj en outfit som är både bekväm och snygg. Du vill kunna slappna av och njuta av dig själv, men du vill inte heller se ut som om du just rullat ur sängen. Ett par jeans med mörk tvätt och en söt topp eller klänning är alltid ett bra val.
 • Se till att dina kläder är rena och skrynkelfria. Det här kan tyckas vara en självklarhet, men du skulle bli förvånad över hur många som dyker upp på en första dejt och ser ut som om de just kommit tillbaka från en bilresa över hela landet.
 • Var uppmärksam på detaljerna. Ditt hår och din makeup ska vara snyggt och polerat och dina skor ska vara rena och i gott skick.
 • Undvik att ha på dig något alltför avslöjande. Du vill lämna något åt fantasin, så spara de superkorta kjolarna och de lågt skurna topparna till en annan gång.
 • Glöm inte bort att ha accessoarer. Lite smycken eller en fin halsduk kan verkligen få en outfit att framhävas.
 • Kom ihåg att självförtroende är den bästa accessoaren av alla. Oavsett vad du har på dig, om du går in på din dejt och känner dig som en miljon dollar kommer du garanterat att göra ett bra intryck.

Genom att följa dessa enkla tips kan du vara säker på att göra ett bra första intryck på din nästa första dejt.

Kom ihåg att det egentligen inte spelar någon roll hur du ser ut på utsidan , utan hur du känner dig på insidan. Slappna av och var dig själv, så kommer du garanterat att ha en fantastisk tid.

Ha så kul!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read