Blogg

Hur du kan använda 3-sekundersregeln för att hjälpa dig att få kontakt med någon

2022-05-14

Hur du kan använda 3-sekundersregeln för att hjälpa dig att få kontakt med någon

Denna regel är enkel: om du ser någon som du vill ha sex med, gör ditt drag inom 3 sekunder, annars förlorar du din chans. Den här regeln kan hjälpa dig att komma över din blyghet och ta det första steget utan att behöva oroa dig för att bli avvisad.

Så vad är avgörande?  

  • Självförtroende 
  • Kroppsspråk 
  • Tillgänglighet 

Om du ser någon som du är intresserad av är det viktigt att du är självsäker och gör ditt drag inom de första tre sekunderna. Ju längre du väntar, desto mer sannolikt är det att du förlorar ditt tillfälle. 

Kroppsspråket är också viktigt - du vill se till att du verkar tillgänglig och öppen för samtal.  Att le och ha ögonkontakt är alltid bra indikatorer på att du är intresserad av att prata med någon. 

Slutligen, kom ihåg att vara tillgänglig! Om du tittar ner i din telefon eller verkar ointresserad kommer den andra personen sannolikt att avskriva dig som om du inte är värd deras tid. Så lägg undan telefonen, skapa ögonkontakt och inled en konversation!

Förstör förlorartänkandet  

3-sekundersregeln handlar om att vara självsäker och ta risker. Om du närmar dig någon inom de första 3 sekunderna är det värsta som kan hända att de säger nej. Men om du inte tar ett steg kommer du aldrig att veta vad som kunde ha hänt. Så gör dig av med ditt förlorartänkande och satsa på det!

3 sekunder kanske inte verkar vara så mycket, men det kan göra hela skillnaden när det gäller att få ihop det med någon. Så nästa gång du ser någon som du är intresserad av, tveka inte - gör ditt drag och se vad som händer!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg