Blogg

Hur du hittar en kvinnlig resekompis

2022-05-13

Hur du hittar en kvinnlig resekompis

Män tvingas ofta att söka efter en kvinnlig resekompis på dejtingsajter när de inte har tillräckligt med tid eller inte har någon älskad följeslagare. Är de i allmänhet nöjda med sitt val? När allt kommer omkring är det nästan säkert att dessa två kommer att möta varandra under en planerad semester.

Vilka är de vanligaste misstagen som män gör när de väljer en kvinnlig resekompis?

 

  • Ger inte tillräckligt med tid för att hitta en resekompis.
  • Ställer fel frågor till henne. 
  • Tar sig inte tillräckligt med tid för att diskutera detaljer. 
  • Tänker inte på videosamtal när de väljer kvinnan som reser med dig. 

Män försöker sällan ordna en resa i förväg. Det kan finnas flera orsaker till detta: på grund av en tung arbetsbörda, brist på erfarenhet eller ett byte av resekompis i sista minuten. Och i längden kommer din semester att förstöras. Och vad kan vara värre än att få sin efterlängtade semester förstörd av en dålig reskamrat? När du skriver till kvinnan och erbjuder en vecka eller två vid havet eller en helg i bergen, tänk på om ni har liknande mål och om era förväntningar är förenliga.

Att lära känna varandra är nästan som en anställningsintervju.

Ni kan se om ni passar bra ihop utan att ens ha långvariga sms. Videochatta med din blivande partner för att bättre förstå om hon passar dig och om du är den rätta för henne. Du kommer inte bara att se henne i livevideo, utan du kommer också att höra hennes röst, interagera med henne och förhandla om era förväntningar på varandra. Berätta ärligt och öppet för henne vad du vill ha av henne och vad hon kan förvänta sig. Kvinnan är under stor spänning, och att låta henne känna att hon är i goda händer skulle vara det rätta att göra. Du behöver inte lova något som du inte är beredd att ge. Kom ihåg att ju mer tid du tar dig för att lära känna henne, desto större är dina chanser att få det du vill ha. Ställ alla frågor till varandra, så ser ni om ni delar liknande intressen eller inte. Annars kan du lika gärna hitta någon annan att resa med.

Var försiktig när du fattar ditt beslut.

Du letar efter en resekompis, inte en livspartner, så försök att inte bli alltför känslomässigt engagerad snabbt. Det är bäst att ta dig tid, lära känna varandra bättre och sedan fatta ett beslut. Om du rusar in i saker och ting kan det sluta med att du ångrar dig senare.

 
Diskutera de viktigaste punkterna.

När ni har bestämt er för att ni vill resa tillsammans är det dags att börja planera resan. Ni måste ta reda på vart ni ska åka, vad ni ska göra där och hur ni ska ta er dit.
Diskutera vem som ska finansiera resan, vad ni är villiga att betala för och om ni är sugna på att göra det. Om du är ivrig att stå för alla kostnader förväntar du dig troligen ett tack i gengäld, vilket inte alla damer är villiga att göra. Detta är ytterligare en viktig anledning att diskutera allt innan du köper biljetter. Det är en bra idé att ägna lite tid åt ämnet sex. Vi är alla vuxna och vi är alla medvetna om vad sådana resor kan leda till. Därför är det viktigt med ett öppet sinne. Det är inget fel med att veta vilken typ av sex din partner föredrar, vad hon är redo för i sängen och vilken typ av preventivmedel som är acceptabelt för er båda. Helst bör det vara en grundläggande uppsättning tester som kan garantera att partnerna är friska - detta bör genomföras av båda resenärerna. När du diskuterar sådana känsliga ämnen bör du nämna att det inte är en nedvärdering utan snarare en säkerhetsåtgärd. Det får henne att känna sig tryggare i dig på grund av din ärlighet och öppenhet och för att du bryr dig om din egen hälsa, vilket innebär att hon kan lita mer på dig.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg