Blogg

Hur du får tjejen: tips om sexuell konversation

2022-11-01

Hur du får tjejen: tips om sexuell konversation

Det är ingen hemlighet att sexuella samtal är en viktig del av varje förhållande. Om du vill få tjejen måste du kunna prata om sex på ett sätt som får henne att känna sig bekväm och upphetsad. Det bästa vore om du navigerar dessa knepiga samtal utan att gå över några gränser eller göra henne obekväm. Om du inte vill hamna i vänskapszonen måste du kunna prata om sex som ett proffs.

Hur man pratar om sex

Så du vill veta hur man pratar om sex med damer? Ja, låt oss börja med några grunder. Först och främst måste du vara bekväm med ämnet. Sex är en naturlig sak, och det finns ingen anledning att vara blyg eller generad över det.
När det gäller att prata om sex är självförtroende viktigt. Du måste kunna skämta och ta lätt på situationen. Kvinnor älskar en man som har kontroll och vet vad han vill ha.
Men det skulle hjälpa om du också är känslig och förstående. Kom ihåg att alla inte är lika när det gäller sex. Vissa människor är mer konservativa än andra, och du måste respektera deras åsikter.

Det är inte så svårt som du kanske tror. Det är bara att följa dessa enkla tips:

 1. Var respektfull. Oavsett vad du säger ska du alltid komma ihåg att du pratar med en annan människa. Visa respekt för hennes kropp och hennes gränser.
 2. Var ärlig. Om du vill ha något, säg det. Försök inte att hölja dina avsikter i mystik - det kommer bara att göra saker och ting förvirrande för er båda.
 3. Var suggestiv, inte explicit. Det finns en stor skillnad mellan att vara suggestiv och att vara explicit. Den suggestiva konversationen handlar om att plantera frön, medan en explicit konversation handlar om att genast klä av sig naken.
 4. Var lekfull. Det sexuella samtalet ska vara roligt! Ta inte saker och ting på för stort allvar och glöm inte bort att skratta och roa dig.

Vad du bör undvika när du diskuterar sex

När det gäller att prata om sex finns det några saker du bör undvika. Gör dig till exempel aldrig lustig över henne eller sätt ner henne. Du bör heller aldrig vara för grafisk eller för explicit.
Att prata om sex kan vara ett känsligt ämne för kvinnor, så du måste vara känslig när du för dessa samtal. Kom ihåg att du försöker bygga upp förtroende och locka henne, inte stänga av henne.
Håll samtalet lättsamt och flirtigt och se till att du alltid fokuserar på hennes behov och önskemål. Och viktigast av allt, glöm aldrig att kommunikation är nyckeln. Om du kan hålla kommunikationslinjerna öppna är chansen stor att hon mer än gärna vill utforska saker vidare med dig.

Hur du håller igång samtalet

När du väl har fått igång samtalet är det viktigt att hålla det igång. Du vill inte att hon ska känna att hon bara är en varm kropp som du pratar med för att få i hennes byxor.
Istället vill du att hon ska känna att hon är den enda personen i världen. Så hur gör du det? Genom att hålla samtalet intressant, engagerande och roligt. Här är några tips:

 1. Prata inte bara om dig själv.
 2. Var spännande och intrigerande.
 3. Ställ hennes frågor och lyssna på hennes svar.
 4. Håll konversationen flytande.

Hur avslutar man samtalet om sex eller vad är nästa steg?

Något liknande skulle räcka: "Det var trevligt att lära känna dig, och jag hoppas att vårt samtal var lika roligt för dig som för mig. Jag förstår dock om du inte är intresserad av att gå vidare. Om så är fallet tackar jag dig för din tid och förhoppningsvis kan vi prata igen snart."

Det finns gott om andra potentiella matchningar på dejtingsajter, så oroa dig inte för mycket för ett möte som inte fungerade.

Slutsats

När det gäller sexuella samtal handlar det om att få den andra personen att känna sig bekväm och respekterad. Om du kan få henne att känna sig nöjd med att diskutera sex med dig kommer hon att vara mer benägen att öppna sig och dela sina fantasier med dig.
Undvik att vara för påträngande eller blyg - hitta en medelväg där ni bekvämt kan prata om sex utan att överskrida gränser. Och viktigast av allt, var alltid respektfull. Bara för att ni pratar om sex betyder det inte att ni kan vara respektlösa.
Att ha sexuella samtal med kvinnor kan vara väldigt roligt - men bara om du gör det på rätt sätt. Följ de här tipsen så kommer hon att öppna sig för dig på nolltid

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read