Blogg

Hon vill ha dig: Hur du vet om hon är attraherad av dig sexuellt online

2022-09-20

Hon vill ha dig: Hur du vet om hon är attraherad av dig sexuellt online

Du har pratat med tjejen på nätet ett tag och du tror att hon kan vara intresserad av dig. Hur kan du veta om hon är attraherad av dig sexuellt?
Det finns några tecken som du kan leta efter. Om du är osäker ska du inte vara rädd för att fråga henne direkt. Killar, om hon är attraherad av dig blir hon förmodligen smickrad av frågan. Damer, det finns ingen anledning att vara blyg eller blygsam; var bara ärlig och rak.
I det här inlägget kommer vi att ge dig tips om hur du kan avgöra om hon vill ha dig sexuellt på nätet, så håll ögonen öppna!

Det är alltid hon som initierar kontakten

Om det alltid är hon som skickar meddelanden till dig eller kommenterar dina inlägg finns det en god chans att hon är attraherad av dig sexuellt. Det är nästan som om hon inte kan få nog av dig. Och det är en ganska bra indikator på att hon vill ta saker och ting till nästa nivå.
Om du är intresserad av henne bör du definitivt återgälda hennes närmanden. Låt henne veta att du också är intresserad av henne. Annars kan du gå miste om en fantastisk möjlighet.
Det är också värt att notera om hon någonsin har initierat kontakt när ni inte är online. Om hon bara kontaktar dig när ni båda är online, är hon förmodligen bara ute efter ett cyberhakup.

Hon är alltid tillgänglig för att prata

Du kan se att hon är sexuellt attraherad av dig om hon alltid är tillgänglig för att prata. Hon kanske inte kan vänta på att få höra din röst, och hon kommer förmodligen att vara den första som skickar ett meddelande tillbaka till dig.
Om hon alltid försöker hålla igång samtalet är det ett tecken på att hon är intresserad av dig mer intimt.

Hon skickar dig nakenbilder eller sexuellt suggestiva bilder

Det råder ingen tvekan om att om hon skickar nakenbilder eller sexuellt suggestiva foton till dig är hon definitivt attraherad av dig. Och chansen är stor att hon vill ha mer än bara en platonisk relation med dig.
Så vad ska du göra? Du tar tillfället i akt och kör med det. Du flirtar tillbaka och ser hur det går vidare. Kom ihåg att hon förmodligen testar vattnet, så tryck inte på för hårt eller snabbt. Men om du spelar dina kort rätt kan du få rätt hett sex senare.

Hon vill videochatta med dig

Om hon har pratat med dig ett tag och plötsligt börjar videochatta med dig är det ett bra tecken på att hon är intresserad av dig. Du bör definitivt videochatta med henne och se hur det går. Du kanske till och med vill skicka tillbaka en naken till henne och se hur hon svarar och ta det därifrån.
Om hon börjar hitta på ursäkter för att videochatta med dig är det ett tecken på att hon är intresserad av dig sexuellt. Kanske antyder hon till och med att hon vill träffa dig personligen. Om så är fallet är det dags att ta ett steg.

Hon pratar alltid om sex

Det kan tyckas vara en självklarhet, men det är värt att påpeka eftersom vissa kvinnor pratar om sex oavsett om de är attraherade av någon eller inte.
Men om hon pratar om sex på ett sätt som tyder på att hon är intresserad av dig är det definitivt värt att ta saker och ting till nästa nivå. Var uppmärksam på vad hon säger - verkar hon intresserad av att utforska sina egna sexuella fantasier? Eller verkar hon fascinerad av tanken på att utforska din kropp?
Om svaret är ja kan du vara säker på att hon är attraherad av dig och skulle vara intresserad av att ta saker offline.

Hon textar dig sina garderobsalternativ för er kommande dejt

Ett sätt att veta det är om hon börjar skicka dig textmeddelanden med sina garderobsalternativ för er kommande dejt. Om hon är intresserad av dig vill hon se till att hon ser ut på bästa sätt när ni träffas personligen. Naturligtvis finns det ingen garanti för att hon är intresserad av dig bara för att hon sms:ar dig sina garderobsalternativ. Men det är definitivt ett gott tecken! Så om du undrar om den här tjejen är attraherad av dig eller inte, håll utkik efter det här avslöjande tecknet.

Hon vill träffa dig personligen

En giveaway är om hon alltid föreslår möten. Om hon ständigt försöker göra upp planer med dig offline är det ett ganska bra tecken på att hon är intresserad av mer än bara en vänskap.

Slutsats

Nu när du känner till tecknen kan du knuffa saker och ting i rätt riktning. Svara henne på ett sätt som visar att du är intresserad men inte alltför angelägen. När hon skickar flirtiga eller öppet sexuella meddelanden ska du ta upp det hela med dina svar. Bedöm hennes reaktion; om hon är intresserad, fortsätt, om inte, ta det lugnt och försök igen senare. Oavsett vad, respektera hennes gränser. Du vill inte framstå som läskig eller stalkeraktig.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read