Blogg

Heta kvinnor och nätdejting: Varför genomsnittliga män förlorar ut

2022-10-01

Heta kvinnor och nätdejting: Varför genomsnittliga män förlorar ut

Det är ingen hemlighet att nätdejting är ett sifferspel, och ju fler personer du skickar meddelanden till, desto större är dina chanser att få en dejt. Men för genomsnittliga killar är det här som det kan bli svårt. För låt oss inse det: attraktiva kvinnor bombarderas med meddelanden från lämpliga ungkarlar varje dag, och de har möjlighet att vara extremt kräsna när det gäller vem de dejtar.
Så vad ska en kille göra? Han kan försöka förbättra sitt spel genom att träna och klä sig bättre. Trots det kommer han fortfarande att vara i underläge eftersom han inte kan jämföras med det goda utseendet hos en 1,80 lång man med stenhårda magmuskler. Summan av kardemumman är att om du inte är snygg måste du arbeta betydligt hårdare än den genomsnittlige mannen för att sticka ut från mängden och dejta en vacker kvinna.

Nätdejting och hetsfaktorn

Du har säkert hört det här förut, men det är sant: heta kvinnor har det lätt när det gäller nätdejting.
Tänk på det: när du scrollar igenom profiler har de hetaste kvinnorna alltid ett hav av törstiga män som tävlar om deras uppmärksamhet. Och det beror inte bara på att de är fysiskt attraktiva (även om det naturligtvis är en stor del). Det beror också på att de har självförtroende nog att visa upp sig och veta att de är värda att dejta.
Så vad kan en vanlig kille göra för att öka sina chanser att få en dejt med en het kvinna? Tja, det första steget är att sluta tänka på sig själv som genomsnittlig. Du måste börja tro på att du också är ett kap. Och sedan måste du lägga ner arbetet för att få dig själv att sticka ut från konkurrenterna.
Var genuin, var intressant och var dig själv. För om du inte kan göra det kommer ingen annan att vilja dejta dig heller.

Lösningen: Var mer än bara genomsnittlig

Spelplanen för genomsnittliga killar är alltför ojämn, och du är i underläge från början.
Men det betyder inte att du inte kan hitta kärleken på nätet. För att dejta en het kvinna behöver du inte vara en filmstjärna eller miljonär. Faktum är att du inte ens behöver vara så snygg själv. Allt du behöver är rätt tillvägagångssätt.
Hur gör du det? Det är inte lätt, men det går att göra. Först och främst måste du sticka ut från mängden. Du kan inte bara vara en vanlig genomsnittsman, utan du måste vara mer än så. Så hur gör man det? Jo, till att börja med kan du klä dig bättre än genomsnittskillen. Du kan också lära dig att prata med kvinnor på ett sätt som får dem att känna sig attraherade av dig.
En annan viktig sak - är att du måste vara genuin. Försök inte vara någon du inte är, utan var bara dig själv och låt din personlighet lysa.
Och slutligen - du måste ha självförtroende. Du måste tro på dig själv, även om du inte känner att du är den snyggaste killen. När du har förtroende visar det sig i ditt uppträdande, och kvinnor kommer att lägga märke till det.

Slutsats

Man hör ofta den vanliga klyschan att heta kvinnor bara dejtar långa, muskulösa och rika män. Men vi tror att det finns mer än fysiskt utseende eller social status, och en genomsnittlig kille kan locka en het kvinna online.
Sanningen är att heta kvinnor är precis som alla andra kvinnor - de letar efter någon som de kan få kontakt med, som får dem att skratta och som är en bra partner. Och ja, det inkluderar ibland långa, muskulösa och rika män. Men det inkluderar också genomsnittliga män.
Så ge inte upp hoppet - det finns en chans för dig att dejta din drömkvinna. Du behöver bara sätta dig själv där ute och vara öppen för att träffa nya människor. Använd dejtingsidor och appar på nätet till din fördel, och var inte rädd för att prata med vackra kvinnor. Vem vet, du kanske hamnar med din drömtjej.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read