Blogg

Förstör eller förbättrar ni ert sexliv genom att titta på porr tillsammans?

2022-11-29

Förstör eller förbättrar ni ert sexliv genom att titta på porr tillsammans?

Tittar du och din partner på porr tillsammans? Om inte kan ni vara i minoritet.
En nyligen genomförd studie visade att nästan hälften av de tillfrågade paren hade tittat på porrfilmer tillsammans med sin partner. Och det verkar som om trenden växer: av dem som ännu inte hade tittat på porrfilmer tillsammans planerade nästan hälften att göra det i framtiden.

Hur man pratar med sin partner om att titta på porr tillsammans

Hur tar du upp ämnet att titta på porrfilmer tillsammans med din partner? Det kan vara ett svårt samtal att föra, men det är viktigt att komma ihåg att du gör det för att du bryr dig om ert förhållande och vill göra det bättre.
Här är några tips på hur du kan prata med din partner om att titta på porrfilmer tillsammans:
- Börja med att uttrycka din oro. Låt din partner veta att du har märkt att du inte är lika intresserad av sex som du brukade vara och att du tror att det kan hjälpa att titta på porrfilmer tillsammans.
- Prata om varför du är intresserad av att titta på porrfilmer tillsammans. Letar du efter något nytt och spännande? Eller försöker ni återfå den gnista som har saknats i ert förhållande?
- Var öppen och ärlig om dina känslor. Låt din partner veta vad du gillar och inte gillar och var villig att kompromissa.
- Se till att ni båda är bekväma med tanken på att titta på porrfilmer tillsammans. Om din partner inte känner sig bekväm med idén, låt honom eller henne veta att du gärna slutar titta på dem om han eller hon känner sig obekväm.

Vilka är fördelarna med att titta på porr tillsammans?

Vissa par tittar på porrfilmer tillsammans för att bli upphetsade före sex. Detta kan bidra till att öka den sexuella spänningen och njutningen för båda parter. Det kan också vara ett sätt att lära sig nya sexuella tekniker.
Att titta på porr tillsammans kan också bidra till att förbättra kommunikationen mellan partnerna. Det kan vara ett sätt för partnerna att diskutera sina fantasier och önskningar, vilket kan bidra till att förbättra relationen och göra sexlivet bättre.

Vilka är nackdelarna med att titta på porr tillsammans?

Du bör vara medveten om några potentiella nackdelar med att titta på porr tillsammans innan du dyker in.
För det första kan det vara en betydande humördödare om ni inte är överens om vilken typ av porr ni gillar. Om din partner vill titta på något som inte intresserar dig eller som du tycker är hardcore kan det förstöra stämningen.
En annan nackdel är att det kan ta bort fokus från din partner och lägga det på artisterna i videon. Om du märker att du blir mer upphetsad av personerna på skärmen än av din partner kan det vara dags att pausa.
Slutligen kan det faktum att man tittar på porr tillsammans ibland få människor att känna sig osäkra på sina kroppar eller sexuella prestationer. Att jämföra dig själv med det du ser på skärmen kan förstöra ditt humör och skada din självkänsla.

Hur införlivar du porr i din dagliga rutin?

Om du är i ett förhållande undrar du förmodligen hur du kan införliva porr på ett användbart sätt i din dagliga rutin - när du är på jobbet, på en affärsresa eller på resande fot.
Här är några tips:
- Prata om det i förväg: Om du diskuterar din önskan att titta på porr med din partner kan du förebygga eventuella sårade känslor eller svartsjuka senare.
- Välj en film eller ett klipp som ni båda kommer att gilla: Det är ingen idé att titta på något som bara en av er gillar - det blir bara slöseri med tid.
- Skicka din partner korta retande bilder eller videoklipp för att sätta din partner i väntan på att ni ska träffas och titta på porr tillsammans.
Efter det ska du ta dig till din partner snabbt - var säker på att han väntar på dig.

Slutsats

Så är det utmärkt eller dåligt för ditt förhållande att titta på porr tillsammans? Tja, det beror verkligen på paret. Om ni båda är överens om varför ni gör det och vad ni hoppas få ut av det kan det vara ett roligt och spännande sätt att krydda ert sexliv. Men om du inte känner dig bekväm med idén kommer det förmodligen inte att göra så mycket nytta för ditt förhållande

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read