Blogg

För- och nackdelar med att göra ditt förhållande officiellt på nätet

2022-06-17

För- och nackdelar med att göra ditt förhållande officiellt på nätet

När är det dags att bli officiell online i ett förhållande? För vissa människor sker detta efter några veckors dejtande, medan andra kanske vill vänta några månader. Och vissa människor kommer aldrig att göra det! Det finns inte nödvändigtvis något rätt eller fel svar, men det finns några saker att tänka på innan du gör ditt förhållande officiellt på nätet.

Vad kan det finnas för skäl?

Tänk på varför du vill göra ditt förhållande officiellt på nätet. Letar du efter bekräftelse från andra? Hoppas du på att göra saker och ting mer seriösa med din partner? Eller är du helt enkelt redo att dela ditt förhållande med världen? Vissa människor använder offentliggörandet av sin relationsstatus som ett försök att "markera sitt territorium" genom att ange att deras partner redan befinner sig i ett långvarigt förhållande. Det finns inget fel svar, men det är viktigt att vara ärlig mot dig själv om dina motiv.
Det finns också en del praktiska överväganden att tänka på. Om du till exempel träffar någon som bor långt bort kan det vara ett sätt att hålla kontakten och känna sig mindre ensam om du gör ditt förhållande officiellt på nätet. Å andra sidan, om du har gemensamma vänner med din partner kan det innebära att du måste ta itu med nyfikna frågor från personer du känner om du vill offentliggöra ditt förhållande.

Partnerens roll

Fundera på hur din partner känner inför att göra saker och ting officiella på nätet. Har han eller hon uttryckt några reservationer? Se till att ni är på samma sida innan ni går vidare. Annars kan det sluta med att du orsakar onödig stress eller konflikter. I slutändan bör beslutet fattas tillsammans. Det är trots allt ert förhållande!

Att göra ditt förhållande officiellt på nätet är ett stort beslut. Se till att ta dig tid att överväga dina motiv och de potentiella riskerna innan du tar steget.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read