Blogg

Ett misstag som du måste undvika med kvinnor

2022-05-28

Ett misstag som du måste undvika med kvinnor

Ett av de största misstagen du kan göra med kvinnor är att försöka vara en "trevlig kille" snarare än en självsäker man med avslappnat mod. Detta misstag förstör en killes förmåga att ragga upp kvinnor, dejta dem, ha sex med dem och till och med vara i relationer.

Varför det är ett misstag

"Snälla killar" hamnar sist eftersom de försöker köpa kvinnors tillgivenhet med sin snällhet eller genom att göra saker för kvinnor istället för att vara en stark, självsäker man. Kvinnor attraheras av styrkan hos män och stängs av vid svaghet, så trevliga killars beteende är faktiskt en avstängning. Hon förväntar sig att se nära en man med stake (både i fysisk mening och i känslomässig mening). Men om en kille är orolig för vad en kvinna kommer att tycka om han berättar hur han känner eller hur han vill agera i hennes närhet, kommer hans självförtroende att dämpas.

Hur man undviker det här misstaget när man raggar upp kvinnor

Kvinnor tycker att mäns styrka är attraktiv och stängs av vid svaghet, så det är avgörande att visa din styrka. Slappna av och var dig själv i hennes närhet och oroa dig inte för vad hon tycker om dig. Berätta för henne hur du känner och vad du vill utan ursäkter eller förklaringar. Var självsäker och gå efter det du vill ha. Viktigast av allt är att du inte låter henne kontrollera situationen och ditt samspel. Annars kommer du att prata med en attraktiv kvinna som du vill ragga upp och ha sex eller bygga upp en relation med, men eftersom du är rädd för kvinnans reaktioner på vad du kanske säger eller gör, kanske du håller dig tillbaka.

Hur man undviker det när man träffar kvinnor

När du dejtar en kvinna måste du visa din styrka. Kom ihåg att om en kvinna går på en dejt med en kille så är hon intresserad av honom. Med andra ord - hon är öppen för att något potentiellt kan hända. Det är inte garanterat att hon vill kyssas, ha sex och inleda ett förhållande, men hon är öppen för det. Annars - skulle hon inte dejta dig.
Så om du vill ta saker och ting till nästa nivå, oavsett om det handlar om att kyssa henne, bjuda in henne till en fortsatt dejt hos dig eller något annat, var inte rädd för hennes reaktion på dina ord. Vissa kvinnor vill dock inte besöka en mans hem på den första dejten, vilket är okej. Men i den motsatta situationen skulle hon säga ja till det för att hon vill att dejten ska fortsätta, eller för att hon vill komma till en kyss eller sex, eller helt enkelt för att hon vill lära känna dig mer.

Hur man undviker det när man har sex med kvinnor

Det är viktigt att vara självsäker och avslappnad när du har sex. Men väldigt ofta gör män samma misstag när de börjar be en tjej om tillåtelse att göra något han vill under sex. Istället för att till exempel bara ändra positionen, vända henne runt, böja sig över henne och ge henne det, frågar han henne om hon vill byta position. I det här fallet är han rädd för hennes reaktion på hans rörelser i sovrummet.
Gillar hon det? Absolut inte. Det förstör det naturliga flödet i sexet och stämningen överlag.
De flesta kvinnor känner skillnaden mellan en kille som alltid frågar henne om hon vill byta ställning eller frågar vilken ställning hon vill göra jämfört med en man som ibland frågar om hon vill göra en viss ställning, men som för det mesta inte slutar och börjar prata och diskutera under sex. Han gör bara vad han vill: han vänder henne runt, han böjer sig över henne, han lägger sig ovanpå henne och så vidare. I huvudsak gör han vilken position han vill, och som ett resultat av detta förlorar de sig i njutningen av sexet.
Hon vill känna att mannen hon har sex med inte är rädd för hennes eventuella reaktioner på hur han rör sig, vad han kommer att säga, hur han kommer att röra henne osv.

Slutar med att avsluta

Kom ihåg att kvinnor attraheras av självsäkra män "med stake", som är bekväma i sitt eget skinn och vet vad de vill ha. Om du kan undvika misstaget med "snäll kille" och låta din naturliga karisma lysa igenom kommer du att bli förvånad över hur mycket framgång du har med kvinnor.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read