Blogg

Du tror att du äntligen har hittat någon på en dejtingsajt. Vad händer nu?

2022-04-25

Du tror att du äntligen har hittat någon på en dejtingsajt. Vad händer nu?

Efter att du har etablerat en kontakt med någon på en dejtingsajt och känner dig säker på att hen kan vara den rätte är det viktigt att gå långsamt fram och se till att dina känslor är besvarade. Här är några tips för att ta nästa steg och gå vidare med ett förhållande:

1. Kommunicera regelbundet

När du väl har träffat någon på nätet och utbytt några meddelanden är det viktigt att hålla konversationen igång. Planera in regelbundna tider för att chatta, oavsett om det sker via sms, e-post eller en meddelandetjänst online. Detta kommer att bidra till att hålla er kontakt stark och förhindra eventuella missförstånd.

2. Lär känna varandra personligen

Även om det är bra att chatta på nätet måste man till slut träffas personligen för att verkligen lära känna någon. Om ni båda är öppna för idén kan du överväga att träffas på en neutral plats som ett kafé eller en park. Detta kommer att hjälpa till att lindra eventuella nerver och göra det möjligt för er att se om det finns verklig kemi mellan er.

3. Ta det långsamt

Rusa inte in i något, särskilt om du inte är säker på hur den andra personen känner. Kom ihåg att det inte är bråttom att göra saker och ting officiella eller ta saker och ting till nästa nivå. Njut av att lära känna varandra och låt saker och ting utvecklas i en naturlig takt.

4. Var ärlig om dina känslor

Om du inte är redo för ett engagerat förhållande ska du vara uppriktig om det. Det är ingen idé att leda någon i väg eller att hålla honom eller henne på halster. Det är viktigt att vara ärlig från början så att ni båda är på samma sida.

5. Var dig själv

En av de bästa sakerna med nätdejting är att det ger dig en chans att vara dig själv utan någon press. Så slappna av och var dig själv! Det är det bästa sättet att attrahera någon som är rätt för dig och bygga en varaktig kontakt.

 

Genom att följa de här tipsen kan du ta nästa steg i ditt onlineförhållande med självförtroende och lätthet. Kom bara ihåg att kommunicera öppet, rör dig i en bekväm takt och var dig själv - så kommer du garanterat att lyckas. Lycka till!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read