Blogg

Det sista ordet om kukstorlek: Vad vill kvinnor ha?

2022-11-19

Det sista ordet om kukstorlek: Vad vill kvinnor ha?

Kukstorlek är ett stort diskussionsämne bland män. Vi vill alla veta vad kvinnor tycker om våra kukar och om vi är "tillräckliga" eller inte. Men sanningen är att det inte är en svartvit fråga. Det finns många olika åsikter där ute, och det som en kvinna kanske gillar kanske en annan inte gör.

Spelar storleken verkligen någon roll?

Låt oss få en sak klarhet: storleken spelar roll, men inte på det sätt som du kanske tror. Ja, kvinnor bryr sig om penisstorlek, men bara för att de tror att det kommer att göra skillnad i sovrummet. Den genomsnittliga penisstorleken ligger runt fem till sex tum, och det är helt okej. Faktum är att de flesta kvinnor faktiskt föredrar en mindre penis eftersom det är lättare att få orgasm med mindre stimulans.
Det viktiga är att du vet hur du ska använda det du har. Det är det som verkligen spelar roll i sovrummet. Om du kan få din partner att må bra, så kommer storleken inte ens att vara ett problem.

Vad säger kvinnor om kukstorlek?

När det gäller kukstorlek finns det många myter och missuppfattningar där ute. Men vad tycker egentligen kvinnor? Tja, svaret är lite komplicerat. För när det gäller sex vill olika kvinnor ha olika saker. Vissa kvinnor föredrar en större penis eftersom de tycker att det är mer njutbart. Andra föredrar en mindre penis för att de tycker att det är bekvämare. Och ytterligare andra bryr sig egentligen inte om det ena eller det andra.
Så summan av kardemumman är att det inte finns något "rätt" svar när det gäller kukstorlek, och det handlar om vad DU gillar och vad som får DIG att må bra. Så om du undrar om du passar in eller inte, kan du bäst fråga din partner vad han eller hon föredrar.

Föredrar kvinnor omfång eller längd?

Den stora frågan, eller hur? Svaret är mer komplicerat än du kanske tror. Det beror verkligen på kvinnan. Vissa kvinnor gillar omkrets, medan andra föredrar längd. Och vissa kan inte bry sig om någon av dem, så länge killen vet hur han ska använda det han har. Så här är det: varje kvinna är annorlunda. Precis som var och en av oss har olika preferenser när det gäller män har vi också olika preferenser när det gäller deras kukar. Så det varierar verkligen.
Men om jag var tvungen att välja det ena eller det andra skulle jag säga att omkrets är något viktigare än längd. Varför? Därför att omkrets ger mer stimulans för klitoris och vagina, vilket kan leda till mer intensiva orgasmer. Plus, låt oss vara ärliga: en tjock kuk ser ut och känns bättre än en tunn kuk.
Och sist men inte minst är det viktigt att ha god hygien och vara bra i sängen. För inte ens den största penis kan kompensera för uselt sex!

Spelar det någon roll om du är omskuren eller inte?

Du kanske undrar om det spelar någon roll om du är omskuren eller inte. Och svaret är... kanske. Vissa kvinnor föredrar utseendet på en omskuren penis eftersom det är vad de är vana att se i pornografi. Andra tycker att det är mer estetiskt tilltalande. Och vissa bryr sig inte om det ena eller andra. När det gäller hur det påverkar känslan finns det vissa bevis för att omskärelse kan leda till minskad känsla. Men återigen är detta inte en universell sanning - vissa kvinnor säger att de inte märker någon skillnad, medan andra säger att de föredrar hur omskurna penisar känns.
I slutändan är det upp till dig om du är omskuren eller inte. Om du funderar på att få det gjort av kosmetiska skäl ska du dock veta att det inte nödvändigtvis kommer att vara en spelförändring i sovrummet.

Hur du får ut det mesta av det du har

Nu när vi har fått allt det där framme kan vi tala om hur du kan få ut det mesta av det du har. För även om du inte är särskilt hetsig finns det fortfarande saker du kan göra för att se till att du ger din partner den bästa möjliga upplevelsen. Först och främst bör du fokusera på förspelet. Detta är något som många killar glömmer bort, men det är så viktigt. Ta dig tid att verkligen få din partner upphetsad innan ni börjar ha sex. Ju mer upphetsad de är, desto mindre kommer de att bry sig om din kukstorlek.
En annan sak du kan göra är att bli kreativ med dina positioner. Det finns många olika sätt att ha sex på, och alla kräver inte en enorm penis. Var kreativ och experimentera med olika positioner tills du hittar de som fungerar för dig och din partner.
Och slutligen, glöm inte bort oralsex. Detta är något som många kvinnor faktiskt föredrar, så det är definitivt värt att fokusera på om du vill tillfredsställa din partner.

Att gå utöver det vanliga: Vad tycker kvinnor egentligen om stora kukar?

I verkligheten tror de flesta kvinnor inte att de någonsin kommer att få en partner med en stor kuk. Men vad tycker kvinnor egentligen om stora kukar? Älskar de dem eller är de bara en plåga? Låt oss ta reda på det. Det visar sig att de flesta kvinnor tycker att stora kukar är upphetsande. Faktum är att många säger att det är den största tändningen av alla. De älskar hur det känns och ser ut, och de säger att det får dem att känna sig mer självsäkra och sexiga.
Men det finns också några nackdelar med att ha en stor kuk. För det första kan det vara obekvämt för båda parter under sex. Och för det andra lider män med stora kukar ofta av för tidig utlösning.
Så där har du det. Kvinnor älskar verkligen stora kukar, men det finns några nackdelar som du bör känna till innan du går ut och köper en :)

Slutsats

Svaret är, som med de flesta saker i livet, komplicerat. Olika tjejer vill ha olika saker. Vissa kanske är mer intresserade av omkrets medan andra prioriterar längd. Vissa kanske vill ha en kuk som är både lång och tjock, medan andra är mer flexibla. Allt handlar om personliga preferenser. Det bästa sättet att ta reda på vad en tjej vill ha är att fråga henne direkt. Prata om dina och hennes önskemål och se om ni kan nå en ömsesidig förståelse. Chansen är stor att hon kommer att uppskatta ärligheten och öppenheten.

Och om allt annat misslyckas, kom ihåg att självförtroende är nyckeln. Vilken tjej som helst kommer att vara som ett kitt i dina händer om du är säker på dig själv och dina förmågor.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read