Blogg

Den överraskande sanningen om trekantfantasier: Vad vill tjejerna ha?

2022-11-30

Den överraskande sanningen om trekantfantasier: Vad vill tjejerna ha?

Så varför vill tjejer ha sex med två män? Den främsta anledningen är att de vill känna så mycket njutning som möjligt. Men för att förverkliga sina drömmar måste de hitta rätt partner. Och detta är inte alltid lätt.
Och om du är i ett förhållande blir det ännu svårare eftersom du nu måste hitta inte bara två män som är redo att ha sex med dig utan också en man som är redo att dela dig med en annan man. 

Vad fantiserar kvinnor om när det gäller trekanter?

När det gäller trekanter fantiserar kvinnor ofta om att stå i centrum för uppmärksamheten. De vill känna sig åtråvärda av två män och uppleva all den njutning som det innebär att befinna sig i mitten av en ångande trekant. Många tjejer vill känna dubbel penetration och förverkliga sina vildaste fantasier.
Många kvinnor drömmer om att ha en trekant med sin partner och en annan man, och de fantiserar ofta om att bli tagna av två män samtidigt. De föreställer sig att känna både vaginal och anal njutning och drömmer ofta om att bli kyssta och rörda av båda männen.
För vissa kvinnor är en trekant ett sätt att utforska sin kinky sida och uppleva saker som de normalt inte skulle göra i sängen.

Hur introducerar du ämnet trekant med din partner?

Så du har bestämt dig för att du är intresserad av att utforska världen av trekanter. Fantastiskt! Men innan du tar steget måste du prata med din partner om det. Här är några tips för att introducera ämnet på ett öppet, ärligt och i slutändan roligt sätt.
Börja med att formulera det som något ni är nyfikna på, inte något ni är fast beslutna att göra. Detta hjälper till att ta bort en del av pressen och får det att kännas som ett samtal snarare än en begäran.
Ta dig sedan tid. Förvänta dig inte att din partner omedelbart ska säga ja (eller nej). Ge dem en chans att fundera över det och ställa eventuella frågor. Och viktigast av allt, se till att lyssna på deras svar.
Slutligen, ha kul med det! Detta ska vara en trevlig upplevelse för er båda, så ta inte för mycket tid på detaljerna. Slappna bara av och njut av resan.

Skillnader mellan treor mellan man-kvinna-man och man-kvinna-man-kvinna

När det gäller trekantfantasier finns det två huvudvarianter: man-kvinna-man (MFM) och kvinna-kvinna-man-kvinna (FMF). Den första typen är den mest populära bland män och ger dem en känsla av makt och auktoritet. Den andra typen är den mest populära bland kvinnor, eftersom de samtidigt upplever vaginal och anal njutning.
Även om båda typerna av trekanter kan vara härliga för alla deltagare måste vissa skillnader beaktas.
För MFM-treor är det männen som bestämmer och sätter tempot och tonen för mötet. Det är också avgörande att en man tar ledningen medan den andra följer hans instruktioner. Å andra sidan kräver FMF-treor mer kommunikation mellan två kvinnor för att säkerställa att alla blir nöjda. En annan viktig skillnad är att MFM-treor fokuserar mer på själva den sexuella akten, medan FMF-treor ofta innebär mer kyssar, kramar och förspel. 
Så om du funderar på en trekant är det viktigt att du sätter dig ner med din partner och tar reda på vilken typ av möte ni båda är intresserade av. Med lite planering och kommunikation kan ni garanterat få en vild och tillfredsställande upplevelse.
Att förstå dessa skillnader kan hjälpa dig att välja den typ som bäst passar dina önskemål.

Tips för att delta i en lyckad, säker och njutbar trekantsupplevelse

Är du redo att göra din fantasi till verklighet? Det är toppen! Men för en lyckad, säker och trevlig trekantsupplevelse finns det några grundregler att följa.
För det första ska du skapa förtroende och kommunikation mellan alla tre partnerna innan du börjar leka. Se till att alla är på samma sida och att alla önskemål uttrycks tydligt så att ingen känner sig obekväm eller pressad till något de inte vill göra. Kom också ihåg att samtycke är viktigt - försäkra dig om att alla är bekväma med de aktiviteter/fantasier som ingår innan du fortsätter.
För det andra bör en trekant inte skyndas på. Ta god tid på dig och gå långsamt fram - prova olika positioner, ta pauser om det behövs och låt alla vara med och bestämma tempot. Och slutligen, glöm aldrig säkerheten! Se till att alla vet var kondomerna finns och använd dem vid behov.

Var hittar man en tredje partner?

Nu när du har förstått vad som gör trekantfantasier så spännande för tjejer är nästa fråga hur man hittar en tredje partner. Det finns inget universellt svar här, eftersom alla par är olika. Men det finns några alternativ som du kan utforska.
En metod är att leta efter någon via dejtingsajter och appar på nätet som uttryckligen är inriktade på trekanter. Som du kan föreställa dig tenderar dessa webbplatser att locka till sig fler personer som är öppna för otraditionella relationer och sexuella upplevelser.
Ett annat alternativ är att leta efter någon genom gemensamma vänner eller bekanta. Tänk på att det är viktigt att vara tydlig med förväntningarna från början och se till att alla inblandade känner sig bekväma med arrangemanget. I grund och botten är kommunikation nyckeln.
Det sista förslaget skulle vara att delta i evenemang eller konferenser som rör sexualitet och relationer. Vid dessa sammankomster hittar du likasinnade personer som delar dina intressen och respekterar dina gränser - vilket gör det mycket lättare att hitta en potentiell tredje partner.

Slutsats

En nyligen genomförd undersökning visade att nästan 70 % av kvinnorna har fantiserat om att ha en trekant. Och även om det är vanligare att män fantiserar om trekanter är det fortfarande ett relativt tabubelagt ämne för kvinnor.
Det finns många anledningar till varför människor fantiserar om trekanter, men i slutändan kokar det ner till att man vill uppleva något nytt och spännande. Om du är i ett förhållande kan det vara ett sätt att krydda det hela. Och om du är singel kan det vara ett sätt att utforska din sexualitet utan att binda dig till en person.
Oavsett vilken anledning du har till att vilja ha en trekant finns det ingen skam i det. Det är din fantasi och du bör göra det som gör dig lycklig.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read