Blogg

De mest pinsamma sakerna som kan hända på en dejt

2022-07-14

De mest pinsamma sakerna som kan hända på en dejt

Att dejta kan vara ett minfält. Det finns så många saker som kan gå fel, och ofta är det de små sakerna som kan avgöra om en dejt blir bra eller dålig. Här är några av de mest pinsamma sakerna som kan hända på en dejt och hur man hanterar dem. Vissa av dem kan lösas med lite humor och en positiv inställning, men andra kan vara en dealbreaker.

Din dejt är sen.

Det här är ganska vanligt, och det är inte alltid din dejt som är fel. Ibland händer saker och ting och folk blir försenade. Det bästa du kan göra i den här situationen är att bara slappna av och följa med strömmen. Om din dejt till slut dyker upp kommer han eller hon förmodligen att be om ursäkt och du kan skratta åt det. Men om de är mer än en halvtimme försenade utan någon förklaring kan det vara dags att säga upp sig.

Din dejt avbokar i sista minuten.

En sådan situation är en av de mest frustrerande saker som kan hända på en dejt. Du har sett fram emot det hela veckan, och sedan ställer de av i sista minuten utan förklaring. Det är möjligt att något kom emellan och att de verkligen inte kunde komma, men det är också möjligt att de bara inte är så intresserade av dig. Om de inte ger dig en bra anledning till att ställa in är det kanske bäst att gå vidare.

Din dejt dyker inte upp.

Detta är det värsta scenariot för en dålig dejt. Du dyker upp på den överenskomna tiden och platsen, men din dejt är inte på plats. De har inte ringt eller sms:at dig för att låta dig veta att de inte skulle komma; de har bara lämnat dig i sticket. Detta är definitivt en dealbreaker, och du bör aldrig bråka med någon som gör detta. Det finns gott om fisk i havet, och du förtjänar inte att bli lämnad på detta sätt. Öppna helt enkelt dejtingsajter eller applikationer för att hitta en annan dejt för ikväll.

Din dejt är hög eller full.

Om din dejt är hög eller full är det en viktig röd flagga. De är förmodligen inte vid sina sinnens fulla bruk, vilket kan leda till farliga eller komprometterande situationer. Om de är höga eller berusade är det bättre att säga adjö och gå därifrån omedelbart. Du vill inte hamna i en situation där du inte har kontroll.

Din dejt är oförskämd eller respektlös.

Om din dejt är oförskämd eller respektlös är det en bra idé att säga upp dig. Det finns ingen anledning att stå ut med att någon misshandlar dig. Livet är för kort för att slösa din tid på människor som inte uppskattar dig.

Din dejt vill prata om ex.

Om din dejt vill prata om ex är det en viktig röd flagga. Detta beteende är olämpligt och visar att de inte har kommit över sitt tidigare förhållande. Om de börjar prata om ex, ursäkta dig artigt och avsluta dejten. Du behöver inte dras ner av deras bagage.

Din dejt sitter på sin telefon hela tiden.

Om din dejt sitter i sin telefon hela tiden är det oförskämt och respektlöst. De är förmodligen inte intresserade av att prata med dig om de inte ens kan lägga undan sin telefon i några minuter. Om de sitter i telefonen hela tiden, förklara artigt att du vill ha en konversation.

Din dejt har dålig andedräkt.

Om din dejt har dålig andedräkt är det en lite pinsam situation. Du kanske vill ursäkta dig artigt och hämta en minttablett eller ett tuggummi från din handväska. Om den dåliga andedräkten kvarstår bör du överväga att avsluta dejten i förtid eftersom det förmodligen inte kommer att bli bättre.

Glömma din datares namn

Det kan vara lite pinsamt om du glömmer din datares namn. Om du inte kan komma ihåg deras namn kan du försöka fråga dem om något de berättade tidigare i samtalet, så kommer detta förhoppningsvis att hjälpa dig att komma ihåg. Om du fortfarande inte kan komma ihåg deras namn, be artigt om ursäkt.


Detta är bara några av de mest pinsamma saker som kan hända på en dejt. Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa saker händer alla någon gång. Det bästa man kan göra är att slappna av och följa med strömmen. Om du kan skratta åt dessa pinsamma situationer kommer din dejt förmodligen att bli imponerad av ditt sinne för humor. Trots detta är det alltid bäst att avsluta dejten i förtid om du känner dig obekväm eller osäker. Din säkerhet och ditt välbefinnande bör alltid vara din högsta prioritet.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read