Blogg

De hemliga betydelserna bakom hennes röstsignalerna

2022-11-15

De hemliga betydelserna bakom hennes röstsignalerna

Det är ingen hemlighet att kvinnor är komplexa varelser, men många människor vet inte att en kvinnas röstsignaler kan ge en inblick i hennes inre tankar och känslor. Om du lär dig att avkoda dessa signaler kan det hjälpa dig att bättre förstå vad hon tänker - även när hon inte säger det direkt.

Här är några av de vanligaste röstsignalerna och vad de egentligen betyder:

"Jag mår bra."

Detta är ett av de mest klassiska exemplen på en kvinnas röstsignal. När en kvinna säger att hon "mår bra" brukar det vara en kod för "jag mår inte alls riktigt bra". Hon kanske är upprörd eller överväldigad men vill inte belasta dig med sina problem.
Om du hör en kvinna säga detta är det ofta bäst att undersöka saken lite djupare och se om hon vill prata om vad som händer.

"Jag vet inte."

När en kvinna säger att hon inte vet beror det ofta på att hon inte vill ge dig ett rakt svar. Hon kanske är obeslutsam om något, eller så vill hon kanske inte såra dina känslor.
I vilket fall som helst är det oftast bäst att ta denna signal som ett tecken på att hon behöver mer tid för att tänka igenom saker och ting - och att det troligen är fruktlöst att försöka få ett definitivt svar från henne just nu.

"Vad du än vill."

Detta är ett annat klassiskt exempel på en kvinnas sätt att avleda ansvaret. När hon säger "vad du vill" säger hon egentligen att hon inte vill fatta beslutet - och att hon belastar dig.
Om du någonsin fastnar i den här situationen, försök att komma fram till en kompromiss. Men om ni inte kan nå en sådan, var djärv och fatta beslutet själv. Hon litar trots allt på ditt omdöme - annars skulle hon inte ha sagt "vad du vill" från början!

"Jag är ledsen."

Det här är svårt eftersom "jag är ledsen" kan betyda många olika saker. Ibland säger en kvinna det för att hon genuint känner sig fel om något hon har gjort. Andra gånger kanske hon säger det för att försöka dämpa en situation eller avsluta ett gräl.
Ofta är det bäst att ta denna signal på allvar och acceptera hennes ursäkt. Men om du är osäker på vad det betyder i en viss situation är det alltid bäst att fråga henne direkt.

"Jag är inte arg."

Det här är en annan knepig fråga. När en kvinna säger att hon inte är arg är det stor chans att hon faktiskt är arg - men inte vill erkänna det. Hon kanske försöker tona ner sina känslor eller undvika ett gräl, men i grund och botten är det något som definitivt har gjort henne upprörd.
Om du hör en kvinna säga detta ska du gå försiktigt fram. Det är bäst att gå till botten med vad som verkligen pågår i stället för att bara acceptera hennes ord för vad de är.

"Jag behöver inte din hjälp."

Detta är ett vanligt sätt för en kvinna att försöka verka oberoende - även när hon faktiskt behöver hjälp. Vare sig hon försöker göra något som ligger över hennes förmåga eller om hon inte vill belasta dig, är denna röstsignal ofta ett tecken på att hon kan behöva lite hjälp.
Om du hör en kvinna säga detta, erbjud din hjälp ändå. Chansen är stor att hon kommer att bli tacksam för att du gjorde det.

Slutsats

Det är viktigt att vara medveten om dessa välkända röstsignaler, särskilt på en dejt. Kvinnor använder dem ofta för att kommunicera sina sanna känslor utan att säga dem rakt ut. Genom att vara uppmärksam på dessa signaler kan du bättre förstå hennes tankegångar och få en glimt av hennes dolda tankar och känslor.

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read